Offerte snoepautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Offerte snoepautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Luxemburg (BE)
Snoepautomaat voor bedrijf in provincie Luxemburg
Graag hadden wij informatie ontvangen omtrent een snoep/voedingsautomaat, graag hadden wij deze met een geldautomaat gezien. Dagelijks hebben wij ongeveer 11 tot 16 personeelsleden in ons gebouw. Wij ontvangen dagelijks ongeveer 56 klanten in ons gebouw (wekelijks ongeveer 340 klanten). Geopend van maandag tot zaterdag. Wij hebben nog geen leveranciers voor deze diensten. Met vriendelijke groet.

Offerte snoepautomaat

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.


Zoektermen: