Informatie prijsvoorstel frankeermachine: Ontvang nu meerdere offertes voor Frankeermachine

 
 

Informatie prijsvoorstel frankeermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine te Aartselaar
Wij gaan een mailing doen naar een aantal prospecten. Per week zenden wij ongeveer 200 brieven uit.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf te Izegem
Ik wens een frankeermachine voor in het bedrijf. 600 per maand, geen pakjes of dergelijke, huur/kopen mag beide in de offerte.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Rotselaar
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Per dag hebben we 10à20 brieven dat we de deur uitdoen. Daarnaast hebben we per kwartaal ene mailing van 1000 brieven. En dan nog eens per maand 50à80 facturen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Het is moeilijk aan te geven hoeveel poststukken we versturen per dag. In 2013 bijvoorbeeld hadden we €8000,- aan frankeerkosten. In 2012 €3000,- en 2011 €7700,-. Over het algemeen versturen we niet zoveel post. Wel mailings een keer per kwartaal.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oudenaarde
Ik wens graag een offerte voor de huur of eventuele aankoop van een frankeertoestel. Ik heb een normale postzending met op maandelijkse basis enkele aangetekende brieven. Graag een gerichte offerte met verdere informatie.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsvergelijking frankeermachine voor een bedrijf in Aartselaar
We hebben nu een frankeermachine via Pitney Bowes. We hebben nog het rode inkt systeem. Maandelijks gaan er 1600 brieven, aangetekende brieven en pakketjes de deur uit. Graag een vrijblijvende prijsvergelijking van andere leveranciers.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een garage in Vlaams Brabant
We hebben vooral brieven maar af en toe ook een pakkertje voor DHL. Kunt u een offerte opmaken voor een frankeermachine voor enkel brieven en een voor zowel paketjes als brieven, dank u.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol.
Binnenkort krijg ik een groot opdracht. Daarbij zal ik meer dan 100 brieven, kokertjes enz. versturen. Vandaar dat ik me alvast wil oriënteren op een frankeermachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een VZW in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frankeermachine. Wel versturen we minder dan 10 brieven per dag. Is een frankeermachine interessant voor ons? Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
Bedankt voor het opsturen van een offerte frankeermachine. Dagelijks gaan er niet gek veel brieven de deur uit. Wel minder dan 10, is dat nog interessant voor ons? In afwachting op de offerte!
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een huisarts in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Ik ben een huisarts en heb niet veel uitgaande post.Dagelijks versturen we minder dan 10 brieven.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er 5à10 brieven de deur uit. Wat gaat een frankeermachine me uiteindelijk kosten? Graag een offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik verstuur 10à50 brieven per dag. Er zijn zelfs dagen geweest war er 800 brieven de deur uit zijn gegaan. Graag een offerte van een frankeermachine.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een immowinkel in West-Vlaanderen.
We versturen gemiddeld 50 brieven per dag. Is een frankeermachine effectief goedkoper? Welke brieven kunnen gefrankeerd worden met een frankeermachine? Graag een offerte
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor stookolieverdeler in Antwerpen
Het aantal pakketten dat wij per dag versturen kan erg schommelen, soms maar 10 soms meer dan 70 .
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor bedrijf in Limburg
We hadden een frankeermachine van de post maar die heeft het gisteren begeven. Gelieve eerst offertes op te sturen.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Leuven.
We versturen dagelijks 10-50 brieven en pakketten. Graag een offerte te ontvangen van een frankeermachines.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Essen
Graag een offerteaanvraag frankeermachine voor een gemiddeld verbruik van postzegels.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een Tegelfabriek
Prijsvergelijking voor frankeermachine. Wij maken al gebruik van een frankeermachine. Graag vergelijken met andere frankeermachines.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een vereniging
Graag een offerteaanvraag voor frankeermachines. Wij versturen 4à5 keer per jaar brieven per keer. Ik had graag de kostenvergelijking gemaakt van frankeermachines.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een notariskantoor in Zomergem
Graag een prijsvergelijk van frankeermachines. Wij hebben al een frankeermachine die we willen vervangen. Gemiddeld versturen we 30 brieven per dag.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Reningelst.
Graag een offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Reningelst. Wij versturen gemiddeld 5à10 brieven per dag.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een vereniging in Kortrijk.
Voor een vereniging in Kortrijk zijn we op zoek naar een frankeermachine om goedkoper te frankeren. Wij versturen minder dan 10 brieven per dag. Is een frankeermachine dan rendabel? Alvast bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Prijsvergelijking frankeermachine voor een bedrijf in Brugge.
Graag ontvangen we een offerte voor een frankeermachine. Op het moment hebben we al een frankeermachine. We versturen 10 brieven per dag en zouden graag een prijsvergelijking willen doen.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij versturen tussen de 5-10 brieven per dag. Graag willen we een offerte ontvangen voor een frankeermachine.

Informatie prijsvoorstel frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.