Houten ramen

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Houten ramen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Houten ramen en deuren vernieuwen in Kaprijke
Ik wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een 300 jaar oude woning in Nevele
Ik zoek offertes voor het vervangen van 4 gewone ramen en een klein raam. Ze zijn momenteel in hout en dat zou ik zo willen behouden. De woning is meer dan 300 jaar oud, maar werd gerenoveerd in 2013.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Houten ramen in enkel glas vervangen | Gratis offertes
We zijn op zoek naar de beste prijs voor 10 ramen en 2 deuren in pvc. Nu hebben we nog houten ramen met enkel glas, dus verliezen we heel wat warmte. Gelieve ons na 18u30 te contacteren.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Nieuwe ramen en deuren in een beschermd huis (Gullegem)
Voor ons huis zoeken we 4 nieuwe ramen en 1 voordeur. Ze moeten in hout zijn, want het gaat om een geklasseerd, beschermd gebouw.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Houten ramen vervangen te Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een zestal ramen en een voordeur. De ramen en de deur zijn in hout, maar ik zou naar pvc of aluminium willen overstappen.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Beste prijs voor tiental ramen en één buitendeur in hout
Wij zijn ons huis (bouwjaar 1990) aan het renoveren en willen nieuwe ramen in hout. Het gaat om één buitendeur en 11 ramen. We zouden graag de beste prijs vinden door enkele offertes te vergelijken.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas in Neerpelt
Omdat we binnenkort de muren van onze woning laten isoleren, zouden we ook de opties willen bekijken voor het vervangen van onze dubbele beglazing door hoogrendementsglas. We hebben 11 ramen, allemaal in hout.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Houten ramen vervangen in PVC - Harelbeke
Ik zoek een offerte voor voor het vervangen van 3 ramen en een deur. Ik heb nu houten ramen, maar wil ze vervangen door PVC.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wil een offerte voor het vervangen van 2 deuren en 8 houten ramen. De houten ramen zouden we willen vervangen door aluminium.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Tienen
Dit is voor een rijwoning van meer dan 100 jaar oud. De huidige ramen zijn in hout en de achterste ramen zijn in aluminium. Ik zoek nu een offerte voor het vervangen van de houten ramen door nieuwe houten ramen. 5 hoge ramen en 3 kleine ramen.

U bent uw woning of eigendom aan het renoveren en u zou graag enkele binnen- en buitendeuren vervangen? Uw eigendom beschikt nog over enkele beglazing en u zou de ramen willen vervangen naar dubbele beglazing? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vul nu uw aanvraag in en vergelijk verschillende offertes.

Wilt u uw ramen vervangen, maar weet u niet welk soort glas u precies nodig heeft? Of bent u op zoek naar een buitendeur voor een gerenoveerde woning? Laat u bij uw keuze bijstaan door een gespecialiseerde leverancier in ramen en deuren.

Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit