Nieuwe ramen

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Nieuwe ramen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Enkel glas vervangen voor mijn huis in Sint-Niklaas
Ik wil nieuwe ramen voor een huis dat ik verhuur. Het gaat om 3 à 4 ramen, pvc of aluminium. Momenteel heb ik houten ramen en enkel glas.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Nieuwe ramen en deur in pvc (Maasmechelen)
Ik zoek offertes voor 5 nieuwe ramen en één buitendeur in pvc. De huidige ramen bestaan uit enkel glas en aluminium profielen. Het huis is van 1940.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen en deur voor mijn huis in Merksem
Voor het gelijkvloers mijn woning zoek ik nieuwe ramen en een deur. Het gaat om 5 ramen en één deur, graag in aluminium. Er zijn rolluiken aanwezig. Het bouwjaar van mijn woning is 1985.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Voordeur en ramen vervangen, Wevelgem
Ik zoek offertes voor een nieuwe voordeur, en voor het vervangen van een schuifraam door twee vaste ramen. Ik zou ook graag mijn garagepoort vervangen, moesten jullie dit ook doen.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Nieuwe ramen en deuren voor een café in Overijse
Ik ben eigenaar van een café in Overijse. Achteraan het café moeten 3 houten ramen, 1 achterdeur en 1 groot schuifraam worden vervangen. Ik zou opteren voor een PVC-uitvoering.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Advies en offertes gezocht regio Pamel voor nieuwe ramen
We zouden 7 ramen willen vervangen in ons huis. Graag hadden we advies over de materialen en eventueel een offerte ontvangen van enkele experts ter zake.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een woning in Herzele
Ik zoek een offerte voor het vervangen van de ramen, zowel boven als beneden. Het gaat om een tiental ramen waarvan twee verandaramen. De huidige ramen zijn in pvc. Het gebouw is van de jaren 90.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor nieuwe ramen en voordeur regio Drongen
Ik zou de prijs wensen te weten voor nieuwe ramen en een voordeur. Specifiek gaat het om één groot raam in de living, een toiletraam en een standaardraam in de bureau. Qua materiaal hadden we aan pvc gedacht. De huidige ramen zitten erin sinds 1983.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een nieuwe woning in Meulebeke
We zouden de ramen, de deuren en een schuifraam van een nieuw gekochte woning van de jaren 30 willen vervangen. De huidige ramen zijn in hout.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Hoogrendementsglas plaatsen in Gentbrugge
Momenteel hebben we dubbel glas. We wensen dit te laten vervangen door hoogrendementsglas. Het gaat om 8 tot 10 ramen. De ramen zijn momenteel in acilia bekleding en de woning is van 1930.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Houten ramen vervangen te Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een zestal ramen en een voordeur. De ramen en de deur zijn in hout, maar ik zou naar pvc of aluminium willen overstappen.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor verbouwingen (Attenhoven)
Dit is in het kader van verbouwingen. Momenteel zijn er een 10-tal ramen in de woning. Later komen er wel bijbouwen bij eventueel. Woning van 1996 . Ik wens zeker pvc ramen te plaatsen.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Nieuwe ramen en schuifraam in pvc voor bijbouw (Klinge)
Ik wens nieuwe ramen voor mijn woning: vier ramen en één schuifraam. Ik heb een voorkeur voor PVC. We zijn momenteel een bijbouw aan het zetten, vandaar.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen vervangen voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een 10-tal ramen. Het zijn gewone ramen, behalve 1 raam dat een raamdeur is. De woning is 30 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Inox ramen vervangen | Ronse
Ik ben op zoek naar een nieuwe voordeur en drie nieuwe vensters. De huidige ramen zijn in inox, maar daar wil ik van af stappen.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe PVC ramen met aluminium look
Ik ben op zoek naar nieuwe ramen voor in mijn appartement, liefst in pvc maar met een aluminium look. Het zou om 4 ramen gaan.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Landen
Mijn dochter moet in haar woning nog 5 à 7 ramen vervangen. Momenteel zijn dit PVC ramen, maar we zouden graag advies ontvangen voor een ander eventueel passend materiaal. Het gaat om een woning gebouwd in 1958. Kunt u ons offertes bezorgen in de regio van Landen?
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Nieuwe ramen, deuren en beglazing | Beselare
Wij zijn op zoek naar offertes voor het vervangen van onze ramen, deuren en beglazing. Het gaat om 2 deuren en een 8-tal ramen.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen in wit PVC
Ik wil 4 nieuwe ramen voor mijn appartement. Nu zijn het houten en aluminium profielen, maar ik wil er in wit PVC. Appartement is gebouwd in de jaren 1960 of 1970.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Nieuwe ramen pvc Gentbrugge
Voor mijn woning - rijhuis uit de jaren '50 - wil ik nieuwe ramen & deuren: één voordeur en 8 ramen. Liefst in PVC.

U bent uw woning of eigendom aan het renoveren en u zou graag enkele binnen- en buitendeuren vervangen? Uw eigendom beschikt nog over enkele beglazing en u zou de ramen willen vervangen naar dubbele beglazing? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk verschillende offertes.

Wilt u uw ramen vervangen, maar weet u niet welk soort glas u precies nodig heeft? Of bent u op zoek naar een buitendeur voor een gerenoveerde woning? Laat u bij uw keuze bijstaan door een gespecialiseerde leverancier in ramen en deuren.

Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit