Koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een kapsalon te Geraardsbergen
Ik wil een koffiemachine voor mijn klanten in het kapsalon. Dit is voor ongeveer 20 mensen per dag. Geen idee of er waterleiding is.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een kapsalon in Blankenberge
Koffiemachine voor in een kapsalon. Gericht op de klanten: 10-20 per dag. Liefst koffiebonen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een horecazaak in Harelbeke
Ik zoek een koffiemachine voor in de horecazaak. Er is een waterleiding. De zaak start op 1 mei. Aantal personen is moeilijk te zeggen,er is hier een fietsroute.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor werknemers en klanten | Linter
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij zijn met 2 personen maar wensen ook koffie aan te bieden aan onze klanten, dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een juwelier | Heusden
Ik zoek een koffiemachine voor mijn juwelierszaak. Graag huur- en aankoopoffertes voor 20 à 30 koffies per dag. Liefst contact via e-mail als dat kan.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een frituur in Sint-Truiden
Graag offertes voor een koffiemachine voor mijn zaak (mobiele frituur op kermissen). Iets met vrij gebruik, liefst voorstel via e-mail.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine te Zedelgem
Ik wil een koffiemachine voor mijn medewerkers en mijn klanten. Dit zijn 6 tot 10 personen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor horecazaak
Ik zoek offertes voor een koffiemachine voor mijn horecazaak. Momenteel heb ik een automaat die ik als particulier heb aangekocht. Ik wens te werken met koffiebonen. Ik ontvang bij voorkeur huuroffertes. Ik ben het best bereikbaar in de voormiddag.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een kapperszaak in Kermt
Ik wil een andere koffiemachine voor mijn kapperszaak. Nu heb ik een een Seaco die stuk is. Dit is voor ongeveer 15 mensen per dag, er is geen waterleiding voorzien.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine met kofiepads voor klanten | Deurne
Om een zo goed mogelijke service te bieden zoeken we een koffieautomaat. We zouden met koffiepads willen werken. De koffie is voor onze klanten, dus ik schat op maximaal dertig mensen per dag.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een kapperszaak in Oostende
Ik zoek een koffiemachine voor de klanten van mijn kapperszaak. Dit zijn dagelijks maximaal 18 mensen. Graag een zelfbedieningsautomaat.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor schilder- en decoratiezaak, Ruiselede
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine voor onze schilder- en decoratiezaak. Wij gebruiken momenteel nog geen koffiemachine. We zijn met 2 personen, maar wij wensen onze bezoekers ook koffie aan te bieden. Dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik, graag enkel koffie.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een zaak in Beveren
We zoeken een koffiemachine met betaalfunctie voor ons bedrijf, vooral voor de klanten maar ook voor het personeel. Er is een waterleiding voorzien.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor boekenwinkel in Putte
Ik zou offertes willen ontvangen voor een koffiemachine voor 1 werknemer en de klanten, in totaal een 10-tal personen gemiddeld. Dit is voor een boekenwinkel. Wij hebben reeds een koffiemachine van Douwe Egberts. Het mag een toestel zijn voor vrij gebruik, dit mogen huur- en aankoopoffertes zijn.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor renovatiebedrijf uit Roeselare
We zoeken een koffietoestel voor ons bedrijf. We zijn met 6 medewerkers die dagelijks koffie drinken. Nu hebben we een Senseo en een Dolce Gusto, maar we zoeken iets anders.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een ijsbaan in Leuven
Ik zoek naar een koffiemachine voor de zaak. Er moet een betaalfunctie zijn en men moet met bankkaart kunnen betalen. Het toestel moet wel waterbestendig zijn.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.

Sterk personeel verdient sterke koffie