Offerte isolatie van muur: Ontvang nu meerdere offertes voor Isolatie

 
 

Offerte isolatie van muur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie in achterbouw woning
Spouwmuurisolatie voor een woning die gedeeltelijk al spouwmuurisolatie heeft. De achterbouw heeft isolatie nodig. Dit is een halfopen bebouwing.
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren halfopen huis | Lint
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Ik schat dat het om zo'n 80 m² gaat. Het huis stamt uit 1976, maar ik weet niet hoe diep de spouw is.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1978. Het gaat om een oppervlakte van lengte van 16 meter, breedte van 10 meter en hoogte van 3 meter.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
Spouwmuurisolatie voor een appartementsgebouw . Met de mede eigenaars zijn we nu op zoek naar een offerte voor de isolatie van de achtergevel. Dit is een gebouw van de jaren 60. Vrije gevelsteen.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Ik wil mijn spouwmuren isoleren. De woning is gebouwd in 1957. In totaal gaat het om een oppervlakte van 100 m². Het is een vrijstaande woning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Het gaat om een oppervlakte tussen de 30 en 100 m2 Betreft alleenstaand gebouw zonder spouwisolatie. Is in 1996 gebouwd , niet met bedoeling te gebruiken voor activiteiten. Plan is een kinderopvang te maken.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Mol
Woning is gebouwd in 1980. De woning is alleenstaand. In totaal heeft hij een oppervlakte van 400-500 m². De muren zijn niet geschilderd.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Berlaar
Ik ben opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer +/-120 m². De woning heeft als bouwjaar: 1950-60.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Wenduine
Ik wil mijn buitenmuren laten isoleren van een rijwoning. De woning is gebouwd in 1970. Het gaat voornamelijk om 1 verdieping.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Putte
Isoleren van een halfopen bebouwing. De woning is gebouwd in de jaren 50-60. De muren zijn niet geschilderd.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Linkebeek
Wij willen onze buitenmuur isoleren. De woning is gebouwd in 1851. De oppervlakte is ongeveer 460 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Oud-Turnhout
Ik ben opzoek naar een offerte voor isoleren van de spouwmuren. De woning is gebouwd in 1997. Het gaat om een alleenstaande woning met oppervlakte van 16 op 15 meter.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Kortrijk
Voor een woning die wij aan het bouwen zijn zoeken wij een buitenmuurisolatie. De muren staan er al. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60-65 m².
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Lembeek
Wij willen onze muren laten isoleren. Het gaat om een woning voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer 200 m². De woning is gebouwd in 1961. Het is een alleenstaande woning.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie te Reet
De woning is gebouwd in 1978. Het is een alleenstaande woning met een muuroppervlakte van 100-140 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Wij willen een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1956. Het gaat om een halfopen bebouwing en de muuroppervlakte is ongeveer 50 m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Lanaken
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning is gebouwd in 1958. Halfopen bebouwing.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Tienen
De woning is ouder dan 30 jaar. De grootte van de muuroppervlakte is ongeveer 75 m². Het gaat om een alleenstaande woning waarvan de muren geschilderd zijn.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Genk
Onze woning is gebouwd in 1960 en het een is gevel in cementcrepi. Wij hebben geen regeninslag door overstekende gevel. Er is ook geen vorstschade. Het is een alleenstaane woning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Melle
Wij willen de buitenmuur van onze alleenstaande woning isoleren. De woning is gebouwd in 1930. Het is een alleenstaande woning. De muuroppervlakte van de buitenmuur is ongeveer 40-50 m². Op dit moment zit er enkel houtbeslag en oude leien, maar verder niets van isolatie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik wil de spouwmuren van mijn woning laten isoleren. De woning dateert uit 1976. Mocht de prijs gunstig zijn zal het gaan om 2 woning, die van mij en de buren.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Deurne
Van onze privéwoning willen wij 2 gevels isoleren. Het gaat hier om de voor- en achtergevel. In totaal is het een oppervlakte van 4,5 op 10 meter.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning
Graag offertes voor het isoleren van mijn hellend dak. Ik wil vanaf de binnenkant isoleren, deze is te bereiken via een trap. De oppervlakte is rond de 50-150m2. Er is verder een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.

Offerte isolatie van muur

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.