Huren waterkoelers: Ontvang nu meerdere offertes voor Waterkoeler op waterleiding

 
 

Huren waterkoelers: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler op waterleiding
Brussel
Waterkoeler op waterleiding Brussel - Fontaine à eau sur réseau Bruxelles
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Dit vanaf half oktober. Deze waterfontein zou voor een 25-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledige prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Nous avons besoin la machine à partir de mi-octobre. Il s'agit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 25 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoelers voor een bedrijf in de regio Deurne
We zoeken een 4 waterkoelers met flessen voor ons bedrijf. Voor een 35 tal werknemers. 2 koelers voor de werknemers en 2 voor in het opleidingscentra(20tal mensen). Om te huren, nu werken we met Aqua Vital, maar niet tevreden van. Gekoeld en warm water.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Het contract met onze huidige waterleverancier is recent afgesprongen en daarom zijn we nu op zoek naar een goedkoper alternatief. We zoeken een filtercooler die dagelijks door 13 mensen gebruikt zal worden.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 2 waterkoelers staan van Sip-Wel, alleen vindt ik die nogal prijzig. Nu zou ik graag een prijsvergelijking willen. Dagelijks zijn er 40 personen die gebruik maken van een waterkoeler. In de winter kan het oplopen tot 60 personen. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een winkel in Oost-Vlaanderen.
Ik zou graag een waterkoeler willen plaatsen voor 4 medewerkers van me. Als klanten water willen drinker via onze waterkoeler is dat ook mogelijk. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op fles voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn met 3 op kantoor. Regelmatig hebben we ook bezoekers. Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een overheidsinstelling in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op waterleiding. Het is voor een school in Antwerpen. Dagelijks zal het door meer dan 20 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een waterkoeler. Als het kan 2 offertes. Een offerte van een waterkeoler met fles. En een offerte van een waterkoeler op waterleiding. 4à5 personen zullen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een particulier in Oost-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op fles. 2 vaste gebruikers, de rest bezoekers. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een waterkoeler bestellen voor privégebruik. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. 2 vaste gebruikers en eventueel bezoekers. De waterkoeler moet op fles zijn. Dank u wel.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een basisschool in Oost-Vlaanderen.
We zijn een basisschool en willen graag waterkoeler op waterleiding gaan plaatsen. Het zal voor meer dan 20 personen zijn. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. De waterkoeler zal door 5 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een zaak in Antwerpen.
Alle andere zaken van ons hebben al een waterkoeler staan. Nu wil ik een klein model van waterkoeler zetten op deze zaak. Kunnen 2à3 personen gebruik maken van zo'n waterkoeler? Graag een offerte van waterkoeler met fles en waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een prijsofferte ontvangen van een waterkoeler op fles. 6 personen zullen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We maken al gebruik van 3 waterkoelers op flessen via Sipp-Well. We gaan verhuizen naar een nieuwbouw en dan willen we dus overschakelen op waterkoelers op waterleiding. We zijn met 70 werknemers. Graag een offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op flessen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben 3 vaste personen in dienst. We willen graag een waterkoeler gaan plaatsen. Zal het interessant voor ons zijn? Graag een offerte van waterkoeler op flessen.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een particulier in Vlaam-Brabant.
Graag een offerte van een waterkoeler. Voor een gezin dat bestaat uit 2 volwassenen. Eventueel ook voor bezoek.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor kinepraktijk, Oost-Vlaanderen
Ik heb een kinesisten praktijk. De waterkoeler zou gebruikt worden door zowel de praktijk als de patienten. Ik heb nog geen keuze genomen tussen xkoelers op fles of op de waterleiding en wens van beide offertes ontvangen>. Graag ook het totaalplaatje opnemen, dus zowel huur, onderhoud, aanvulling, ... alvast dank bij voorbaat.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen

Is het mogelijk om informatie te krijgen over waterkoelers die werken via de waterleiding en waarbij ook bruiswater te verkrijgen is? Het zou normaal over het huren van een 11-tal toestellen gaan.

Huren waterkoelers

Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.