Offerte zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Offerte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. 3 personen, hellend leiendak, opp. is te zien. Termijn is open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Balen
Zonnepanelen worden op een hellend of plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is ongeveer 3 jaar oud.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en deels zuidgericht, 5-6000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is nog open.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Affligem
Momenteel heb ik reeds een offerte van een leverancier . We zouden nu graag een tweede offerte krijgen voor te vergelijken. Woning van 1920 maar de woning is 1992-1995 volledige verbouwd. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is reeds voorzien. Plaatsing voor 3700 kw.
Zonnepaneel installatie
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, opp. +60m², 2 personen, huis van jaren 70, wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. rond de 200m², huis van +10 jaar oud, +1 personen, kan rond april 2018.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wervik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met deel iso) en achteraan zuidgericht, 1 persoon, bouwjaar 1989, opp. +50m². Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een open bebouwing van 1987. Voor de plaatsen denk ik aan een dak met snelbouwers op de woning. Er is reeds onderdak en isolatie. +- 7000kw. na 17u contacteren.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kap
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van een zwembad. Dit is een hellend dak. Dit dak is aangebouwd dak met een koper dak met pvc panelen. Dit dak is zo'n drie jaar geleden geplaatst. Het is een bosrijke omgeving maar aan deze plaats staat het vrije. Groot verbruik door oa een zwembad maar we hebben geen idee van verbruik maar zal rond de 10.000kw zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
We zijn op zoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is mogelijk op een geïsoleerd dak met dakpannen van de jaren 80. Geen idee van de oppervlakte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Willebroek
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor men rijhuis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet geweten, 5 personen, opp. is te zien. Nog dit jaar te doen.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Tielt
Ik wil zonnepanelen voor op men woning. Hellend pannendak (met isolatie) en achteraan zuidwest gericht, 4200 kwh, opp. genoeg. Misschien dit jaar nog.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Ik heb een halfopen woning en de jaren 40. Ik zoek nu een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen vvoor het private verbruik. +- 60m² oppervlakte op een bijgebouw van de keuken en de garage.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet zo geweten, 2 personen. Huis van +40 jaar oud, opp. +50m² termijn is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Aartselaar
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis-garage. Nu plat roofingdak, opp. +80m², 1 persoon. Kan dit jaar nog.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Huldenberg
Graag wil ik zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 2 personen, opp.+60m² , termijn is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Turnhout
Ik wil zonnepanelen offertes voor op men woning. Plat roofingdak, opp. +50m², 4400 kwh, ik denk in 2018.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wondelgem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen te plaatsen. opties mogelijk op de carport of op een hellend dak. De carport is meer oostelijk gericht en het dak met dakpannen is zuidelijk gericht. In het dak zitten dakkapellen en de oppervlakte dat geschikt is sou plaats hebben voor tiental panelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Arendonk
zonnepanelen te plaatsen op zuidwest kant van een pannendak. Dit is een noordboomdak. Van een vorige offerte schatten we op zo'n 18-16 zonnepanelen. 295 waapiek.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Wijnegem
Ik heb momenteel een offerte voor 13 zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een hellend dak met dakpannen. Geen idee van de oppervlakte maar ik schat ongeveer 50m². De achterkant zou zuid tot zuidwest gericht. Woning is geïsoleerd volgens de huidige normen. Dak zelf is 15 jaar gelden vernieuwd.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik zoek een offerte voor een verbruik van rond de 7000kw. Verdeeld over dag en nachttarief. Plaatsing is mogelijk op een dak dat deels bestaat uit dakpannen en deels uit dakplaten. Hiervan is de zuidkant aan de tuinkant. Volgende de vorige offertes was er plaats voor 33 panelen maar deze offerte is nu al redelijk oud; Het gebouw zelf is van de jaren 50 maar wel volledig gerenoveerd en geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Hamme
Ik wil zonnepanelen offertes voor op mijn huis. Hellend pannendak (met isolatie) met een zuidkant denk ik, 4 personen, wanneer is te bespreken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Tremelo
Voor op ons huis ik zonnepanelen offertes. Nu hellend pannendak maar orientatie niet gekend, 2 personen, opp. is daar te zien. Wanneer is aan de mogelijkheden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Heist-op-den-Berg
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak en zuidgericht, 3000 kwh, opp. +50-60m², wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van een rijwoning. Dit is een pannendak met een oost en west oriëntatie. Geen idee van de oppervlakte. Op dit dak staan wel twee dakvensters. Mijn verbruik is niet gekend.

Offerte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.