Koffieautomaat huren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Koffieautomaat huren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een massagesalon in Antwerpen
We wensen graag een huurofferte voor intern gebruik. We werken in totaal met ongeveer 20 mensen , maar omdat we niet allemaal op hetzelfde moment werken zullen er dagelijks een 10-tal mensen aanwezige zijn. Graag een uitgebreide offerte van verschillende automaten en verschillende leveranciers, zodat we een goede vergelijking kunnen doen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiiautomaat voor een gymm in Deurne
Graag een offerte voor de huur van een koffieautomaat voor zowel koffie , thee als warme chocomelk. Deze zal zowel dienen voor intern als extern gebruik. Ik wens nu een huurofferte voor zo'n 6 maanden en indien ik hierover tevreden ben wens ik dit contract te verlengen. Graag een huurofferte voor een automaat met muntsysteem.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking koffieautomaat voor een bedrijf in Ronse
Ons huidig contract zal aflopen binnen 6 maanden; Daarom had ik nu graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We wensen een huurcontract met full service voorwaarden. Momenteel gebruiken we twee automaten met muntsysteem. Dagelijks gebruik is zo'n 50 personeelsleden.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik wens een prijsvergelijking op te maken met onze huidige leverancier, aangezien in de eerste maanden van volgend jaar ons contract zal aflopen. Graag een offerte voor een koffieautomaat zonder betaalsysteem. We wensen zowel huur als aankoopoffertes te vergelijken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zele
Momenteel hebben we reeds een zelf gekocht koffieautomaat, maar door uitbreiding voldoet deze niet meer aan de noden. Daarom had ik graag even een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. Graag alleen offertes voor huur.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Destelberegen
We wensen voor het begin van dit jaar een nieuwe automaat te plaatsen. Deze zal gebruikt worden door eigen personeelsleden, in totaal 15man. We wensen graag een uitgebreide offerte zodat we kunnen vergelijken tussen verschillende automaten. Graag hadden we ook de voorwaarden en de prijsopgave voor een huurcontract met onderhoud verkregen.
Koffiemachine
Brussel
Koffiemachines voor een bedrijf in Brussel
We hebben een totaal van 4 kantoren en wensen in elk kantoor een koffieautomaat te plaatsen. We zijn vooral geïnteresseerd in aankoop van een automaat dat werkt met koffiebonen. Deze zullen voornamelijk gebruikt worden door ons personeel, elk kantoor tussen de 5-11 mensen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
- het full service huren van een koffie automaat - verse bonen -> zeer hoge kwaliteit, bij voorkeur fairtrade - verse melk - heet water - zeer korte responstijd in geval van storingen - apparaat wordt intensief gebruikt door 35 personen - kantoor in Antwerpen, Hoveniersstraat - levering van apparaat zo snel mogelijk
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een brasserie in Nieuwekerken
We nemen in november een duikcentrum met brasserie over. En wensen graag hiervoor een koffieautomaat. We wensen graag een automaat voor verschillende warme dranken. Belangrijk is ook dat de leveranciers naast de automaat ons ook kartonnen bekers kan leveren. We schatten op een 30-40 man dagelijks gebruik.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf In Oost-Vlaanderen.
We willen graag een koffietoestel voor in onze demoruimte. Aantal bezoekers is moeilijk te bepalen. We maken nu gebruik van thermoskannen. Graag een offerte van een koffiemachine met koffie en thee. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een avondschool in Antwerpen.
Wij zijn een avondschool en wensen een offerte van een koffiemachine te ontvangen. Dagelijks is het moeilijk te zeggen hoeveel personen koffie wensen te drinken. De koffiemachine willen we graag met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine voor ons bedrijf in Antwerpen. Graag een koffiemachine die vanaf de 10 personen gebruikt kan worden. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Herselt.
We hebben een koffiemachine van het merk JAWA, al enkele jaren oud. Dagelijks zijn er 3 vaste koffiedrinkers. En sommige dagen komen er bezoekers om ook een bakje mee te drinken. Graag een offerte van koffiemachines.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een accountant in Mechelen
Graag een prijsvoorstel van een koffiemachine. Gemiddeld zullen 8 personen gebruik maken van de koffieautomaat. Graag een voorstel van een koffieautomaat met enkel koffie en/of een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor bandencentrale
Wij hadden graag een aantal offertes ontvangen voor een koffiemachine voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 à 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor sportclub, West-Vlaanderen
Graag een offerte voor het kopen of huren van een warme drankautomaat, dit voor onze volleybalploeg (sportclub/bar uitbating). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een 5-tal koffiedrinkers
Bedankt voor uw informatie voor een koffiemachine voor onze slagerij voor een 5-tal personen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
3 machines voor op verschillende locaties
Wij hebben 3 locaties, en daar zou overal een koffietoestel moeten komen. Graag wel eerst uw condities.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor fietsenwinkel
Informatieaanvraag van een fietsenwinkel. Wij hebben ook opendeurdagen en nu een ander toestel in bruikleen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine senseo vervangen door nespresso apparaat
Wij wensen ons Senseo koffiemachine te vervangen, en uw aanbod leek ons interessant.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerte koffiemachine voor koffie voor klanten en personeel
Ik wil mijn klanten graag een kop koffie thee of warme choco aanbieden
Koffiemachine
Vlaams Brabant
KOffiemachine met meerder warme dranken thee en warme choco
Een koffiemachine of misschien ook wel voor thee of warme choco? Twijfel tussen enkel koffie en meerdere warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerte voor kleine koffiemachine in transportbedrijf te Turnhout
Offerte voor kleine koffiemachine in de zaak van mijn man (transportbedrijf)

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.

Sterk personeel verdient sterke koffie