Offerte dakisolatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakisolatie

 
 

Offerte dakisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Aalst
We zoeken een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Dit kan bereikt worden via een gewone zolder. Geen onderdak voorzien. Dit is een leien dak van de jaren 70. Mogelijks abestleien. Ook is er een plat dak dat wel reeds vernieuwd is van de jaren 90. Dit dak is roofingen.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Hellend dak van de jaren 60 te isoleren. Dak in goede staat. isolatie via de zolder. Dit is een woning dat ik verhuur. isolatie voor 2018.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Schoten
Plat dak te isoleren. Dit is een gebouw van eind jaren 40. Dak is 18-20 jaar geleden vervangen en 4cm isolatie gezet. We wensen nu nieuwe isolatie en roofing te plaatsen. 8x6m.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Mijn dak moet volledig gerenoveerd worden dus ook geïsoleerd. Dit is een hellend dak. Er is een kruipzolder enkel dus vanaf buiten te isoleren. Dak bestaat uit dakpannen.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Maasmechelen
Graag een offerte voor het isoleren van een hellend dak van een halfopen woning. Woning van de jaren 30 maar geen idee hoe oud het dak precies is. Geen idee van het martiaal van het dak. Er is een volwaardige zolder voorzien.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Kortenaken
Ik wens een hellend dak van een bijgebouw te isoleren via een volwaardige zolder. Dakpannen dak zonder onderdak. Gebouw van de jaren 60. Dak is ooit wel vervangen maar nooit geïsoleerd.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ninove
Ik wil het dak van ons huis laten isoleren. Zadeldak met pannen en onderdak, opp. +60m², bouwjaar 1945.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bredene
Dit is een halfopen woning maar naast mij zal worden gebouwd. Gebouw origineel van de jaren 30. Dak is reeds vernieuwd. Dakpannen dak met onderdak voorzien; Isolatie via een volwaardige zolder.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Beernem
We zouden het dak van ons huis laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, nu oud materiaal dat wegmoet, opp. +50m², bouwjaar 1960-70. Liefst afspreken via email, of iets inspreken.
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Lommel
Ik wens het dak van ons huis laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak komt er, opp. +70m², bouwjaar 1962. Kan rond maart 2018.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Borgerhout
Ik ben opzoek naar een offerte voor een plat dak bekleed met roofing. Dit is een rijhuis gebouwd in 1942. Het dak is ongeveer 5 meter breed en 10 meter diep.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Lichtaart
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder en een klein stuk kruipzolder. Ik vermoed dat hier overal een onderdak voorzien. Dakpannen van 20 jaar oud.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Wervik
Ik wens een hellend dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder. Onderdak is reeds voorzien. Dit is een dak dat bestaat uit dakpannen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak met dakpannen. Isolatie vanaf de zolder, waar nog geen onderdak voorzien zijn. Woning van de jaren 50. Voor zover ik weet is dit het originele dak.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Mol
Ik wil mijn dak laten isoleren. Hellend pannendak en dampfolie, opp. +80m², bouwjaar 1983 en deel 1956. Contact na 17u aub.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Beringen
Ik wil een offerte voor dakisolatie. Dit is voor een zadeldak uit het jaar 1958. Het dak is vernieuwd in 2016, maar er is geen isolatie geplaatst.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Kermt
Ik ben bereikbaar na 20 november. We zouden een offerte wens voor het isoleren van een hellend dak vanaf een volwaardige zolder. Dak bestaat uit dakpannen en er is reeds een onderdak voorzien.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Veurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een isolatie van een hellend dak via een zolder. Onderdak is reeds voorzien. Gebouw van 2006.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Wommelgem
We hebben een rijwoning van de jaren 40. We wensen hier een hellend dak te isoleren via een volwaardige zolder. Het dak zelf bestaat uit dakpannen. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Oud-Turnhout
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak dat ik via een zolder wens te isoleren. Onderdak is reeds aanwezig. Ik wens nu een dampscherm te plaatsen isolatie en dan opnieuw een dampscherm. Dak van de jaren 60 met gebakken dakpannen.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Aarschot
Schilddak van twee halfopen woningen. Isolatie van een leien dak van de jaren 50 via de zolder. Er is momenteel geen onderdak voorzien. Beide woningen zullen worden verhuurd.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Heusden zolder
Ik wens een puntdak via een volwaardige zolder. Er is nog geen onderdak voorzien. Geen idee van het martiaal van het dak , ik vermoed dakpannen. Woning van 1957.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Rotselaar
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², hoekhuis van 1912.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wil het dak van mijn woning laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², rijhuis van begin 1950.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Maldegem
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak (piramidedak), opp. +70m², bouwjaar +20 jaar.

Offerte dakisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.