Kelderdichting: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Kelderdichting: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Tessenderlo
Er is vocht dat komt via keldermuur naar binnen van mijn huis. Geen lekken gewoon grondwater, probleem al even, bouwjaar 2005.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Izegem
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Staan enkele emmers water bij dit regenweer, geen lek normaal, zowel vocht door vloer/muur naad, bouwjaar 1958.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Ieper
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Vochtige muren, soms met plassen in, geen lek eerder opstijgend vocht daar. Bouwjaar rond 1950.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Lissewege
Wij hebben ons huis gekocht en onmiddellijk verbouwd. Bij veel regen staat onze kelder(volwaardig) onder water +/- 2 CM water komt uit de vloer. Geen lekken eerder grondwater, bouwjaar 1957.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Landen
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Opstijgend vocht aan de keldermuren, geen lek, bouwjaar rond de 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Dessel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Nooit eerder een probleem gehad, geen lek, vocht aan de muur/vloer naad. Bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
We hebben een vochtige kelder(volwaardig) van +- 30 m2 waardoor we deze ruimte momenteel verliezen. Graag hadden we dit vochtprobleem opgelost en de vloer betegeld. Er staat geen water in, maar het vocht zit in de muren (schimmelvorming). Geen lekken, bouwjaar voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Stabroek
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. De kelder is 30 j geleden bezet met een mortel met toevoeging van waterdichtingsproduct (witte vloeistof) . Later ontstonden een aantal barsten waardoor water insijpelde . Deze zijn dichtgemaakt met waterstop. Nadien is op de muur poltec 111 aangebracht. De barsten komen telkens terug. Mijn vraag is de barsten definitief dicht te maken. Bouwjaar 1980.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Westerlo
Er is vocht in de kelder(volwaardig) is al lang buiten gebruikt o.w.v. vocht dat uit de grond komt. Ondertussen ook al vochtige muren, geen lek. Probleem is al even, bouwjaar 1954. Vloertegels liggen waarschijnlijk op zandlaag.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
Mijn huis (gebouwd begin 1900) is volledig onderkeldert (ongeveer 80m³ schat ik). In die kelder zit een opgemetse waterput(!). het lijkt erop dat ze deze bij een eerdere renovatie gedeeltelijk hebben proberen dempen alsook het opgemetse deel met cement hebben bezet. Er staat echter tot meer dan 1m water in mijn kelder, ik vermoed dat dit door de waterput komt. (waterniveau in binnen de opgemetse put staat altijd even hoog als de in de rest van de kelder). een ander mogelijkheid is dat het water over het gehele vloeroppervlak doorsijpelt. Ik had graag de mening gehoord van experts en aansluitend offertes ontvangen van geïnteresseerden vakmannen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Genk
We hebben water in de kruipkelder dat binnensijpelt. Hierdoor wordt de vloerplaat van de berging vochtig en zo ook de muren. De trap die aan kruipkelder grenst is reeds kromgetrokken van het vocht. Bouwjaar huis 1992. Nu krijgen we er ook de vochtige-geur bij en hebben ook steeds last van sanitair-vliegjes. Geen lekken dat ik weet.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Turnhout
Ik heb vocht in mijn kelder (volwaardig) muren in de keuken(gelijkvloers). Er zijn blazen te zien in het behangpapier, lijkt opstijgend vocht +1 lopende meter. Ook zelfde vochtprobleem in de kelder. Geen lekken, rijhuis van jaren 50 later totaalrenovatie in 2006.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Willebroek
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Lijkt opstijgend vocht in de kelder, geen lek, staat soms water in, bouwjaar +50 jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Putte
Er is vocht in de kelder(deels volwaardig) van mijn woning. Vochtige vloer/muur naad, geen lek dat ik weet, huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1991.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Meulebeke
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren, geen lekken, woning volledig onderkelderd, bouwjaar 1970 ergens.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Genk
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldervloer/muur, geen lek normaal, bouwjaar rond 1950. Probleem sinds weken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Leisele
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van mijn recent gekocht huis. Vochtige vloer/muur precies, soms water in, geen lekken, woning van voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Herselt
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Staat soms water in, geen lekken, komt van bovenaan de keldermuren, volledig onderkelderd. Bouwjaar 1999.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Maasmechelen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van onze woning. Kelderopp. +35m², lijkt opstijgend vocht in de kelder, geen lek. Probleem al jaren, bouwjaar 1977.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldermuren, geen lek dat ik weet, kelderopp. 10m². Huis van voor 1960.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Denderleeuw
Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (GLV) van mijn huis. Geen lekken, vochtige keldermuren, opp. 9m². Boven is het opstijgend vocht één volledige muur, bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Geel
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn huis. Woning volledig onderkelderd, vochtige vloer/muur naad, geen lekken. Bouwjaar 1996.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Ieper
Ik heb vocht in de kelder (volwaardig) van mijn huis. Kelder vochtvrij krijgen, wakke keldermuren maar ook door de grond precies. Geen lekkage, kelderopp. 60m². Bouwjaar rond 1930.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Borsbeek
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldermuren staat soms water in bij hevig regenweer, geen lekken, kelderopp. 40m². Bouwjaar 1957.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van een pand dat we verhuren. Volledig onderkelderd, geen lekken, misschien condens of ventilatieprobleem. Gebouw van 60 jaar oud.

Kelderdichting

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,