Offerte zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen leggen in Kruishoutem
Ik zoek een offerte om zonnepanelen te plaatsen op ons dak. Het is voor privaat gebruik en voor een woning van 10 jaar oud. Een onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op een huurwoning in Herk-de-Stad
Ik ben de opties aan het bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een licht hellend dak in roofing. Ik huur de woning, maar doe dit in opdracht van de eigenaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Extra zonnepanelen leggen Herzele
Wij verhuizen en onze nieuwe woning heeft reeds een installatie van 15 panelen en een warmtepomp. Aangezien we met 4 zijn, zal dit niet voldoende zijn. We nemen begin maart onze intrek in het huis, dus vanaf dan kunnen we ter plaatse afspraken maken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op roofing | Nijlen
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak. De woning dateert uit de jaren 50, maar de roofing zelf is van de jaren 90.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op EPDM dak - regio Gent
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op een EPDM dak. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de ruwbouwfase bijna af is. We zouden ook een warmtepomp plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op twee platte daken | Riemst
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een zuidelijk gericht dak (hellingsgraad 34°). Ons verbruik is 7500kw. We zouden de panelen op de platte daken van 2 bijgebouwen plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerte voor zonnepanelen op dak met ijzeren platen
Wij wonen in Kapelle-op-den-Bos en zouden graag zonnepanelen plaatsen. Ons dak is een beetje speciaal, want het is bedekt met ijzeren platen. Vormt dit geen probleem? Het dakoppervlak bedraagt 100 m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op plat dak plaatsen in Wervik
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. De woning werd gebouwd in de jaren 40 maar het plat dak werd aangebracht in het begin van de jaren 50. Het dak werd recentelijk nog geïsoleerd. Ik ken de exacte oppervlakte niet, dus dit zal ter plaatse opgemeten moeten worden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning in Sint-Lievens-Houtem
Onze nieuwbouwwoning is momenteel in zijn afwerkingsfase. We denken er sterk aan om op ons dak zonnepanelen te installeren. De precieze oppervlakte ken ik echter wel niet. Ook de oriëntatie moet nagekeken worden. Ik vermoed dat deze zuidwestelijk is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Zonnepanelen op een plat dak. Dit is een huishouden van 4 personen. Er is nog een werkplaats bij. De gelijkvloers is een atelier, dus we zitten met een hoge stroomverbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Nieuwe zonnepanelen plaatsen in Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe zonnepanelen op een dak met aluminiumplaten. De panelen moeten op het dak van een loods geplaatst worden, op 20m van de woning. Dit is voor een bijplaatsing van zo'n 4000-5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bornem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een huishouden bestaat uit 2 personen. De woning is gebouwd in 1987.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Ravels
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Gebouw van 10 jaar oud.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Leuven
Zonnepanelen kunnen op een hellend dak als een plat dak, maar we denken dat het hellend dak geschikter is. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Linden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1980 ergens. Wanneer is nog open.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Attenrode
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidoost gericht, 4100 kwh, bouwjaar +30 jaar. Wanneer maakt niet uit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. 3 personen, hellend leiendak, opp. is te zien. Termijn is open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Balen
Zonnepanelen worden op een hellend of plat dak geplaatst. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is ongeveer 3 jaar oud.
Installatie zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en deels zuidgericht, 5-6000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is nog open.
Installatie zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Affligem
Momenteel heb ik reeds een offerte van een leverancier . We zouden nu graag een tweede offerte krijgen voor te vergelijken. Woning van 1920 maar de woning is 1992-1995 volledige verbouwd. Dakpannen dak met onderdak en isolatie is reeds voorzien. Plaatsing voor 3700 kw.
Installatie zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en zuidgericht, opp. +60m², 2 personen, huis van jaren 70, wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. rond de 200m², huis van +10 jaar oud, +1 personen, kan rond april 2018.
Installatie zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wervik
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met deel iso) en achteraan zuidgericht, 1 persoon, bouwjaar 1989, opp. +50m². Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een open bebouwing van 1987. Voor de plaatsen denk ik aan een dak met snelbouwers op de woning. Er is reeds onderdak en isolatie. +- 7000kw. na 17u contacteren.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Kap
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van een zwembad. Dit is een hellend dak. Dit dak is aangebouwd dak met een koper dak met pvc panelen. Dit dak is zo'n drie jaar geleden geplaatst. Het is een bosrijke omgeving maar aan deze plaats staat het vrije. Groot verbruik door oa een zwembad maar we hebben geen idee van verbruik maar zal rond de 10.000kw zijn.

Offerte zonnepanelen: Zo vindt u de beste kwaliteit aan de laagste prijs

Uw zoektocht naar zonnepanelen en een energiezuinige woning kan beginnen.Uiteraard wilt u hiervoor de beste en betrouwbaarste zonnepanelen specialist vinden. Heeft u al gemerkt dat er heel wat bedrijven in jouw regio zonnepanelen installeren? Wilt u de scherpste en eerlijkste prijs bekomen zonder dagenlang te moeten onderhandelen?

Bobex helpt u in uw zoektocht. Via ons formulier kan u snel en eenvoudig uw offerte voor zonnepanelen aanvragen. Heeft u bijkomende vragen? Wilt u weten met welke factoren u rekening moet houden bij de opmaak van een prijsofferte? Wij zetten alles even op een rijtje.

Ontvang offertes voor zonnepanelen
Haal de zon in huis met zonnepanelen