Isolatie

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wil de spouw van ions huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend (spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. 130m². Kan rond april.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Zellik
We hebben vooral problemen op het eerste verdieping. Vooral problemen in een slaapkamer rond een raam. Probleem anderhalf jaar geleden begonnen na verbouwingswerken. Hier is isolatie bijgeplaatst en nieuwe ramen geplaatst. De orginele woning was van 1963.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie bij rijhuis uit jaren 70
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Het gaat om een rijhuis van de jaren 70. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevel (+/- 60 m²) is alvast niet bewerkt.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouw isoleren van halfopen huis te Oudenaarde
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Het huis is halfopen huis en werd gebouwd in 1970. Ik weet niet hoe breed de spouw is, maar er moet meer dan 90m² geïsoleerd worden.
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren halfopen huis | Lint
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Ik schat dat het om zo'n 80 m² gaat. Het huis stamt uit 1976, maar ik weet niet hoe diep de spouw is.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Geel
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1969, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Borgloon
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, 2 gevels met crepi de rest gewone baksteen, opp. +60m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wingene
Voor ons recent gekocht huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Balen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1965, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte 5-6 cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1954, later bijbouw gezet, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Aaigem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van na 1950 denk ik, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kruibeke
Voor mijn huis/winkel wil ik buitenmuuriso laten doen. Halfopen pand van jaren 50, opp. +100m², nu gewone baksteen gevels. Toegang via Camille Huysmansstraat.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Kapellen
Dit is voor het vervangen van een bestaande dakpannen en isolatie plaatsen. Momenteel is er een houten onderdak voorzien. De woning is van begin jaren 80. Twee maal 7x14meter.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kuurne
Ik zou het dak van een huis dat ik verhuur laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. 60m², huis van jaren 50-60.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ekeren
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar 1920. Nog voor dit jaar.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Mechelen
Ik wil de zoldervloer van ons huis laten isoleren. Opp. +50m², huis van 1959, termijn is nog open. Misschien mogelijk nog andere delen van het huis te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Brecht
We willen de kruipkelder laten isoleren. Kruipkelder isoleren met PUR tegen plafond Opp. 60m², kelder is droog, Hoogte kruipkelder 75cm Betreft vrijstaande woning van bouwjaar 1987
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Berlare
Ik zou het dak van mijn recent gekocht huis laten isoleren. Nu hellend pannendak maar niet zeker of er onderdak is, opp. +60m², bouwjaar onbekend.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Duffel
Ik had graag het plafond van mijn kruipkelder laten isoleren, ik vermoed dat dat best met pur-schuim zal gedaan worden. Het betreft een half-open bebouwing. De hoogte van de kruipkelder is ongeveer 1 meter. De oppervlakte schat ik rond de 150 m², huis van 1985, kelder is meestel droog.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Oostnieuwkerke
Dakisolatie van een plat dak. De woning is gebouwd in 1970 en het nieuwe deel in 2000. Het gaat om een oppervlakte van 330 m². Ik wens 20 centimeter isolatie.

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken