Offerte vochtbestrijding

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte vochtbestrijding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding om schimmel op de muren aan te pakken (Deurne)
Het gaat om een hoekappartement op de derde verdieping onder het dak. Er wordt zeer goed verlucht, er staan vochtvreters en toch is er op korte tijd schimmel gevormd op de muren aan de ramen (dubbelglas). Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in muren van huis en veranda | Riemst
We zitten met vocht in de muren van mijn huis en de veranda. Het lijkt opstijgend vocht te zijn voor meer dan 6 lopende meters. Ons huis werd gebouwd in 1989, de veranda 7 jaar later.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in de kelder
We hebben huis niet zo lang gelden gekocht. We hebben veel vocht in de kelder, vnl. grondvocht. We hadden ook eerst vocht op de muren maar hebben dit deels via ventilatie kunnen oplossen, maar probleem komt terug. Deze week ben ik vooral 's avonds bereikbaar, volgende week kan u mij ook 's morgens bellen want dan werk ik niet.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Prijsaanvraag vochtbestrijding te Lummen
Recentelijk heb ik een huis gekocht. Het huis is vrij oud en door de leegstand is er veel opkomend vocht zichtbaar. Ik wil dit graag zo snel mogelijk oplossen, want ze komen alles in maart verven. Kan u mij offertes bezorgen van vochtbestrijders in de regio van Lummen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Zwijndrecht
Wij zijn onze woning aan het opknappen. In de living, op de gelijkvloers, zien wij echter een 8-tal lopende meter opstijgend vocht. Kan u mij contacteren zodat ik enkele mooie offertes bekom ?
Opstijgend vocht behandeling
West-Vlaanderen
Offerte vochtbestrijding in Rollegem
Ik heb in de winter last van vochtplekken op mijn binnenmuren, op het gelijkvloers. Dit betreft een halfopen woning en dit probleem stelt zich eonderaan de muur. Ik wil dit probleem graag verhelpen en vroeg me af welke stappen ik hiervoor moet ondernemen. Welke opties zijn er? Wat is het prijskaartje? Het is een vrij oud huis (het werd gebouwd rond1934) en ik denk dus dat er geen spouwmuur is. Wat is mijn beste optie?
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in kerk in Oud-Turnhout
We hebben last van opstijgend vocht op de muren van onze kerk.
Het is een gebouw die in de 15de eeuw gebouwd werd. Het vocht is voornamelijk op verschillende pilaren te zien.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Geebets
Sinds een 10 tal jaar hebben we last van vocht op de bendeverdieping op een gevelmuur op bovenverdieping. Op de benden verdieping hebben we last vocht in de binnenmuren van zowel de keuken als de living. Leidingen zijn reeds na gekeken . Ook op de zolder last van water. Dak is reeds vervangen dus van hier is het onmogelijk afkomstig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Heverlee
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Vooral op een gedeelde gevelmuur. Vooral net boven de plint komt over een tweetal meter de verf lost. We merken enkele maanden al problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige muren in vrijstaande woning te Puurs
Problemen vooral op de hoek van de gevels. Opstijgend vocht beginnend aan de onderkant van de muur. Zeker een jaar problemen. We zoeken nu een offerte voor vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is een probleem in een appartement op een eerste verdieping. Vooral in de slaapkamer is ze hier schimmel merkbaar. Dit is een nieuwbouwwoning en volgens de bouwheer zou de ventilatie reeds voorzien moeten zijn. We zien echter nu toch al enkele weken schimmelplekken op een binnenmuur. Graag zo snel mogelijk contact want ik had graag dit jaar nog iemand laten langs komen om dit te bekijken en een offerte op te maken voor de vochtbestrijding

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders