Huur frankeermachine

De voordelen van een frankeermachine

Elk bedrijf dat post verzendt, zou een frankeermachine moeten hebben. Met het toestel:
  • Boekt u een enorme tijdwinst
  • Frankeert u nooit te veel of te weinig
Vergelijk hier gratis offertes voor een frankeermachine en ontdek hoeveel u bespaart.


Offertes aanvragen

Ik wil prijzen voor een frankeermachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel post (brieven, aangetekende zendingen, pakjes) verstuurt u gemiddeld?
 
 
* 2. Heeft u reeds een frankeermachine?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Huur frankeermachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Geel
We wensen een frankeermachine voor ons bedrijf. Aantal is moeilijk te zeggen, we groeien momenteel, ook soms aangetekend en paketten, liefst om te huren.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kasterlee
Graag zowel een huur als aankoopofferte voor een frankeermachine. De postbedeling bestaat uit brieven, soms aangetekend, en praktisch enkel binnenland.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor bedrijf in de regio Bocholt
Ik zoek een frankeermachine voor het bedrijf. Voor een 500 brieven per maand, om te huren. Ook buitenlandse zendingen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeertoestel voor een bedrijf in roeselare
Dit zal vooral gericht zijn naar Benelux post. Voor 90-95 procent pakketjes, en sporadisch eens briefpost. Ik wens waarschijnlijk een huurofferte indien u dit kunt aanbieden met aanvulling van de inktcartridges en eventueel onderhoud. De weegschaal van moet tot 20-25 kg kunnen gaan. Grootste deel van de post zal bestaan uit een pakket met 2 tot 3 boeken. Graag een gerichte offerte voor een degelijk frankeertoestel.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
Ik wens een offerte en verdere info voor de huur of het aankopen van een frankeertoestel. We hebben zowel nationale als internationale zendingen, waarvan wel 90% binnen de EU is. Op wekelijkse basis zitten hier ook enkele aangetekende zendingen tussen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Turnhout
We hebben gemiddeld een 20-30 poststukken per dag. Soms met postpakketjes en heel uitzonderlijk een aangetekende zending. Graag een prijsofferte voor huur en aankopen van een frankeermachine alsook wat praktische info.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zandhoven
Onze briefwisseling bestaat voornamelijk uit gewone brieven en enkel aangetekende zendingen. Ik had graag voor zowel de aankoop als de huur van een frankeermachine een prijsofferte ontvangen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een school in Tielt
We doen soms een grote mailing waarbij we zo'n 100 poststukken versturen. Dit gebeurd echter sporadisch. wel hebben we geregeld aangetekende zendingen.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een frankeermachine die verschillende formaten van brieven kan frankeren. Geen postpakketjes
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol.
Binnenkort krijg ik een groot opdracht. Daarbij zal ik meer dan 100 brieven, kokertjes enz. versturen. Vandaar dat ik me alvast wil oriënteren op een frankeermachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een VZW in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frankeermachine. Wel versturen we minder dan 10 brieven per dag. Is een frankeermachine interessant voor ons? Alvast bedankt!
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bibliotheek in Merchtem.
Graag een offerte van een frankeermachine. We versturen dagelijks minder dan 10 brieven. Is een frankeermachine interessant voor ons? Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er 5à10 brieven de deur uit. Wat gaat een frankeermachine me uiteindelijk kosten? Graag een offerte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in West-Vlaanderen
We hebben per dag tot 150 brieven te posten. Daarom dat we nu zoeken naar een manier om op postzegels te besparen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Waardamme
Graag een offerte voor een frankeermachine. Uitgaande post is heel verschillend. Ene dag versturen we 10 en de andere weer 5 brieven per dag. Is een frankeermachine interessant voor ons?
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor buurtpromotor en projectontwikkelaar, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine, dit voor ons bedrijf. < 10 brieven per dag. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsofferte frankeermachine voor vzw, Antwerpen
Als VZW hebben we een offerte nodig met een duidelijke prijsverschil. Momenteel werken we met postzegels, versturen +/- 400 brieven per maand. Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen? Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor boekhoudkantoor, Antwerpen
Ik had graag eens informatie en een voorstel gekregen voor een frankeermachine. Gemiddeld versturen we zo'n 5-tal brieven per dag. Ik had graag eens geweten indien het voor mij goedkoper zou uitkomen of niet? Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Wij versturen gemiddeld zo'n 30 à 70-tal brieven, meestal nationale zendingen. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bank en verzekeringskantoor, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Gemiddeld 8 à 9 zendingen per dag, altijd nationaal. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor notariskantoor te Antwerpen
Graag een offerte voor een frankeermachine, dit voor in ons kantoor. Graag hadden we eens offertes willen vergelijken. Wij versturen gemiddeld zo'n 10 à 30-tal brieven per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsofferte frankeermachine, Antwerpen
Graag een vrijblijvend offerte voor een frankeermachine. Wij versturen 4 à 5 mailings per jaar. Gemiddelde van 500 brieven per keer. Gewone tijden: gemiddelde van < 10 zendingen per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Kostprijs frankeermachine voor bedrijf in Antwerpen
Ik had graag eens geweten hoe een frankeermachine werkt, wat je er allemaal mee kan doen en hoeveel dit kost. < 10 zendingen per dag. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor bedrijf te Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. < 10 zendingen per dag. Bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor verzekeringsmakelaar, Limburg
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine, dit voor onze verzekeringskantoor. Bedankt.

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.

Verwerk uw post sneller en goedkoper