Kruipkelder: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Kruipkelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Condens en vochtprobleem in kruipkelder
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in de kruipkelder, wij hebben veel condens in deze kruipkelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Condensatievocht in kruipkelder oplossen
We hebben een vochtprobleem in onze kruipkelder. We denken dat het om condensatievocht gaat, er zijn wel al 4 ventilatieroosters aanwezig van 10cm x10cm. We verwarmen met elektrische verwarming en er is dus geen stookketel in de garage. Graag een oplossing om onze kruipkelder weer droog te maken.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Kruipruimte isolatie voor een woning in Grembergen
Ik wens een kruipkelder te isoleren. Deze kruipkelder is 80cm hoog en heeft een gewone grond vloer. 165m┬▓ bij benadering.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtproblemen in recente woning te Rotem
Wij zijn eigenaar van een woning van 2005. Het pand is volledig onderkelderd. Nu hebben we op de gelijkvloers, in de hal, problemen aan de inkommuur. Dit komt doordat de kruipkelder echt nat is en we zelf moeten pompen. Kan er een specialist mij contacteren voor een mooie offerte. Met vriendelijke groeten,
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Berlaar
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Het vochtprobleem doet zich voor in onze kruipkelder. Ons plafond is aangetast (deze voelt zeer vochtig aan) en wij hebben ook een probleem met waterinsijpeling (waterplassen op de keldervloer). Onze kruipkelder bestaat uit stenen muren en wij zijn eigenaar van de woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Zemst
Wij zijn op zoek naar een offerte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich vooral in de kruipkelder. Wij zien verschillende plassen op de vloer (waterinsijpeling). Deze vloer, die voorheen steeds droog en stoffig was, is nu steeds vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Willebroek
Wij zijn op zoek naar een offerte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich vooral in de kelder (men kan hier niet volledig rechtstaan maar men moet net het hoofd bukken ? het is ook geen kruipkelder), en dit vooral aan de keldermuren (tot op de hoogte van de kelderdeur). Wij zien dat de verf loskomt en dat de muren vochtig zijn. De muren zijn uit bakstenen vervaardigd.

Kruipkelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.