Keldermuren: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Keldermuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Boom
Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestridjing, wij hebben een vochtprobleem in de kelder, de keldermuren zijn vochtig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Diest
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren en schimmel, opp. 100m², geen lek. Bouwjaar 1979.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Deurne
Als eigenaar van een woning van 1952 hebben we een vochtprobleem. Waar we het vochtprobleem hebben is wel een bijbouw van 5 jaar oud. De problemen zijn vooral onderaan, en ook aan 1 muur van boven tot onder. Graag hebben wij een expertise.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Hoorebeke
Beste, Als eigenaar van een woning van 1923 hebben we last van opstijgend vocht in 2 muren . Een muur in de living en een muur in de keuken. We zien de verf "broebbelen" op de muur. Kan u mij benaderen voor een plaatsbezoek en mooie oplossing. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Rumst
Sinds juni merken we problemen met vocht op de keldermuren. Woning van 2003.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Beverlo
We zijn eigenaar van een 3 gevel woning van 1965. Wij hebben een volwaardige kelder van zeker 25m². We hebben water via de hoekjes. Het lijkt dat het zowel uit de muur komt als uit de vloer. Deze problemen moeten verholpen worden. Kan u mij contacteren voor een afspraak aub.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Westerlo
Ik ben eigenaar van een woning van 2008 en heb vocht problemen in de kelder. We hebben zelf de woning gezet. Vrijstaande woning met een volwaardige kelder van ongeveer een 30m². Vooral uit de vloer komt er vocht en op mijn materialen komt schimmel. Ook graag een oogje op de muren werpen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Overijse
Ik ben eigenaar van een oudere woning. Ik woon hier zelf 37jaar. Het is een rijhuis. Probleem is op de gelijksvloers met opstijgend vocht op verschillende plaatsen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Vochtproblemen op kelder. Vooral problemen op de keldermuren. Vermoedelijk door een oude sluiting waar een oude mazoutketel. Deze keldermuren zijn gewon baksteen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Asse
Ik ben eigenaar van een 3 gevel woning van 1993, ik woon er een klein jaar. Mijn garage is ondergronds ( 5m) er is salpeter uitslaat op de muur 3tegels hoog en ook de voegen van de vloer beginnen water door te laten. Daar gaat het naar beneden. Daarnaast op het gelijkvloers heb ik in de hal problemen van een 2 m lang. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte met een oplossing.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Perk
Wij hebben vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping. Wij zien een vochprobleem aan de onderkant van een binnenmuur en dit tot kniehoogte van de vloer. Deze vrijstaande woning is zeker 60 jaar oud of meer. Kan u mij contacteren om mijn vochtprobleem te verhelpen aub.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning te Haacht
Beste , Wij zijn eigenaar van een jaren '70 woning. Dit is een volledig vrijstaande woning. We hebben 2 vochtproblemen.Probleem 1 is op de gelijkvloers. Opstijgend vocht, enkel op de achtermuur is het toe nu toe zichtbaar en die is +-10 m. Probleem 2 is op de tussenverdieping hebben we ook een condensprobleem, schimmelvorming hierdoor licht zichtbaar op de muur. Wij wonen hier nu 5 jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Ellen.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Nieuwerkerken
Wij zijn op zoek naar een offerte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich vooral in de kelder. Wij zien dat de verf loskomt en dat er zwarte vlekken verschijnen onderaan deze muren (tot op de helft van de muur). De keldermuren zijn uit stenen vervaardigd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem te Menen
Gelieve een offerte op te maken voor ons vochtprobleem. Wij zijn eigenaar van een open bebouwing te Menen. Het vocht bevind zich op de gelijkvloers. 0nderaan de binnenmuren zijn er zwarte plekken te zien. De woning is zeer oud en wij zijn deze nu aan het renoveren vandaar ook graag een behandeling tegen het vocht.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtebstrijding voor een woning in Gent
Dit is een woning van mijn grootmoeder, via mijn moeder neem ik de woning over met mijn nonkel en verhuren wij deze vanaf juli. In september hebben we een eerste probleem gekregen in de keldermuur aan de straatkant. Volgens een expert toen was er een probleem met de straat waar bij werken een buis was geraakt waardoor de keldermuur, die overigens dienst doet als living, vocht heeft binnengekregen. De firma die deze werken gedaan heeft is zelf ook komen kijken en wijst op een probleem in de keuken. Ondertussen is het vocht echter al hoger opgestegen tot ook andere delen van de woning zien we nu zwarte vlekken. daarom zoeken we nu een firma die dit volledig probleem kan oplossen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in de muren, grote kelder te Scherpenheuvel.
Natte muren in de kelder. 3 muren. 6m op 4m, lopende meter. Daarnaast ook een muur van nog is 2m à 3m. Ik wens enkele bezoeken van experts. Gelieve na 17.00 bellen, mits werk en niet mogen opnemen. Dank u.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
Dit vocht komt via de muren de kelder binnen. Dit is al enkele jaren een probleem. Muren bestaan uit baksteen met cementlaag. Ook hebben we door een vergissing 200l mazout in de kelder binnen gekregen. Beide problemen zouden zo snel mogelijk moeten worden opgelost, Gelieve dus zo snel mogelijk contact op te nemen. Kelder van +- 25m².

Keldermuren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.