Offerte huren databank

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerte huren databank: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Luxemburg (BE)
Database voor een zaak te Hotton
Ik wil een database aanschaffen voor mijn zaak. Personeelsdirecteuren, volledig Belgie, bedrijven vanaf +100 medewerkers. Ik doe coaching van teams, dergelijke,...
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database voor een zaak te Kapellen
Ik zoek een database voor mijn bedrijf(ik heb een drukkerij). Bloemenwinkels in volledig Belgie
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Adressenbestand te Oostrozebeke
Wij zijn opzoek naar een adressenbestand met als doelgroep volwassenen tussen de 48 tot 58 jaar. De bedoeling is dat we vastgoed in Spanje verkopen en het is voornamelijk voor in Vlaanderen.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
adressenbestand voor een bedrijf in gentbrugge
Geachte, Om potentiële investeerders te bereiken zijn we op zoek naar adressen van personen die vermogend genoeg zijn om in onze nieuwbouw-vastgoedprojecten te investeren. Ook zouden we waarschijnlijk via email proberen, dat natuurlijk via jullie zal gaan. Het gaat om de regio Brugge (straal 15 à 20km) en we willen de lijsten huren. Het moet om een strenge selectie gaan, we willen zo de topklasse bereiken. Is het mogelijk mij een offerte hieromtrent te bezorgen a.u.b. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten.
Aankoop of huur van database
Limburg
Huren database voor een bedrijf in Borgloon
We doen deze aanvraag in opdracht van een klant die wenst te prospecteren in de EU. We wensen van verschillende landen de gegevens van actieve reclamebureaus te verkrijgen, minimum 10 mensen in dienst. Het is mogelijk dat deze filters nog worden aangepast. Een eerste fase zou bestaan uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk (Duitssprekende gedeelte). Een tweede uit Frankrijk en Zwitserland (Franse gedeelte ) vervolgens Italië en Zwitserland (Italiaans gedeelte) en ten slotte Spanje. Graag hadden we een offerte verkregen voor elk van deze landen apart.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Bedrijven die installaties doen van industriële leidingen
Wij zijn op zoek naar adressen en gegevens van bedrijven die installaties doen van industriële leidingen, zowel leidingen onder druk als drukloos. Hieronder verstaan wij ook bedrijven die industriële verwarming aanleggen in gebouwen en dergelijke.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een webdesigner in Wilrijk
We zouden graag een aderessenbestand huren of kopen voor een uitbreiding van ons klantenbestand.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Putte
We zitten in de interieur. We hadden graag een database willen ontvangen van B2B van onder andere architecten regio Antwerpen. Voor B2C hadden we graag een adressenbestand van particulieren met hoger inkomen ook het liefst regio Antwerpen.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Oud-Turnhout.
Wij wensen een database samen te stellen van potentiële beleggers (tandartsen, artsen, advocaten,specialisten (medici), boekhouders, deurwaarders, zaakvoerders/bestuurders/directeurs, dierenartsen, notarissen,...) Doel is deze adressen per mail op per post aan te schrijven en te kunnen vertrekken vanuit een excellijst die bovendien regelmatig ge-update kan worden. Kan u mij laten weten wat de mogelijkheden en tarieven zijn? Alvast bedankt hiervoor.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van communicaten voor een fotograaf, Oost-Vlaanderen
Ik ben een fotograaf en zou voor een actie ivm communieprentjes graag een adressenlijst van de communicanten in 2013 aankopen of huren. U mag zich richten op de regio Eeklo (-+ straal van 30 km).
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Aderessenbestand van aannemers voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wenseen adressenbestand van aannemers uit alle sectoren (bouw) van West-en Oost-Vlaanderen. Graag ook meer informatie over het verschil tussen huren en kopen.
Adressenbestand
Limburg
Database voor een bedrijf in Limburg.
Wij zijn op zoek naar theeliefhebbers. Wij leveren namelijk thee en toebehoren. Ik wil graag een offerte ontvangen van adressenbestanden van bedrijven en particulieren. Ik wens aan de hand van de bestanden afspraken te laten afnemen om mijn product aan te bieden. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
Database voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag mijn reinigingsproduct aanbieden aan bedrijven en particulieren. Daarbij heb ik Nederlandstalige bedrijfsgegevens nodig waaronder mailadressen en telefoonnummers. Ook zou ik die van particulieren mailadressen en telefoonnummers willen hebben. Bedankt voor de offerte van adressenbestand.
Aankoop of huur van database
Geen regioAankoop database voor beginnende onderneming
Klant heeft in Turkije een investeringsbureau opgericht en is nu van plan zijn bedrijf ook in België op te starten. Hij is nu op zoek naar een database van zowel particulieren als bedrijven.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Offerte voor het vergaren van prospects
We zijn op dit moment verschillende mogelijkheden aan het overlopen voor het vergaren van prospects. De doelgroep is in de eerste plaats Horeca. Door het enorme verloop van zaakvoerders in die branche, is het belangrijk met recente gegevens te werken. Ik zou al eens graag een prijs krijgen voor het volgende: Waar: Regio Antwerpen Wat: Restaurants en Brasserie Gegevens: Commerciele bedrijfsnaam + emailadres. Eventueel tel. Nr.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag databank van bedrijven Oost-Vlaanderen
In de provincie Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een database van restaurants, hotels, rusthuizen, ziekenhuizene en bakkers en beenhouwers.
Aankoop of huur van database
Andere regio's
Databank voor klanten in TL verlichting
Ik ben op zoek naar zelfstandigen / KMO's die veel TL verlichting gebruiken. Graag uw offerte voor een 5.000-tal adressen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Adressen van communicanten
Wij zijn op zoek naar de adressen van communicanten voor 2012 voor de regio Westkust (uit de vierhoek Oostende-Diksmuide-Ieper-De Panne).
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Adressen in provincie Antwerpen voor marketing actie
Adressen voor een marketing actie. We wensen mensen te bereiken die bijna of net op pensioen zijn.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bedrijf in Zwijnaarde
Voor mijn studiebureau voor brandveiligheid heb ik interesse in de huur en aankoopprijzen van een database in de bouwsector, met name van aannemers en architecten. Bedankt voor de snelle reactie.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor bedrijf in Aalst
E-mailadressen van zaakvoerders of beslissingnemers en ged.bestuurders van bedrijven in alle sectoren, behalve horeca, immobiliën en advies & consultancy bureau's in de regio Vlaanderen.
Aankoop of huur van database
Namen
Database voor firma in Floreffe
Database van recent toegekende bouwvergunningen in Vlaanderen en Brussels gewest.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor opkomend bedrijf te Moorsele
Ik wil graag jongeren tussen 20 en 25 jaar bereiken als mogelijke werknemers voor mijn bedfrijf. Werkomschrijving: arbeidsbemiddeling
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database muziekleraren/muziekscholen
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van muziekleraren, muziekscholen en anderen die muziek uitgaven doen.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Huur database communicanten 2012
Ik had graag een prijsofferte gehad inzake adressen van communicanten voor het jaar 2012. Dit zowel voor de eerste communie als de plechtige communie. De volgende postnummers komen in aanmerking tot onze keuze: B-1730-1760-1770-9200-9260-9280-9300-9308-9310-9320-9340- B-9400-9401-9420-9470-9473-1740-9230

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 

Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs