Koffieautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Koffieautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Grobendonk
Dit is voor een kerkgemeenschap . We zoeken een automaat voor rond de de 100-200 mensen per week. Ik zoek nu voor deze gemeenschap een offerte voor een koffieautomaat met muntinworp.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf te Heusden
Voor de zaak/winkel wensen we een koffiemachine. 50 tassen per dag ongeveer, om te huren, mag oploskoffie zijn. Kan met betaalfunctie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Schoten
we hebben 4 vestigingen en wensen een soort van koffiecorner te installeren. Gemiddeld is er zo'n 40 mensen per koffiecorner oren plus ook klanten. Vrije gebruik. Ik schat maximaal 80 consumptie per toestel. Huidige leverancier is micr maar hiermee wensen we te vervangen. Automaat zelf moet gericht zijn naar vrij gebruik, geen muntinworp, en aansluiting hebben op de waterleiding.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een school in Genk
Dit is voor de leerkrachten. Een automaat met muntinworp. Aansluiting op de waterleiding is mogelijk. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Momenteel hebben we een aangekochte koffieautomaat waarmee we enorm veel problemen hebben. Daarom dat we nu uitkijken naar andere leveranciers.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffieautomaat voor een bedrijf in Leuven
Koffieautomaat bedoeld voor intern en mindere mate extern gebruik. Vooral bij vergadering. Dagdagelijks ongeveer 20 mensen. Koffieautomaat met zeker de mogelijkheid voor warm water en espresso. Graag zowel een huur als aankoop.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een ziekenhuis in Gent
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We zijn niet tevreden over de smaak en kwaliteit van de koffie en zullen dus praktisch zeker veranderen. Graag zowel een aankoop als een huurofferte voor een staande koffieautomaat. Deze zal intern intensief door eigen personeel gebruikt worden; Muntinworp is niet nodig. Wel belangrijk is dat we zeker warm water kunnen nemen alsook kunnen kiezen tussen verschillende types van koffie. Kraag verdere informatie en de prijs voor een degelijke systeem.
Koffiemachine
Antwerpen
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Kontich
We zijn momenteel volop bezig met verbouwingen van het kantoor. We zullen O.a een nieuwe keuken plaatsen. Hier wens ik voor het personeel een gloednieuwe koffieautomaat te plaatsen. Is het mogelijk dat u een offerte opmaakt voor de aankoop van een degelijke automaat. We zijn met ruw geschat zo'n 25 mensen. Deze automaat is voor vrij gebruik we zijn dus niet geïnteresseerd in muntsystemen. Het einde van de verbouwingen , en dus de plaatsing van de automaat, word geschat binnen de 4 tot 6 maanden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Westerlo
We wensen graag een uitgebreide offerte voor een geschikte koffieautomaat. Deze is enkel voor intern gebruik, ongeveer 50 man dagelijks. Graag een offerte van verschillende modellen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Bornem
Ik ben momenteel totaal ontevreden over mijn huidige leverancier en wens daarom zo snel mogelijk over te schakelen. Ik wens 3 grote automaten en dan 1 kleinere voor vergaderruimtes. Deze moeten geen muntsysteem hebben. Het bedrijf telt zo'n 110 mensen , u mag dus rekenen op zeker 30 man dagelijks gebruik per automaat. Graag een prijsofferte voor een full option contract.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een bedrijf in Genk
Ik wens een huurofferte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Liefst een automaat met koffiebonen die we zelf kunnen aanvullen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Koekelare
We wensen graag een offerte voor een koffieautomaat voor ons personeel. Deze moet gebruiksvriendelijk en zuinig zijn, het liefst met koffiebonen. We hebben zo'n 50 man personeel en ook klanten die af en toe langs komen. Graag een automaat zonder muntsysteem.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffie automaat voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
We wensen graag offertes te ontvangen om te vergelijken met onze huidige leverancier. Aangezien we over deze niet meer volledig tevreden zijn. Graag een aankoop offerte voor een automaat zonder muntsysteem, dagelijks gebruik zo'n 14-15 man personeel.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiaautomaten voor een bedrijf in Sint Niklaas
We gebruiken momenteel per dag zo'n 20 grote koffiekannen. Daarom wensen we nu formatie en prijzen te verkrijgen voor verschillende types automaten. We zullen een grote automaat wensen te plaatsen in onze kantine , met muntsysteem. alsook enkele kleinere op plaatsen zoals de receptie, vergaderzalen, etc.. Gelieve ook informatie over het onderhoudscontract en de huurvoorwaarden bij op te nemen, dank u.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een uitvaartcentrum in Kuringen
Ik hou een uitvaartcentrum open en zou graag een koffieautomaat aankopen of huren voor de bezoekers hiervan. Ik heb nog geen enkel idee over welke automaat het beste is dus ik verwacht prijzen en informatie over verschillende automaten als mede de huur en aankoopvoorwaarden, zodat we een goede prijsvergelijking kunnen doorvoeren.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een horeca bedrijf in Herenthout
Ik ben actief in een horeca bedrijf en wens graag 2 nieuwe automaten aan te schaffen. Deze moeten koffie , thee en alle toepassingen met koffie en melk kunnen schenken( capuchino, koffie verkeerd, ... ) .
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een krantenwinkel in Reet
Voor in krantenwinkel. We hebben geen idee van hoeveel verkoop ervan; Ik zoek een automaat met een tiental mogelijkheden : soep, warme choco, thee, capuchino, koffie, enz... Zonder muntinworp.
Koffiemachine
Antwerpen
koffiemachien voor een horecazaak in Antwerpen
Ik heb een horecazaak en zoek een snelle koffiemachine voor groot gebruik. Liefst een die werkt met gemalen koffie
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Izegem
We hebben voor onze warme dranken T.A.S. als leverancier. We vinden die tamelijk duur. We hadden daarom graag een prijsvergelijking willen ontvangen van andere leveranciers. Dagelijks gebruik 10à15 personen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Leuven.
We hebben al 4 koffiemachines staan van aramark en nespresso. We hebben 400man op kantoor. Nu hebben we niet meer genoeg aan 4 machines. Er zouden een paar bij moeten komen en/of vervangen. Graag een offerte van verschillende koffiemachines.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een autobedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een koffiemachine voor onze toonzaal. We zijn een autobedrijf en willen graag koffie en andere warme dranken aanbieden aan klanten. Het is moeilijk aan te geven hoeveel personen aanwezig zijn per dag. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een avondschool in Antwerpen.
Wij zijn een avondschool en wensen een offerte van een koffiemachine te ontvangen. Dagelijks is het moeilijk te zeggen hoeveel personen koffie wensen te drinken. De koffiemachine willen we graag met allerlei warme dranken. Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We willen graag een koffiemachine plaatsen. De koffiemachine moet voorzien van warm water, koffie en chocolademelk. Dagelijks zullen klanten en werknemers gebruik maken van de koffieautomaat. Graag een offerte!

Koffieautomaat

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.