Isolatiewerken

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatiewerken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Blankenberge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Lennik
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis met renovatie in 992, spouwdiepte onbekend, één gevel bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie of spouwmuurisolatie
Ik wens mijn huis te laten isoleren tegen deze winter. Het gaat om verschillende gevelmuren (m.a.w. verschillende verdiepingen) van een rijhuis in Berchem. Ik denk dat er een spouw is daar ik die gezien heb bij mijn buur. Ik twijfel tussen buitenmuurisoleren dan wel spouwmuurisoleren. Graag afspraak ter plaatse om een prijsofferte te maken om de isolatie te doen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Roeselare
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1972, spouwdiepte onbekend, gevels wit geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Everbeek
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van 1990. Gevel in vrije gevelsteen. Geen isolatie in de spouw. Ook zouden de rolluiken moeten worden nagekeken of deze in deftige staat zijn voor de isolatiewerken.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Roeselare
Ik wens de spouw van mijn woning laten isoleren. Hoekwoning van 1970, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Edegem
Graag willen we de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Graag zou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 40, spouwdiepte onbekend(spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1979, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio De Haan
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Spouwdiepte (7cm), vrijstaand huis van 1985, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Denderleeuw
Ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1980, ,spouwdiepte 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 140m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Rotselaar
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van begin 1960, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Rotselaar
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte 6cm, gevels niet bewerkt, 2 gevels te doen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Steenokkerzeel
Ik wil de spouw van mijn woning/zaak laten isoleren. Rijhuis van rond 1950, spouwdiepte 5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor in de regio Lennik
Graag zou ik de zoldervloer van mijn huis laten isoleren. Opp. 100m², huis van 1980, wanneer is aan de offerte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Haasdonk
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. rond de 100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Wemmel
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kortemark
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens , spouwdiepte 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Geel
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 80, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Olen
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van rond 1970, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +70m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zwevegem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1995, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m². Volgens EPC zou de spouw leeg zijn.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Schilde
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte 5-6cm, gevels geschilderd, opp. 160m².
Dakisolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Weelde
Ik wil de zoldervloer van mijn woning laten isoleren. Puntdak met pannen, bijna volwaardige zolder, opp. 50m², huis van 1977.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Erembodegem
We zoeken een offerte voor een werf waaraan we bezig zijn. Dit is voor een verbouwing van een gebouw origineel van de jaren 60-70. Hier is een hellend dak dak zonder onderdak. Mogelijk ook volle stenen muren. Ik zoek nu iemand om ter plaatsen een offerte op te maken voor zoveel mogelijk isolatiewerken.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Halle
Graag wou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!

Investeer in jouw huis, isoleer de spouw