Kostprijs: Ontvang nu meerdere offertes voor Voertuiglokalisatie

 
 

Kostprijs: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ardooie
We wensen een gps tracking systeem om zeer precies te kunnen zeggen waar en wanneer onze vertegenwoordigers zijn vertrokken. Het zal gaan over 11 voertuigen waarvan 2 bedrijfswagens en de rest bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Geel
We hebben een totaal wagenpark van een vrachtwagen, twee bestelwagens en 4 bedrijfswagens. Voor de vrachtwagen en de bestelwagens zoek ik een systeem dat o.a aan geo-lokalisatie kan doen om hiermee het vervoer te optimaliseren. De personenwagens zouden dan moeten worden uitgerust van een systeem voor de rapportering en opvolging van de buitendienst. Hoeveel voertuigen we van deze systemen laten voorzien hangt af van de kostprijs.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel zouden we graag twee wagens met dit systeem willen uitrusten. Prioriteit is om de buitendienst beter te kunnen opvolgen. In de toekomst zullen we dit eventueel ook in de rest van het wagenpark plaatsen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Rit registratie systeem voor een bedrijf in Gentbrugge
Ik zoek naar een rit registratie systeem voor 1 tot 2 personenwagens. Dit om te meten waar deze wagen is geweest, hoe lang ze heeft stilgestaan en hoeveel benzine er verbruikt is. U mag ook een aparte offerte opmaken voor Track&trace.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Dilbeek
Betreft kleine bestelwagens genre Caddy en Peugeot. We hebben 4 bestelwagens die we zouden willen uitrusten met een volgsysteem om de rijtijden en de stopplaatsen te controleren. In de toekomst kunnen eventueel meer wagens worden uitgerust met dergelijk systeem.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Eenvoudig betaalbaar track en trace systeem
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig en betaalbaar track en trace systeem.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie
Graag had ik geweten om hoe laat mijn werkmannen de dagtaak beëindigen alsook wat ze in het weekend doen met onze bedrijfswagens. Mijn werknemers nemen de wagen dagelijks terug naar huis. Sprake van een 3-tal bestelwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie vertegenwoordigers
Graag had ik wat meer controle gehad op mijn vertegenwoordigers, indien er ene op café hangt terwijl hij normaal gezien zou moeten prospecteren moet ik daarvan op de hoogte worden gebracht. Ons bedrijf telt momenteel een 15-tal vertegenwoordigers die elk van een bedrijfswagen geniet. Graag had ik even gewenst dat u mij zou kunnen adviseren voor het aanschaffen van een tracking systeem voor personenwagens. Even uitleg omtrent de verschillende opties die mogelijk zijn. Prijs/kwaliteit speelt hier een belangrijke rol. Alvast bedankt voor uw gedetailleerde offerte.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem bedrijfswagens
Graag had ik even een vrijblijvende offerte ontvangen omtrent het aanschaffen van een track & trace systeem, dit voor een 3 à 4-tal bestelwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie
Graag had ik informatie ontvangen, liefst schriftelijk omtrent het volgen van bedrijfsvoertuigen m.b.v. een tracking systeem. Momenteel telt ons hotel een 3-tal personenwagens. Graag zou ik weten wat de kosten zijn, alsook voordelen, eventueel nadelen alsook de werking. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Lokalisatie van voertuigen
Graag een gedetailleerde offerte alsook informatie omtrent het volgen van voertuigen met behulp van een tracking systeem. Ons bedrijf telt momenteel een 8-tal bussen. Alvast bedankt voor uw inlichtingen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte tracking systeem
Ik ben aan het kijken wat de kost kan zijn van een systeem waardoor ik achteraf kan zien wie, waar en hoelang heeft gezeten om zo een betere controle te hebben qua kilometers en werkuren. Dit in combinatie met een GPS route systeem. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Informatie en offerte leveranciers track en trace installatie
De mogelijkheid om 1 tot 4 wagens te volgen op een scherm, en achteraf de route te bekijken/berekenen. We willen starten en testen op één of enkele voertuigen, en het plan is dit op 2 jaar tijd naar 30 voertuigen over te brengen. Ik krijg graag info en offertes, met de prijs van aanschaf en de abonnementsprijs, alsook hoe de toestellen aan hun spanning/voeding komen. Alvast bedankt
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler met fles gezocht door kunstacademie te West-Vlaanderen
Een prijsofferte voor waterkoeler met fles, plaatsing ervan + kostprijs van fles water.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Dakwerker te Antwerpen zoekt controle van voertuigen werknemers
Ik zoek een systeem dat de controle van de voertuigen mogelijk maakt. Graag meer info
Voertuiglokalisatie
Limburg
Opvolging van voertuigen gezocht voor transportbedrijf te Limburg
Wij houden ons bezig met zowel internationaal transport als distributie. Wij wensen meer info i.v.m. de opvolging van onze voertuigen en de daaraan verbonden kostprijs, met de verschillende mogelijkheden.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Firma actief in wegenbouw wilt voertuigen & materiaal kunnen traceren
Interesse in het bevliegen en traceren van voertuigen, graag persoonlijk contact.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Groothandel in Chocolade te regio Brugge wilt track&trace voor vertegenwoordigers
Bruges Chocolates is een groothandel in chocolade, ik wil graag een track en trace systeem voor de vertegenwoordigers die de baan opgaan, om te kunnen zien waar ze zijn of zijn geweest.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace gevraagd om route te volgen van personeel, bedrijf te Antwerpen
Ik wil graag de route kunnen volgen van de arbeider die plaatsingen gaat doen met de camionette. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in bewegwijzering en dergelijke.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Informatie kostprijs en wetgeving Track en Trace systeem voor bedrijf te West-Vlaanderen
Ik wil graag gegevens en kostprijs van de verschillende toestellen, alsook informatie hoe het zit met de wetgeving hierrond. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Interesse in voertuiglocalisatie bij bedrijf te Limburg, wenst informatie en prijsindicatie
Ik kreeg graag een algemene presentatie (in het engels graag) + prijsindicatie van uw diensten. Aankoop indien gunstig na evaluatie hiervan.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Antwerps bedrijf wilt tracking-systeem als anti-diefstal oplossing
Ik zou graag tracking in onze wagens installeren, in de eerste plaats als anti-diefstal tracking.

Kostprijs

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.