Offerte zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Offerte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerte voor zonnepanelen op dak met ijzeren platen
Wij wonen in Kapelle-op-den-Bos en zouden graag zonnepanelen plaatsen. Ons dak is een beetje speciaal, want het is bedekt met ijzeren platen. Vormt dit geen probleem? Het dakoppervlak bedraagt 100 m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op plat dak plaatsen in Wervik
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. De woning werd gebouwd in de jaren 40 maar het plat dak werd aangebracht in het begin van de jaren 50. Het dak werd recentelijk nog geïsoleerd. Ik ken de exacte oppervlakte niet, dus dit zal ter plaatse opgemeten moeten worden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Zonnepanelen op een plat dak. Dit is een huishouden van 4 personen. Er is nog een werkplaats bij. De gelijkvloers is een atelier, dus we zitten met een hoge stroomverbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Nieuwe zonnepanelen plaatsen in Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe zonnepanelen op een dak met aluminiumplaten. De panelen moeten op het dak van een loods geplaatst worden, op 20m van de woning. Dit is voor een bijplaatsing van zo'n 4000-5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bornem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een huishouden bestaat uit 2 personen. De woning is gebouwd in 1987.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Ravels
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Gebouw van 10 jaar oud.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Leuven
Zonnepanelen kunnen op een hellend dak als een plat dak, maar we denken dat het hellend dak geschikter is. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Linden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1980 ergens. Wanneer is nog open.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Attenrode
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidoost gericht, 4100 kwh, bouwjaar +30 jaar. Wanneer maakt niet uit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. 3 personen, hellend leiendak, opp. is te zien. Termijn is open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Balen
Zonnepanelen worden op een hellend of plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en deels zuidgericht, 5-6000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is nog open.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Affligem
Momenteel heb ik reeds een offerte van een leverancier . We zouden nu graag een tweede offerte krijgen voor te vergelijken. Woning van 1920 maar de woning is 1992-1995 volledige verbouwd. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is reeds voorzien. Plaatsing voor 3700 kw.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, opp. +60m², 2 personen, huis van jaren 70, wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. rond de 200m², huis van +10 jaar oud, +1 personen, kan rond april 2018.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wervik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met deel iso) en achteraan zuidgericht, 1 persoon, bouwjaar 1989, opp. +50m². Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een open bebouwing van 1987. Voor de plaatsen denk ik aan een dak met snelbouwers op de woning. Er is reeds onderdak en isolatie. +- 7000kw. na 17u contacteren.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kap
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van een zwembad. Dit is een hellend dak. Dit dak is aangebouwd dak met een koper dak met pvc panelen. Dit dak is zo'n drie jaar geleden geplaatst. Het is een bosrijke omgeving maar aan deze plaats staat het vrije. Groot verbruik door oa een zwembad maar we hebben geen idee van verbruik maar zal rond de 10.000kw zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
We zijn op zoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is mogelijk op een geïsoleerd dak met dakpannen van de jaren 80. Geen idee van de oppervlakte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Willebroek
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor men rijhuis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet geweten, 5 personen, opp. is te zien. Nog dit jaar te doen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Tielt
Ik wil zonnepanelen voor op men woning. Hellend pannendak (met isolatie) en achteraan zuidwest gericht, 4200 kwh, opp. genoeg. Misschien dit jaar nog.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Ik heb een halfopen woning en de jaren 40. Ik zoek nu een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen vvoor het private verbruik. +- 60m² oppervlakte op een bijgebouw van de keuken en de garage.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet zo geweten, 2 personen. Huis van +40 jaar oud, opp. +50m² termijn is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Aartselaar
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis-garage. Nu plat roofingdak, opp. +80m², 1 persoon. Kan dit jaar nog.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Huldenberg
Graag wil ik zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 2 personen, opp.+60m² , termijn is nog te bespreken.

Offerte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.