Hellend dak: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakisolatie

 
 

Hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Lummen
Ik wens het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend leiendak en zonder onderdak denk ik, opp. +80m², bouwjaar 1942. Kan in januari 2018.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Herent
Graag wil ik het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +70m², rijwoning van 1958, wanneer is nog open.
Dakwerken
West-Vlaanderen
dakwerken voor een woning in Tielt
Momenteel ligt er op de uitbouw van ons huis een dak van ongeveer 70m2 bekleed met dakpannen. Door de beperkte hellingsgraad is dit echter niet ideaal waardoor wij af en toe water binnen krijgen. Wij zouden dan ook graag dit dak volledig vernieuwen in een ander materiaal dan dakpannen en eventueel ook graag isoleren. Het huis dateert van rond de 1960.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Diepenbeek
Dit is voor een hellend dak. Ik wens hier een volledige nieuw dak te plaatsen, ook onderdak en dakgebinte. Dit is voor de nieuwbouw van een ouder woning van voor de oorlog. Liefst werken in dakpannen.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie te Beringen
Ik wil een offerte voor dakisolatie. Dit is voor een zadeldak uit het jaar 1958. Het dak is vernieuwd in 2016, maar er is geen isolatie geplaatst.
Dakreiniging
Vlaams Brabant
Dakreiniging in de regio Heverlee
We willen het dak van ons pand laten reinigen. Hotel/brasserie DE OUDE KANTIEN te Kantineplein 3 - Heverlee || Wat is de oppervlakte van uw dak? : Groter dan 200m² . Hellend leiendak, vrijstaande hoeve van bijna 100 jaar oud.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging voor een woning in Westerlo-Oevel
Reinigen van dak en schoonmaken van dakgoten. Daarnaast in de nok van het dak van chalet ook nog een dakpan vervangen. ergens in totaal rond 100m2. Dit is een dak met dakpannen . Dak is voor zover ik weet nog nooit gereinigd geweest. We wonen hier nu 5 jaar en half in. Woning van 1947 met een dak van 10 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Er sijpelt water binnen waar 2 hellende daken in een hoek samenkomen. Nazicht, herstelling, herplaatsing van een 4tal meter lood. Dit is een dak met dakpannen. Dit is een beschermde woning.
Dakreiniging
West-Vlaanderen
Dakreiniging in de regio Oostende
We zouden ons dak laten reinigen. Dak ontmossen en dakgoot, hellend sneldak van 20 jaar oud, rijhuis. Opp. +50m², wanneer is nog open.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beveren-Leie
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend sneldakpannen en één velux maar orientatie niet zeker van, 3500 kwh, bouwjaar 1997. Termijn is aan de mogelijkheden.
Dakreiniging
Antwerpen
Dak reiniging te Turnhout
Alleen aan de achterkant is het dak gedeeltelijk zwart en er ontstaat hier en daar mosvorming.Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd rond 1950.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Willebreok
Prijsofferte van een nieuw geïsoleerd dak met onderdak en een nieuwe veluxraam en een nieuwe dakgoot vooraan het dak Dit is een Frans dak dat we wensen te isoleren , dakgebinte en onderdak vervangen. Momenteel een kleine verzakking. 90-95m². werken uit te voeren volgend jaar in het voorjaar gelieve een antwoord terug te krijgen alstublieft
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in kruibeke
HOB - Nokhoogte 8.30m - hellingsgraad 45° aan zuidkant en 30° aan noordkant. - Bovenaan waar de dakpannen tegen elkaar aansluiten (in de nok), is een afdekpan aan de buitenkant (westkant) losgekomen en naar beneden gevallen. Het is mogelijk vanop de oprit een ladder tegen de gevel te plaatsen. Onderdak en isolatie voor is reeds voorzien.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Kermt
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu hellend pannendak, wil nieuwe pannen+isolatie, bouwjaar 1965, opp. +100 zeker. Kan in voorjaar 2018.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ingelmunster
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en zuidgericht, rond de 4000 kwh, bouwjaar +10 jaar oud. Tijdstip kan rond voorjaar-zomer 2018.
Dakreiniging
Antwerpen
Dakreiniging in de regio Geel
We zouden het dak van ons huis laten reinigen. Het betreft oude Boomse pannen, opp. groter dan 200m². Welke werken moeten worden uitgevoerd? : Schoonmaken van dak en dakgoten. Vrijstaand huis van 2000 (al zijn pannen nog ouder).
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Rotselaar
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², hoekhuis van 1912.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Liedekerke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Garage met roofingdak, opp. +20m², wil soort van platen daarop, wanneer is nog te zien.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wil het dak van mijn woning laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², rijhuis van begin 1950.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Broechem
Ik wil het mijn dak vernieuwen. Het gaat om het vervangen van het onderdak,panlatten ,nieuwe pannen , plaatsen dakraam , isoleren en bekleden zijgevel. De woning is gebouwd in 1941. Het gaat om een oppervlakte van 170 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Aarschot
Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moeilijk bereikbaar. Dan zou de dakgoot ook nog moeten hersteld of vernieuwd worden. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Maldegem
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak (piramidedak), opp. +70m², bouwjaar +20 jaar.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Ik wil mijn dak laten herstellen. Het gaat om een woning gebouw d in 1944. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Bredene
Ik heb een rijwoning met een hellend dak uit dakpannen. We wensen hier vanaf de buitenkant nieuwe isolatie plaatsen, onderdak en dakgebeninte vervangen. Woning van de jaren 40. Dak zelf is van de jaren 70.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, opp. +100m² wil graag isoleren+velux, bouwjaar 60 jaar. Wanneer is nog te zien.

Hellend dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.


Zoektermen:

 ,   ,