Informatieaanvraag maaltijdcheques: Ontvang nu meerdere offertes voor Maaltijdcheques

 
 

Informatieaanvraag maaltijdcheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zaak te Gent
Ik wens maaltijdcheques voor mezelf als zaakvoerder. Nu nog geen firma.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zaak te Wuustwezel
Graag offerte voor 1 medewerker, mag ook voor vennootschap een offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Herzele
2 personen dat medewerkers zijn en aandeelhouders. Momentele maken geen gebruik van maaltijdcheques. Later zouden we eventueel dit ook uitbreiden naar de ander medewerkers als aanvulling van het loon. Graag ook hierover meer informatie
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Wilrijk
Graag een offerte en verdere informatie over het bestellen van maaltijdcheques. Dit gaat over een bediende die 4/5 werkt. we zijn actief als aanwervingskantoor.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques aanvraag voor een op te richten bedrijf in Oostkamp
We zullen beginnen met 2 medewerkers, ingeschreven als bedienden. Later kunnen we waarschijnlijk uitbreiden naar 3 of 4 medewerkers. We gaan van start op 1 januari 2013 en zullen actief zijn in de verkoop.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques aanvraag voor een kleinhandelszaak in Antwerpen
Wij werken momenteel met 3 medewerkers maar in de toekomst zullen we een 4de aannemen. Hiervan zijn er twee ingeschreven als bedienden en de andere als arbeider. We zijn actief in de kleinhandel in elektro en huishoudapparaten.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor twee verschillende diensten, Antwerpen
We werken met 3 bedienden en 14 arbeiders op twee verschillende diensten. Indien het mogelijk is zouden we ze allemaal willen betalen met maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor kledingszaak in Antwerpen
Ik wil graag kijken welke kosten en voordelen ik heb als ik mijn medewerkers in maaltijdcheques uitbetaal. wij hebben een kledingzaak waar we met een 12-tal bediende werken.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor gsm winkel in Vlaams Brabant
Graag prijsvergelijking ivm kosten voor de werkgever voor elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor meubelbedrijf in Vlaams Brabant
Ik heb een meubelbedrijf waar mijzelf bijberekend 13 mensen aan de slag zijn.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor bedrijf in Vlaams Brabant
Bedrijf met een 28-tal medewerkers . Wij zullen voor het eerst gebruik maken van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheqeus voor onderneming in Antwerpen
We hebben op dit moment verschillende zelfstandige in dienst maar zijn volop bezig mensen in loonbestand aan het aanwerven. Op dit moment hebben we 3 medewerkers die in aanmerking komen voor maaltijdcheques, maar dit kan in de komende twee jaar oplopen tot 10. Graag zouden wij begin volgende week uw offertes en verder informatie inkijken. Alvast dank bij voorbaat.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Limburg.
Graag offerteaanvraag maaltijdcheques voor 2 werknemers. Een offerte van gewone maaltijdcheques en een offerte van elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Leuven.
We zijn werkzaam met 4, maar wensen enkel voor 1 werknemer maaltijdcheques aan te vragen. Graag een offerte te ontvangen van maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een kinderopvang in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van maaltijdcheques. De maaltijdcheques wens ik aan te vragen voor 3 medewerkers.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Offerte maaltijdcheques voor 15 medewerkers
Wij wensen een offerte ontvangen voor maaltijdcheques voor 15 medewerkers.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een schildersbedrijf in antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Ik heb 1 medewerker in dienst. Kan ik voor mezelf ook maaltijdcheques aanvragen? Als het kan dan graag 2 maaltijdcheques voor ons schilderbedrijf.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik heb 4 werknemers. Ik zou graag maaltijdcheques willen aanvragen voor mijn medewerkers en eventueel voor mezelf. Graag een prijsofferte te ontvangen voor 5 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een kinderopvang in Vlaams-Brabant.
Graag wil ik weten wat de wettelijke bepalingen zijn qua aanvragen van maaltijdcheques. Moet je voor ieder werknemer maaltijdcheques aanvragen of kan ik maaltijdcheques enkel voor 1 persoon aanvragen? Alvast bedankt voor de reactie!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van maaltijdcheques. Nu wens ik voor 1à2 mensen maaltijdcheques aan te vragen. In de toekomst kan dat voor 3 personen zijn.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Gent.
We wensen per 1 September maaltijdcheques in te gaan voeren in onze zaak. We zullen dan voor 3 personen maaltijdcheques aanvragen. Kunnen we een vergelijking krijgen van verschillende leveranciers?
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Oelegem
Wij hadden graag een vergelijking maaltijdcheques willen ontvangen. We hebben al een leverancier waar we niet super tevreden over zijn. Het gaat om 130 personeelsleden waarvan de maaltijdcheques vervangen moeten worden.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen
Bedankt voor uw prijsopgave voor maaltijdcheques voor 2 personen.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor personeel van 2 rusthuizen
Wij wensen ons eens te informeren over de mogelijkheden van maaltijdcheques voor ons personeel. Betreft 2 rusthuizen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Informatie mbt digitale maaltijdcheques
Ik had graag meer informatie ontvangen mbt digitale maaltijdcheques, dit voor 2 personen.

Informatieaanvraag maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.