Houten ramen vervangen: Ontvang nu meerdere offertes voor Ramen, deuren en beglazing

 
 

Houten ramen vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Nieuwe ramen voor de regio Diest
Ik wil nieuwe ramen voor mijn woning. 3 ramen, nu houten ramen met enkel glas, wil terug houten ramen. Huis van 1700 ergens.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Tienen
Dit is voor een rijwoning van meer dan 100 jaar oud. De huidige ramen zijn in hout en de achterste ramen zijn in aluminium. Ik zoek nu een offerte voor het vervangen van de houten ramen door nieuwe houten ramen. 5 hoge ramen en 3 kleine ramen.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een woning in Assenede
Dit is voor een oudere woning die we hebben aangekocht. Momenteel zijn hier houten ramen die we wensen te vervangen door pvc ramen. ook zouden de ramen vergroot moeten worden. In totaal een 7-8 stuks van verschillende grootes. Dit van een wc raam tot een groot schuifraam.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen gezocht te Heist op den Berg
Als eigenaar van een vrijstaande woning zoek ik 15 nieuwe ramen en 1 voordeur. Voorkeur PVC maar de voordeur graag in hout. Kan u mij bellen voor een afspraak
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Olsene-zulte
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 1 voordeur , twee ramen op de eerste verdieping, een raam op het gelijkvloers en een groot raam van de living. Huidige ramen zijn in hout maar we zouden graag een vergelijk maken met hout en pvc.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen vervangen voor een woning in S'gravenwezel
Vervangen ramen voor renovatie van een woning van de jaren 60. Dit is voor een tiental ramen waarvan deels enkel glas en deels volledige ramen. Nu houten ramen, als de ramen volledig moeten vervangen worden leifst in pvc.

Houten ramen vervangen

U bent uw woning of eigendom aan het renoveren en u zou graag enkele binnen- en buitendeuren vervangen? Uw eigendom beschikt nog over enkele beglazing en u zou de ramen willen vervangen naar dubbele beglazing? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk verschillende offertes.

Wilt u uw ramen vervangen, maar weet u niet welk soort glas u precies nodig heeft? Of bent u op zoek naar een buitendeur voor een gerenoveerde woning? Laat u bij uw keuze bijstaan door een gespecialiseerde leverancier in ramen en deuren.