Offerte maaltijdcheques sodexo: Ontvang nu meerdere offertes voor Maaltijdcheques

 
 

Offerte maaltijdcheques sodexo: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf te Puurs
We zoeken maaltijdcheques voor het bedrijf. Voor 55 werknemers. (arbeiders, bedienden, sales). Nu hebben we er van Sodexo, graag een vergelijking.
Maaltijdcheques
Antwerpen
maaltijdcheques te Edegem
Graag de nodige inlichtingen omtrent het aanschaffen en gebruiken van maaltijdcheques, dit voor een 2-tal werknemers en vanaf nu ook liefst mezelf. Nu Sodexo met 5,58€/cheques.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Graag hadden we offertes van elektronische maaltijdcheques wensen te ontvangen voor 2 personen.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint-Pauwels
Ik maak gebruik van de papieren maaltijdcheques. Graag zou ik een vrijblijvende offerte van de elektronische maaltijdcheques willen ontvangen. Dit is voor mij alleen. Ik wil graag weten of er een groot verschil is tussen de elektronische en de papieren maaltijdcheques zijn.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Veurne
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques via Edenred. Graag zouden we de overstap willen maken op de elektronische. Wat gaat het ons kosten die overstap? Graag vrijblijvende offertes.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. Het gaat om 3 firma's in 1. De een heeft 14 werknemers met papieren maaltijdcheques, de ander 16 en dan weer één firma van 6 maaltijdcheques gebruikers. Graag een voorstel voor eventuele overstap op elektronische maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Kortemark
We maken gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. Graag offerte voor de elektronische maaltijdcheques. Het gaat om 10 werknemers.
Elektronische maaltijdcheques
Limburg
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in As
We maken nu gebruik van de papieren maaltijdcheques van Edenred. We overwegen de overstap op de elektronische maaltijdcheques. Graag vrijblijvende offertes voor 6 werknemers.
Elektronische maaltijdcheques
Limburg
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Houthalen
We maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Nu zou ik graag 2 elektronische maaltijdcheques willen aanvragen. Graag vrijblijvende prijsvoorstel.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Roeselare
Graag offertes van elektronische maaltijdcheques. We zitten momenteel met 6 werknemers bij sodexo. Het zijn papieren maaltijdcheques. We denken aan een overstap op de concurrent.
Elektronische maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Temse
We hebben 2 bedrijven, waarbij de een 2 werknemers en de ander 3 werknemers werken. We ontvangen al de papieren maaltijdcheques via Edenred. Graag een offerte van het elektronische voor 5 personen.
Elektronische maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een overheidsinstelling in Overpelt
We wensen te bekijken wie van onze 200 tot 250 medewerkers we zullen uitbetalen in elektronische maaltijdcheques. Zou het daarom mogelijk zijn een gerichte offerte en verdere informatie op te sturen. We zijn actief als overheidsinstelling.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Hemiksem
Ik ben met een arbeider actief als loodgieter. Deze werkt normaal fulltime maar neemt nu zijn ouderschapsverlof op en werkt daarom maar halftijds. Graag een offerte en informatie over de fiscale voordelen, regelingen en verplichtingen.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Tongeren
Graag een offerte met de informatie over de kosten en voordelen aan de bedeling van maaltijdcheques voor een arbeiders. Deze is fulltime bij mij in dienst. We zijn actief in de interieurinrichting.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een vastgoedkantoor in Sint-Truiden
We zijn een vastgoedkantoor waar er in totaal 3 zelfstandige makelaars en 2 bedienden werken. Voor deze bedienden zou ik graag vrijblijvende offertes ontvangen.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor 2 bedrijven in Mechelen
Ik zoek naar offertes voor maaltijdcheques voor twee bedrijven. beide zijn actief in de IT sector. Een bedrijf heeft 4 personen personen in dienst; het tweede 3. Al deze medewerkers zijn ingeschreven als bedienden. Graag een offerte voor papieren maaltijdcheques. Ik ben in beide bedrijven verantwoordelijk oor de personeelsadministratie.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques aanvraag voor een informatica bedrijf in Vlaams Brabant
Graag een vrijblijvende offerte voor 3 bedienden. Wij zijn actief in de informatica.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor verzorgingscentrum in Antwerpen
Graag een offerte voor maaltijdcheques, dit voor een 12-tal man. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor VZW in Oost-Vlaanderen
1 persoon in dienst, bediende
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
We maken gebruik van gewone maaltijdcheques. Het gaat om een 30tal. Ik ben benieuwd of er eigenlijk verschil zit om bij Edenred of Sodexo de maaltijdcheques te hebben. Graag een prijsvergelijking voor gewone maaltijdcheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques voor vennoten, Brussel
Graag een vrijblijvend voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor 2 vennoten. Alvast bedankt.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag elektonische maaltijdcheques voor een universiteit in Antwerpen.
We zijn een universiteit met meer dan 4000 werknemers. We werken al met maaltijdcheques en wensen een prijsvergelijking te doen. We zijn ook een openbare aanbesteding dus graag verschillende offertes van eventueel elektronische maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag elektronische maaltijdcheques.
We hebben maaltijdcheques via Edenred. 2 personen krijgen maaltijdcheques 20x7x3, en 1 persoon krijgt 10x7x3. Graag een offerte van elektronische maaltijdcheques. Wat is de meerprijs?
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Antwerpen
Wij zijn klant bij Edenred en zijn daar heel ontevreden qua kwaliteit en prijs. Eender wat we vragen, wordt er met niets rekening gehouden, als wij bellen dan leggen ze gewoonweg neer. Deze zijn zeer moeilijk te bereiken. Wij zouden dus graag veranderen van leverancier. Ons bedrijf telt een 12-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor personeelsleden van kapsalons te Antwerpen
Wij zijn van plan een 2 à 3- tal kapsalons over te nemen in de loop van volgende maanden. Ter plaatse werken er al een aantal medewerkers onder proefcontract. Na hun 6 maanden proef krijgen zij dan ook maaltijdcheques. 10 à 12 personen in totaal. Graag een voorstel. Bedankt.

Offerte maaltijdcheques sodexo

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.