Installeren airconditioning: Ontvang nu meerdere offertes voor Airconditioning

 
 

Installeren airconditioning: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een juwelier in Nieuwpoort
Ik ben een juwelier en wens graag een nieuwe airconditioning voor mijn winkel te installeren. Graag hiervoor een vrijblijvende offerte, de installatie dient te gebeuren tegen januari 2013.
Airconditioning
Antwerpen
Airconditioning voor een woning in Beerse
We zijn op zoek naar een airconditioningsysteem om te plaatsen in het valse plafond. de bewoonbare opp. is 160m2.
Airconditioning
Vlaams Brabant
Onderhoud airco systeem
Wij hebben een airco-systeem staan in onze serverruimte, en wij zouden graag offertes willen ontvangen om een onderhoud te doen van dit toestel.
Airconditioning
Vlaams Brabant
Airconditioner voor bedrijf uit Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf uit Vlaams-Brabant. We zijn op zoek naar een airconditioner om in een bureau te plaatsen. Het bureau heeft een oppervlakte van ongeveer 30m². Graag ontvangen wij uw offerte.
Airconditioning
Limburg
Offerte airconditioning voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een bedrijf gevestigd in Sint-Truiden, we zoeken 10 airconditioners die moeten worden geplaatst in 10 directiekantoren. Elk kantoor is kleiner dan 150 m². Elk kantoor heeft aparte casette nodig. In de prijs moet inbegrepen zijn: -Plaatsing en integratie in vals plafond -Elektrisch aansluiten met bekabeling naar de hoofdschakelkast. -Temperatuur apart instelbaar per kantoor met wandregeling of afstandsbediening. - Garantie toestellen 10 jaar leverbaar. De installaties zouden zo snel mogelijk moeten worden geïnstalleerd dus we hopen snel van u te horen. We wensen gecontaceerd te worden via-email.

Installeren airconditioning

In de warme zomermaanden komt een airconditioning systeem goed van pas. Er zijn momenteel heel verschillende types met allerlei toepassingsmogelijkheden die helemaal niet veel verbruiken. Ze voorzien u heel de tijd door van zuivere frisse lucht.

Zowel op kantoor als thuis verhoogt dit uw leefcomfort. Op het werk is het zelfs bevorderlijk voor de productiviteit en prestaties van uw werknemers. In een drukkende warmte presteert immers niemand veel. Dankzij airconditioning hebt u ook in de zomer energierijke creatieve medewerkers.

En dan is er nog een voordeel waar niet veel mensen zich van bewust zijn: zowel thuis als op het werk verhoogt een airconditioning systeem de levensduur van uw elektronische apparaten.

Een goede airconditioning is onmisbaar dus. Interesse om u hier ook mee uit te rusten? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in en ontvang snel offertes van gereputeerde installateurs.