Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Offerte installatie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Kampenhout
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend ^pannendak en zuidgericht achteraan, 12000 kwh, bouwjaar 1995. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zulte
zonnepanelen voor zowel een private woning als een bedrijfsgebouw. Dit is zo'n 40.000kw momenteel. Het bedrijf is een handelszaak. Plaatsing op een hellend dak met dakpannen van 1997.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Asse
Ik zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen. Woning van 1930 maar het dak is recent vervangen. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Verbruik nog niet opgemeten maar dit is voor een gezin van nu twee later 4 mensen. Tuin is zuid gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zwevegem
Ik zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak van 1984. Originele dakpannen van toen, met onderdak en isolatie. Voorkant is zuidoost gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Izegem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen voor zo'n 3400kw. Ik wens de panelen te plaatsen op een aangebouwde garage. Dit dak zijn dakpannen. Onderdak en dakisolatie voorzien. +- 40m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Assebroek
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Waregem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. 80m², 4 personen, nieuwbouw (ver klaar). Kan begin 2018.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kortrijk
Voor op mijn woning/grond wil ik zonnepanelen. Hellend dak maar niet zo goede orientatie of achteraan de tuin, 12500 kwh, termijn is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Lier
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Woning van 11x10m. De woning is gebouwd in de 14de eeuw. Dak is wel reeds vernieuwd. Isolatie reeds voorzien.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Deze zijn geplaatst in de jaren 90. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien. De oriëntatie is zuidoost gericht aan de achterkant.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Boortmeerbeek
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Plat EPDM dak, opp. +80m², 3 personen(4470 kwh), bouwjaar 2007. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in De haan
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak met dakpannen ofwel een bijgebouw met epdm rubber. Woning origineel van 1912 maar de daken zijn 12 jaar gelden vervangen , het epdm rubbern dak. De dakpannen zijn mogelijk nog de originele dak.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Borgerhout
Zonnepanelen (voor een rijwoning van zo'n 30 jaar oud. We zijn aan hetb denken om de zonnepanelen te plaatsen op een dak in dakpannen. Dak is recent vernieuwd en geïsoleerd.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Bilzen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak van de jaren 50 of jaren 60. Onderdak en isolatie is reeds voorzien.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Dit is voor een woning dat we zullen verhuren. In combinatie met een warmtepomp lucht water zijn we van plan zonnepanelen te plaatsen. Dak in dakpannen dat in het voorjaar worden vernieuwd. Dit is een vrijstaand gebouw van 1968 . Dakoppervlak is zuidelijk gericht en ik schat zo'n 60m².
Zonnepanelen
Luik
zonnepanelen voor een woning in Stippenaeken
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak bestaande uit dakpannen. Dak is 16 jaar geleden laatst vervangen. Isolatie en onderdak is voorzien.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Beernem
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 3 personen. De woning is gebouwd in 2017.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Lennik
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een gezin van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Kapellen
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Nieuw hellend leiendak en zuidwest gericht, 4 personen, bouwjaar 1971 later renovatie. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Aartselaar
Ik wil zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het is een dak gericht naar het zuiden. Dit is voor een huishouden van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Balen
Zonnepanelen worden op een hellend of plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Hemiksem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuidwesten. Het is een huishouden van 5 personen. De woning is gebouwd in 1961.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Diepenbeek
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuidwesten. Het is een gezin van 2 personen. Dit is een woning gebouwd in 1973.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Brugge
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. +100m², 3 personen(4500 kwh), termijn is volledig open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gavere
zonnepanelen te plaatsen op ofwel een dakpannen dak van de woning zelf of een garage met isolatieplaten . Woning van de jaren 60 maar het dak is 10 jaar gelden geplaatst en voorzien van onderdak en isolatie.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.