Nightvision: Ontvang nu meerdere offertes voor Camerabewaking

 
 

Nightvision: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Bewakingscamera voor een particulier in Glabeek
Ik wens graag een offerte voor een bewakingscamera voor de buitenbewaking. Deze moet nightvision hebben en vanop afstand beweegbaar zijn. Bij voorkeur een draadloos systeem. Ik heb momenteel al een server waarop deze camera kan worden aangesloten.

Nightvision

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.


Zoektermen:

 ,   ,