Isolatie kruipruimte: Ontvang nu meerdere offertes voor Isolatie

 
 

Isolatie kruipruimte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie te Scherpenheuvel-Zichem
Ik wens een offerte voor vloerisolatie. Het gaat om om meer dan 100 m². Het gaat om een gelijkvloers en er is een kruipruimte aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Brecht
We willen de kruipkelder laten isoleren. Kruipkelder isoleren met PUR tegen plafond Opp. 60m², kelder is droog, Hoogte kruipkelder 75cm Betreft vrijstaande woning van bouwjaar 1987
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Peer
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een kruipruimte boven de slaapkamer. Geen idee hoe hoog deze is. Onderdak is voorzien. +- 150m².
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Knesselare
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een zadeldak. Kamers zijn vlak onder het dak. Onderdak is voorzien en de muren zijn reeds afgemaakt. De onderste kant is bereikbaar via een kruipruimte. Deze zou ik wensen te isoleren.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Bredene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder via een kruipruimte. Deze is opn zijn hoogste punt 1.5m hoog. Onderdak is reeds voorzien.
Vloerisolatie
Limburg
vloerisolatie voor een woning in Elen
Ik zoek een offerte voor het isolere van het plafond van kruipruimte in de kelder. Op zijn hoogste punt is deze +- 90cm. Deze is in betondallen.
Isolatie
Geen regioIsolatie van een zoldervloer, woning in Kortenaken
De te isoleren oppervlakte is +- 55 m². Ik had ook graag advies gehad over welk martiaal ik het beste zou gebruiken
Isolatie
West-Vlaanderen
Issolatie voor een schuin dak, Woning in West-Vlaanderen
Ik heb geen bepaalde voorkeur van matriaal en wens graag advies over de mogelijkheden. De zolder is makkelijk bereikbaar.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor woning in Oost-Vlaanderen.
Te isoleren dak is 80 m2 - graag offerte voor levering en plaatsing isolatie RockWoll type delta (rotswolisolatie) 16 cm en afwerken met dampscherm in pc folie
Isolatie
Antwerpen
Isoleren van kruipruimte, Antwerpen
Leverancier gezocht voor het isoleren van een kruipruimte (10 m x 10 m) op niet verharde grond (zand), daarin ook nog kelder van zo'n 2 m op 4 m. Nu 2 à 3 cm water in kruipruimte. Graag een voorstel. Bedankt.

Isolatie kruipruimte

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.