Lead generatie partner: Ontvang nu meerdere offertes voor Telemarketing & inbound callcenter

 
 

Lead generatie partner: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Callcenter gezocht, om B2B calls te maken en zo leads te genereren
Beste, Wij zijn op zoek naar een marketing/callcenter. De bedoeling is via een script B2B calls uit te voeren om zo aan lead generating te doen. We zoeken een bedrijf die enige kennis in de ICT wereld heeft teneinde proffesionele calls te kunnen uitvoeren. Het eindresultaat moet leiden tot volle agenda's van onze sales medewerkers. Onze doelgroep zijn kmo's tot 100 medewerkers. In eerste instantie willen het westvlaams grongebied bewerken en bij goede resultaten uitbreiden naar de rest van vlaanderen. We zoeken een partij voor long term relationship die een try-before-buy aanbied. Alvast bedankt voor info & contact.

Lead generatie partner

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.