Isolatie spouw

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie spouw: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie in achterbouw woning
Spouwmuurisolatie voor een woning die gedeeltelijk al spouwmuurisolatie heeft. De achterbouw heeft isolatie nodig. Dit is een halfopen bebouwing.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Spouwmuurisolatie voor een driegevelwoning van de jaren 70. Gevels in vrije gevelsteen.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Rijhuis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zulte
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Open bebouwing van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Gent
Ik wil een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1978. Het gaat om een oppervlakte van lengte van 16 meter, breedte van 10 meter en hoogte van 3 meter.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Spouwmuurisolatie voor een bovenste appartement. Deze verspringt 4 m , gebouw gebouwd een jaar na de originele bouw. Gebouw van de jaren 70. Achtergevel in vrije gevelsteen. Voorkant heeft panelen in kleine stenen.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Kortemark
We zoeken een offerte voor de spouwmuur te laten isoleren van een woning van de jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw is vermoedelijk 5cm.
Isolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Kampenhout
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Momenteel hebben we drie verschillende gevels met drie verschillenden afwerkingen. Een deel crepi, een deel naakte baksteen en een deel met Franse steenpoeder.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd deels in 1992. Het gaat om een oppervlakte van 8 op 2,5 x2.
Isolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Maasmechelen
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning waar niet tegen gebouwd is. We wensen nu de gevel te isoleren waar nog niet is geïsoleerd. Woning van meer dan 100 jaar oud maar er is een gevelsteen voor geplaatst.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Dendermonde
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning van 1965. Deze gevels zijn in vrije gevelsteen. De spouw is tot nu toe wel nog nooit bekeken geweest.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Gent
Halfopen woning in vrije gevelsteen . De diepete van de spouw is nog niet nagemeten maar er zijn wel plannen van de woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Brugge
Spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning. De woning is 20 jaar geleden gerenoveerd geweest. De muren zijn van buiten deels geschilderd.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Ik wil mijn spouwmuren isoleren. De woning is gebouwd in 1957. In totaal gaat het om een oppervlakte van 100 m². Het is een vrijstaande woning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Het gaat om een oppervlakte tussen de 30 en 100 m2 Betreft alleenstaand gebouw zonder spouwisolatie. Is in 1996 gebouwd , niet met bedoeling te gebruiken voor activiteiten. Plan is een kinderopvang te maken.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Mol
Woning is gebouwd in 1980. De woning is alleenstaand. In totaal heeft hij een oppervlakte van 400-500 m². De muren zijn niet geschilderd.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Berlaar
Ik ben opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer +/-120 m². De woning heeft als bouwjaar: 1950-60.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in merelbeke
Ik wens een halfopen woning van 1971 in de spouw te isoleren. I het mogelijk hiervoor een afspraak te maken om de oppervlakte en spouw op te meten. Gevels in originele façadesteen.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1944, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 110m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Wij willen een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1956. Het gaat om een halfopen bebouwing en de muuroppervlakte is ongeveer 50 m².

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken