Kelderdichting

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Kelderdichting: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Last van vocht in de kelder | Hamme
Ik heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Kelderdichting | Water in kelder definitief oplossen
De kelder zit sinds jaren voor de helft vol water. Het water wordt geregeld weggepompt, maar de kelder moet nu verdwijnen. Wij zijn eigenaars van het appartement.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtige muren bij hevige regen | Bree
We hebben een vochtige keldermuur bij hevige of langdurige regen. Volgens mij sijpelt het grondwater door de muur, maar ik wil er een specialist naar laten kijken.
Vochtbestrijding
Limburg
Kelderdichting offertes | Heusden-Zolder
Ik zit met vocht in de kelder van mijn woning. Het water lijkt via de vloerplaat binnen te komen. De kelder is ongeveer 40 m² groot.
Vochtbestrijding
Brussel
Vochtvlekken op de keldervloer | Brussel
Sinds vorig jaar vertoont onze keldervloer vochtplekken op verschillende plaatsen. De aannemer bevestigt dat de plassen op de vloer enkel vanuit de grond kunnen komen. Vermoedelijk gaat het om het poreus worden van de oude vloer.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Opstijgend vocht op gelijkvloers en in kelder | Menen
Ik heb opstijgend vocht in de muren op het gelijkvloers en in de kelder van ons huis. Wat de kelder betreft heeft er altijd al wat vocht gestaan, maar de problemen met de muren zijn nieuw.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders