Muurisolatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Muurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hoboken
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is voor de isolatie van twee appartementen boven elkaar. Ik ben eigenaar van een appartement en doe deze aanvraag in samenspraak met tweede eigenaar. Woning van de gevels in de jaren 60 in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kalmthout
Spouwmuurisolatie voor een woning uit de 1966. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om ongeveer 50-100 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hemiksem
Ik wil mijn woning isoleren. Het is een woning gebouwd in 1961. Op dit moment is het een alleenstaande woning, maar er wordt nog een huis naast gebouwd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waregem
Spouwmuurisolatie uit de jaren 60. Het zijn spouwmuren. Het gaat om ongeveer 250 m² grondoppervlakte. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om 2 verdiepingen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Herk-de-Stad
Alleenstaande woning gebouwd in de jaren 66. Het is groter dan 100 m². Wij zijn de eigenaar van de woning en wensen graag een afspraak.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Jabbeke
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning van ongeveer 40 jaar oud. Het gaat om ongeveer 12 op 15 meteR.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Dilbeek
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Halle
Spouwmuurisolatie voor een rijtjeswoning. De woning is meer dan 40 jaar oud. Wij zijn eigenaar van de woning.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Borgerhout
Voor ons huis wil ik buitenmuuriso laten doen. Rijhuis van jaren 80, nu gewone baksteen, opp. +50m², termijn is te zien.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Herselt
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is zeker 60 jaar oud. Het gaat om deel van de muur dat 30 jaar geleden gebouwd is.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gentbrugge
Ik ben opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om 1 hele grote zijmuur. De woning is gebouwd in 1959. Het is een halfopen bebouwing.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hoven
Ik ben opzoek voor spouwmuurisolatie voor een halfopen bebouwing. De woning is gebouwd in 1978. De oppervlakte bedraagt 160 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Laakdal
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De oppervlakte bedraagt +/-180 m². De woning is gebouwd 1975. De muren zijn niet geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Nijlen
Ik ben opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in 1950. Het is een halfopen bebouwing. De oppervlakte bedraagt +/- 17 meter lang en 10 meter breed.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoerle-Parwijs
Ik ben opzoek naar een offerte voor een alleenstaande woning. De muren zijn geverfd van de buitenkant. De woning is gebouwd in 1959. Het gaat om ongeveer +/- 100-120 m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Horebeke
De woning is gebouwd in 1930. We hebben de woning verbouwd. De woning is een rijwoning.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Bocholt
Spouwmuurisolatie voor een woning gebouwd in 1978. De woning is alleenstaande. De oppervlakte is 17 op 12 meter.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Spouwmuren te isoleren van een woning gebouwd in 1975. Dit is een alleenstaande woning. Het is een oppervlakte van 10 op 14 meter.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Zutendaal
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Dit is een woning gebouwd in 1994. Het is een alleenstaande woning. De oppervlakte is +/- 150 m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Isolation des murs extérieurs pour propriété privé à Tervuren 3080
- Propriété privé à Tervuren 3080. - Devis pour l'isolation des murs extérieurs par le creux. - Il s'agit d'une villa 4 façades mais 3 murs sont a isoler par injection. - Nous ne connaissons pas l'épaisseur des creux. - Superficie a déterminer sur place. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Geluwe
Het gaat om een alleenstaande woning die gebouwd is in 1988. De muuroppervlakte is ongeveer 146 m². De buitenmuren zijn niet geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Outgaarden
Ik ben opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Dit gaat om een halfopen bebouwing dat is gebouwd in 1842. De muur richting de straat is herbouwd geweest en deze heeft spouw. Het gaat in totaal om ongeveer 50 m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Deinze
Ik ben opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een rijwoning. De woning is zeker meer dan 100 jaar oud, maar is al gerenoveerd geweest. De muur is bepleisterd met sierpleister.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Zemst
Graag wil ik buitenmuuriso voor mijn huis laten doen. Geen steenstips, crepie of soortgelijk, 2 gevels (opp. +40m²). Bouwjaar 1960, dit is renovatie nu.

Muurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!


Zoektermen:

 ,   ,