Koffiemachine: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat op koffiebonen voor op kantoor
Wij zijn een bedrijf van 4 koffieliefhebbers en zouden graag een koffieautomaat plaatsen. Ze zou dagelijks gebruikt worden door het personeel en de klanten. En we verkiezen koffiebonen boven capsules.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor medewerkers en bezoekers
Graag ontvangen wij offertes voor een koffiemachine. Wij zijn met 3 medewerkers, maar onze bezoekers zouden er ook gebruik van mogen maken (gemiddeld een 10-tal bezoekers per dag). De machine zou in vrij gebruik zijn.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor 20 personen met muntstukken
Wij zoeken offertes voor een koffiemachine. Momenteel staat er nog geen, maar er zouden wel een 20-tal personen gebruik van maken. Liefst een toestel dat met muntstukken werkt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf te Bonheiden
We wensen een koffiemachine voor onze nieuwe locatie (te Bonheiden). Waterleiding is daar, vrij gebruik liefst, graag iets met verse bonen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koffiemachine te Zwijnaarde
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine van Nespresso en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal werknemers gebruik van maken, en dit mag een automaat zijn voor vrij gebruik. Wij zoeken huur -en aankoopoffertes, en de kwaliteit van de koffie is voor ons uiterst belangrijk.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Kapellen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Wij zijn met een 8tal personen maar leveranciers en onderaannemers zouden hier ook gebruik van maken in de showroom. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes. Dit mag een Koffiemachine zijn voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Brussel
Aanvraag Koffiemachine te Koekelberg
Wij zoeken huuroffertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij nog geen koffiemachine en wij zijn met 4-5personen (+bezoekers). Graag ontvangen wij een huurofferte voor een machine dat met muntstukken werkt (betalend).
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koffiemachine te Gent
Wij zoeken prijsoffertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen voor een toestel dat ons van koffie en chocolademelk voorziet. Dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koffiemachine te Gent
Wij zoeken offertes voor een koffiemachine. Momenteel gebruiken wij nog geen koffiemachine, en wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen. Dit mag een automaat voor vrij gebruik zijn, en er zouden meer dan 20 personen gebruik van maken. Graag ontvangen wij offerte voor een tafelmodel en een vrijstaand model. Opties die wij wensen zijn warm water (indien mogelijk) en wij wensen ook een aansluiting op waterleiding.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een koffiemachine en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen, en er zouden 25 tot 30 medewerkers gebruik van maken. Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik, en wensen warm water en thee als bijkomende opties. Wij hebben geen voorkeur voor een vrijstaand model of tafelmodel.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Mol
Wij wensen prijsoffertes te ontvangen voor een koffiemachine. Momenteel gebruiken wij geen koffiemachine, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Het is de bedoeling om deze koffiemachine in onze showroom te plaatsen, en wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik. Opties die wij wel wensen (indien mogelijk) is om ook koud water bij deze koffiemachine te kunnen verkrijgen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Koffiemachine te Kluisbergen
Wij willen offertes ontvangen voor een koffiemachine. Momenteel gebruiken wij geen koffiemachine. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Hier zouden een 9tal personen gebruik van maken. Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik en wensen verder geen bijkomende opties hierbij.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Willebroek
Wij zijn op zoek naar een aankoopofferte voor een koffiemachine. Momenteel hebben wij geen koffiemachine, en hier zouden 10 tot 30 personen per dag gebruik van maken. Wij wensen een offerte voor een tafelmodel. Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik. Wij wensen ook bijkomende opties zoals verse bonen.
Koffiemachine
Antwerpen
Aanvraag Koffiemachine te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een huur of aankoopofferte voor een koffiemachine. Momenteel hebben wij geen koffiemachine, en hier zouden meer dan 50 personen per dag gebruik van maken. Wij wensen een offerte voor een tafelmodel dat makkelijk verplaatsbaar is (voor op filmsets). Wij verkiezen een automaat voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Kofiiemachine voor een bedrijf in Kessel Lo
Ikzelf heb de opdracht gekregen deze offertes op te vragen. Het gaat over een volledig nieuwe koffieautomaat gericht naar gebruik door het intern personeel. Dit is een zelfbedieningssysteem zonder muntinworp. Dit mag een uitgebreide offerte voor verschillende types zijn, zowel met huur als aankoop voorwaarden. Melk, voor Cappuccino, warm water en koffie zijn het belangrijkste.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Bunsbeek
Dit is een volledig nieuwe automaat. In het verleden hadden we een particulier model, maar omdat hier redelijk veel koffie wordt gedronken had ik graag prijzen vergelijken met een meer professionele automaat. Liefst een vrij simpele automaat gericht naar zowel intern als extern gebruik. Ik wens ook een vergelijk te maken tussen de huur en de aankoop van een koffiemachine.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Houthalen
Wij zijn op zoek naar een koffiemachine voor onze werknemers en klanten. We geven de voorkeur aan een toestel met koffiebonen en niet gemalen koffie. Dit toestel zouden willen aankopen maar ook een indicatie van de huurprijs is welkom. Wij zijn dan ook bereid om mensen te ontvangen om hier verder over te praten wel even een afspraak maken via telefoon.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor bedrijf in Waregem
We hebben binnen ons bedrijf 62 werknemers. Een gedeelte daarvan werkt buitenhuis. Voor de andere zouden wij graag een koffiemachine voorzien die koffie en expresso aflevert. Of we dit toestel gaan huren of aankopen weten we nog niet dit zal groten deels afhangen van de condities. Een bezoek mag altijd maar dan best wel eerst een afspraak maken via telefoon.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine gezocht voor zaak in Aalst
Ik heb een dagbladhandel waar ik nu al een koffiemachine heb staan. Deze machine zorgt ervoor dat de mensen kunnen genieten van een koffie, warme choco, thee en soep. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen over een vervanging van dit toestel.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Kortrijk
Wij zijn op zoek naar informatie over een koffiemachine waar dagelijks een tiental mensen gebruik zullen van maken. Er worden buiten dat nog regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar dan ongeveer 40 tot 50 mensen gebruik gaan maken van de machine.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Manager uit Nieuwkerken-waas is op zoek naar een koffiemachine.
Als manager van een operatiekwartier vind ik het belangrijk dat tijdens de korte pauze de mensen kunnen genieten van een deftig kopje koffie. Er gebruiken per dag ongeveer 50 personen de automaat 2 keer.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Firma in VILVOORDE een KOFFIEMACHINE
Wij zijn een begrafenisonderneming en zijn op zoek naar een koffiemachine. Deze machine zal gebruikt worden om onze bezoekers de kans te geven een warme drank te nuttigen bij een bezoek aan ons centrum.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Beernem
Graag een tafelmodel met interne watertank. Vroeger hebben we al een model zonder contract aangekocht. Deze valt steeds in panne en is dus aan vervanging toe. Graag een aankoopofferte, voor een koffieautomaat met koffie , soep, chocomelk espresso .... vrij gebruik door eigen personeelsleden.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffiemachine voor een bedrijf in Deurle.
Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van een koffiemachine. We hebben nu al 2 jaar op huurbasis een koffiemachine bij Rombouts. toch willen we kijken of ergens anders voordelige aantrekkelijke aanbiedingen zijn van koffiemachines.
Warme dranken automaat
Limburg
Warme drankenautomaat voor een autobedrijf in Achel.
Graag een vrijblijvende offerte van een warme drankenautomaat. We zijn een autobedrijf met 3 vaste werknemers. Dagelijks lopen er veel klanten over de vloer. Deze klanten hadden we graag een bak koffie willen aanbieden.

Koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.