Isolatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Isolatie

 
 

Isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte 5-6 cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1954, later bijbouw gezet, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Aaigem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van na 1950 denk ik, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kruibeke
Voor mijn huis/winkel wil ik buitenmuuriso laten doen. Halfopen pand van jaren 50, opp. +100m², nu gewone baksteen gevels. Toegang via Camille Huysmansstraat.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Kapellen
Dit is voor het vervangen van een bestaande dakpannen en isolatie plaatsen. Momenteel is er een houten onderdak voorzien. De woning is van begin jaren 80. Twee maal 7x14meter.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kuurne
Ik zou het dak van een huis dat ik verhuur laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. 60m², huis van jaren 50-60.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ekeren
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², bouwjaar 1920. Nog voor dit jaar.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Mechelen
Ik wil de zoldervloer van ons huis laten isoleren. Opp. +50m², huis van 1959, termijn is nog open. Misschien mogelijk nog andere delen van het huis te isoleren.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Brecht
We willen de kruipkelder laten isoleren. Kruipkelder isoleren met PUR tegen plafond Opp. 60m², kelder is droog, Hoogte kruipkelder 75cm Betreft vrijstaande woning van bouwjaar 1987
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Berlare
Ik zou het dak van mijn recent gekocht huis laten isoleren. Nu hellend pannendak maar niet zeker of er onderdak is, opp. +60m², bouwjaar onbekend.
Isolatie
Antwerpen
Kruipkelderisolatie in de regio Duffel
Ik had graag het plafond van mijn kruipkelder laten isoleren, ik vermoed dat dat best met pur-schuim zal gedaan worden. Het betreft een half-open bebouwing. De hoogte van de kruipkelder is ongeveer 1 meter. De oppervlakte schat ik rond de 150 m², huis van 1985, kelder is meestel droog.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie te Oostnieuwkerke
Dakisolatie van een plat dak. De woning is gebouwd in 1970 en het nieuwe deel in 2000. Het gaat om een oppervlakte van 330 m². Ik wens 20 centimeter isolatie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent
Ik wil mijn plat dak laten isoleren. Dit dak is bekleed met roofing. De woning is gebouwd in 1950-60.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Oelegem
Ik wil dakisolatie voor een dak van 63 m². Het gaat om het bouwjaar 2016.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Merksem
Ik zou het dak van mijn appartement laten isoleren(3 eigenaars). Plat roofingdak nu, opp. 100m², bouwjaar rond 1967. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een woning in Weerde
Isolatie vanaf een garage . Hier is geen onderdak voorzien. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik schat zo'n 22m². Gebouw van 1940 maar garage is zo'n 30 jaar oud. Werken voor binnen een 3-tal maanden.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent
Mijn woning is meer dan 100 jaar oud, maar het dak is pas geleden gerenoveerd geweest. Het dak is bekleed met dakpannen is +/- 100 m².
Isolatie
Limburg
Dakisolatie te Zutendaal
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een zadeldak van ongeveer 111 m². Het dak is bekleed met dakpannen. Er is geen onderdak aanwezig. De woning is gebouwd in 1980.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Niel
Dit is een halfopen woning waarvan ik de voor en de zijgevel wens te isoleren. Voorkant is originele gevelsteen en zijkant is met geplaasterd. Matriaal van isolatie staat nog open, later wens ik steensrips en crepi te plaatsen afhankelijk van de prijs. Woning van de jaren 50.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Gent-Brugge
Ik wil mijn dak laten isoleren. Het is een dak van ongeveer 70 m². De woning is gebouwd in 1968. Ze is bekleed met dakpannen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor dakisolatie. Het gaat om een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen en is gebouwd in 1938.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Oelegem
Dakisolatie voor een hellend dak. Het dak is ongeveer 80 m². De woning is gebouwd in 1985.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Kaggevinne
Momenteel kijken we nog tegen de leien aan. Diverse ruimtes zouden moeten voorzien worden van isolatie, alsook een afwerking. Het is een huis uit ca 1962.

Isolatie

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.