Koffieautomaat offerteaanvraag: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Koffieautomaat offerteaanvraag: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf te Dilsen-Stokkem
Voor een 40 tal leraren, zoeken we een koffiemachine. Mag met thee, dergelijke, geen waterleiding, vrij gebruik.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine te Tielt
De offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine te Hoboken
Wij wensen een offerte voor een koffiemachine voor 16 vestigingen over heel Belgiƫ. Een bedrijf die actief is in transport. Ik zou deze offerte moeten voorleggen voor woensdag.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bedrijf in Mechelen
Wij zijn een bedrijf die pas geopend is en zouden graag een offerte willen voor een machine enkel voor koffie of espresso. Dagelijks zal deze gebruikt worden door 5 tot 10 personen. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaten voor een provinciaal domein in Mol
We zijn op zoek naar 2 automaten. Een voor intern gebruik voor zo'n 150 mensen dagelijks gebruik. Het is handig als hier een kleien thermos gevuld zou kunnen worden. Een tweede voor extern gebruik zal dagelijks, afhankelijk van het weer, door zo'n 300 mensen gebruikt worden. Muntsysteem is niet nodig. Graag een huur en aankoopofferte, en verdere informatie over deze automaten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Beveren
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 20 personen. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bakkerij in Antwerpen
Ik zoek een Koffie automaat voor in mijn bakkerij te plaatsen. Het probleem is echter dat ik geen rechtstreekse wateraansluiting heb. Ik zoek dus een apparaat waar ik in een keer veel water kan aanvullen en vervolgens een hele ochtend koffie mee kan zetten.
Koffiemachine
Limburg
Offerte voor een koffiemachine voor een zelfstandige in Limburg
Wij geven animatiecursussen en zouden deze mensen graag een tasje koffie willen aanbieden; Het zou gaan om 10 tot 15 mensen op een avond.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We werken met 17 personen in twee verschillende diensten. We gebruiken echter dezelfde keuken. Daarom een vrijblijvende offerte voor een gebruiksvriendelijke automaat.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een motorzaak in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine voor dagelijks gebruik van 4 medewerkers.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg
Graag een gerichte offerte voor een simpele en gerbuiksvriendelijke koffie automaat. We zijn met 10 mensen op kantoor.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieapparaat voor een bouwonderneming in Antwerpen
Ons oud koffieautomaat heeft het enkele dagen geleden begeven; waardoor wij nu op zoek zijn naar een nieuw toestel. Wij wensen informatie en offertes van zowel het huren van apparaten als de aankoop ervan.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor carwash in Oost-Vlaanderen
Ruw geschat zullen per dag zo'n twintig mensen de koffieautomaat benuttigen. Ik zou de automaat zelf willen aankopen en dan zorgen voor de bevoorading en onderhoud.
Koffiemachine
Antwerpen
Vervanging koffiemachine voor traiteur in Antwerpen
Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe koffieautomaat ter vervanging van ons oud toestel. Dit toestel zal in de keuken geplaatst worden voor onze personeelsleden.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor expertisebureau in Limburg
Ik ben op zoek naar de voorwaarden en de kosten aan het huren of het kopen van een koffieautomaat. Wij zijn een bedrijf in expansie ,dus in de toekomst zullen mogelijk meer mensen gebruik maken van de automaat.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor bank in West-Vlaanderen
ik ben op zoek naar een automaat die kofie, espresso , warm water en eventuele andere warma dranken aanbiedt. Ik zou de automaat willen huren en dat u voor de bevoorading zorgt. Graag had ik uw documentatie via mail ontvangen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine vanaf 9 personen. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We willen graag een koffiemachine plaatsen. De koffiemachine moet voorzien van warm water, koffie en chocolademelk. Dagelijks zullen klanten en werknemers gebruik maken van de koffieautomaat. Graag een offerte!
Warme dranken automaat
Limburg
Warme drankenautomaat voor een garage in Limburg.
Graag een offerte van een warmedranken automaat. De automaat moet voorzien van koffie/espresso. Warme chocolademelk en soep.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in west-Vlaanderen.
Wij zouden een automatenshop willen openen aan de kust. Graag een offerteaanvraag van een koffiemachine met muntinworp. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor bedrijf Vlaams Brabant
Ons contract met de huidige leverancier loopt ten einde . we zouden nu willen kijken of het voordeliger zou zijn om een nieuwe aan te nemen. We hebben ongeveer 120 personeelsleden verdeeld over 6 etages.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor garage te Antwerpen
Automaat bedoeld voor Nissangarage, voor zowel de klanten als personeelsleden
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor politiekantoor in Limburg
In het totaal zijn wij met 250 mensen in dienst, maar niet iedereen is elke dag aanwezig. De bedoeling is dat we twee consumpties per dag gratis kunnen aanbieden en daarnaast ook nog de mogelijkheid is een consumptie te nemen tegen betaling. We vermoeden dat er pre dag maximaal zo'n 600 consumpties zullen plaatshebben. Wij zijn bereid meerder apparaten te plaatsen , maar dit hang af van de grootte en de prijs van de apparaten.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor bibliotheek in Oost Vlaanderen
Wij zijn een openbare bibliotheek die graag koffie en ander warme dranken zou willen aanbieden aan de klanten en personeel. Op dit moment vragen wij 50 cent en gebruiken we een Senseo apparaat. Dit is echter niet echt praktisch en daarom zijn wij nu op zoek naar een handiger alternatief.

Koffieautomaat offerteaanvraag

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.