Offerte frankeermachine: Ontvang nu meerdere offertes voor Frankeermachine

 
 

Offerte frankeermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kasterlee
Graag zowel een huur als aankoopofferte voor een frankeermachine. De postbedeling bestaat uit brieven, soms aangetekend, en praktisch enkel binnenland.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine offerte te Mortsel
Beste, Als tandartsenpraktijk heb ik enkel nationale post. 200 zegels per maand verbruik ik zeker en vast. Ik heb zelden aangetekende schrijven. Enkel enveloppen en geen pakjes. Kan u mij een mooie offerte maken. Tot dan. Met vriendelijke groeten, I.R.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeertoestel voor een bedrijf in roeselare
Dit zal vooral gericht zijn naar Benelux post. Voor 90-95 procent pakketjes, en sporadisch eens briefpost. Ik wens waarschijnlijk een huurofferte indien u dit kunt aanbieden met aanvulling van de inktcartridges en eventueel onderhoud. De weegschaal van moet tot 20-25 kg kunnen gaan. Grootste deel van de post zal bestaan uit een pakket met 2 tot 3 boeken. Graag een gerichte offerte voor een degelijk frankeertoestel.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Kortenberg
Graag een offerte voor een frankeertoestel. Dit is voor zowel binnen als buitenlandse poststukken , wel enkel binnen Europa. De verzendingen bestaan voornamelijk uit gewone brieven, aangetekende zendingen of poststukken worden praktisch nooit verzonden. Graag naast de offerte ook meer praktische informatie over dit frankeertoestel; zoals de plaatsing en het onderhoud.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vzw in De Panne
Ikzelf doe de boekhouding van een vzw en heb ook de bevoegdheid voorstellen te lanceren. We zoeken nu naar middelen om de werkdruk te verlangen en daarom dachten we aan een frankeertoestel. Momenteel betalen we op jaarbasis zo'n 3000€ aan postverdeling. Hier zitten voornamelijk , 4 tot 5 per maand, aangetekende zendingen tussen alsook , zeer zelden, een postpakket. 99% van onze post is verdeeld naar het binnenland. Op jaarbasis mag u toch zeker een 4000 poststukken rekenen. Graag een gerichte offerte voor deze frankeermachine.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Ieper
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. Dagelijks verzenden wij ongeveer 10 tot 20 brieven. Alvast bedankt!
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oudenaarde
Ik wens graag een offerte voor de huur of eventuele aankoop van een frankeertoestel. Ik heb een normale postzending met op maandelijkse basis enkele aangetekende brieven. Graag een gerichte offerte met verdere informatie.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Diepenbeek
Ik heb op weekbasis zo'n 50 poststukken per dag. Hier zitten zeer zelden aangetekende brieven of buitenlandse zendingen tussen. Wel heb ik op regelmatige basis brieven van groot formaat. Graag een offerte met informatie over aankoop en huurprijzen.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oudenaarde
ik heb een jaar geleden het bedrijf overgenomen van mijn ouders , en de post is toch een stuk meer dus wou ik graag een offerte. Naast nationale hebben we ook op regelmatige basie internationale post, soms voor buiten de EU. Aangetekende zendingen hebben we maar 1 maal per maand.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een Vzw in Genk
We hadden graag een offerte en verdere informatie over een frankeermachine verkregen. We hebben enkel nationale zendingen en op maandelijkse basis enkele aangetekende poststukken. We wensen zowel de kostprijs voor huur als aankoop van een frankeermachine te kennen.
Frankeermachine
Antwerpen
Wat zijn de voordelen van een frankeermachine?
Wij hadden graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een frankeermachine. Nu werken we nog met postzegels. Bedankt voor uw informatie opgave.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsvergelijking frankeermachine voor een bedrijf in Aartselaar
We hebben nu een frankeermachine via Pitney Bowes. We hebben nog het rode inkt systeem. Maandelijks gaan er 1600 brieven, aangetekende brieven en pakketjes de deur uit. Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van andere leveranciers.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol.
Binnenkort krijg ik een groot opdracht. Daarbij zal ik meer dan 100 brieven, kokertjes enz. versturen. Vandaar dat ik me alvast wil oriënteren op een frankeermachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
Bedankt voor het opsturen van een offerte frankeermachine. Dagelijks gaan er niet gek veel brieven de deur uit. Wel minder dan 10, is dat nog interessant voor ons? In afwachting op de offerte!
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor bedrijf in Limburg
We hadden een frankeermachine van de post maar die heeft het gisteren begeven. Gelieve eerst offertes op te sturen.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor zelfstandige in Wommelgem
Graag een offerte frankeermachine. Ik wil graag weten wat je kan besparen met een frankeermachine. Op het moment plakken we de brieven nog met postzegels.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor buurtpromotor en projectontwikkelaar, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine, dit voor ons bedrijf. < 10 brieven per dag. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsofferte frankeermachine voor vzw, Antwerpen
Als VZW hebben we een offerte nodig met een duidelijke prijsverschil. Momenteel werken we met postzegels, versturen +/- 400 brieven per maand. Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen? Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor boekhoudkantoor, Antwerpen
Ik had graag eens informatie en een voorstel gekregen voor een frankeermachine. Gemiddeld versturen we zo'n 5-tal brieven per dag. Ik had graag eens geweten indien het voor mij goedkoper zou uitkomen of niet? Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Wij versturen gemiddeld zo'n 30 à 70-tal brieven, meestal nationale zendingen. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bank en verzekeringskantoor, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Gemiddeld 8 à 9 zendingen per dag, altijd nationaal. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor notariskantoor te Antwerpen
Graag een offerte voor een frankeermachine, dit voor in ons kantoor. Graag hadden we eens offertes willen vergelijken. Wij versturen gemiddeld zo'n 10 à 30-tal brieven per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsofferte frankeermachine, Antwerpen
Graag een vrijblijvend offerte voor een frankeermachine. Wij versturen 4 à 5 mailings per jaar. Gemiddelde van 500 brieven per keer. Gewone tijden: gemiddelde van < 10 zendingen per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Kostprijs frankeermachine voor bedrijf in Antwerpen
Ik had graag eens geweten hoe een frankeermachine werkt, wat je er allemaal mee kan doen en hoeveel dit kost. < 10 zendingen per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bedrijf te Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. < 10 zendingen per dag. Bedankt.

Offerte frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.