Gratis offerte: Ontvang nu meerdere offertes voor Coca-Cola automaat

 
 

Gratis offerte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Heusden-Zolder
We zoeken een ander automaat voor de bib. Huidige van Coca-Cola is terug opgehaald, huur/kopen mag beide in de offerte, iets met betaalfunctie en laten bijvullen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Kessel-Lo
De automaat komt terecht in een dansschool. Ik heb op dit moment een automaat, maar die maakt super veel lawaai dus ik zou deze willen vervangen. Zowel prijsofferte voor huur of aankoop.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Heverlee
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit zal gaan om een tijdelijke automaat voor de volgende data's :29 mei tot 23 juni. Dagelijks gebruikt door ongeveer 50 personen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-Cola automaat te Hamme
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit wordt gebruikt door 10 medewerkers en dagelijks ongeveer 40 klanten.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Kampenhout
Offerte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-Cola Automaat voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur offertes voor een coca-cola automaat. De automaat zal binnen geplaatst worden en is voor zowel klanten als personeel. Het is voor een voetbal vereniging.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Stabroek
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een skatehal die in aanbouw is. Voor binnen te zetten, betalend, om in het begin zelf bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat voor een bedrijf in Opwijk
Dit is een automaat voor binnen te plaatsen voor externe gebruik. we zoeken een blikjesmuur. Bij voorkeur huur aankoop en leasing offerte naast mekaar vergelijken. Momenteel gebruiken we een lokale drankenleverancier.
Coca-Cola automaat
Limburg
Cola automaat voor een handelszaak in Peer
Ik heb een fietsenwinkel en zou deze automaat willen plaatsen voor mijn klanten. Ik wens een huurofferte voor het kleinste model.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een notarisenkantoor in Antwerpen
Op dit moment hebben we een lokale brouwer die de drank komt leveren. We zouden graag willen nakijken of we naast deze brouwer ook voordelig zou zijn een automaat te plaatsen voor de klanten. Graag een vrijblijvende offerte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Erembodegem
We hadden graag een offerte ontvangen van de coca-cola automaat. Dagelijks zullen 50 tot 100 personen gebruik kunnen maken van deze machine. Bedankt voor het prijsvoorstel.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor opleidingscentrum in Sint-Niklaas
Wij organiseren in het gebouw geregeld opleidingen. We zouden nu graag voor de cursisten een automaat in de hal plaatsen. Voor het personeel hebben we een contract met een lokale brouwer
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
U mag een offerte opmaken gericht naar 11 personen. De automaat is voor intern gebruik only.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Hemiksem
We zijn op zoek naar een kleien automaat. We wensen deze op jaarbasis te huren. Dit zal zowel gebruikt worden voor intern als extern gebruik.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Schoten
We zouden deze automaat willen plaatsen in ons bedrijf. Omdat we met nogal weinig mensen zijn zouden we graag een offerte ontvangen van de mini vendor, alvast bedankt.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bandencentrale in Herenthout
Momenteel maken we gebruik van een ijskastsysteem. Dit is echter moeilijk te controleren en daarom denken we eraan om een automaat in de werkplaats te zetten. Volgend jaar gaan we ook over op de vernieuwing van onze wachtzaal. Eventueel zouden we ook daar een automaat willen plaatsen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een schoonmaakbedrijf in Niel
Deze automaat is voor in ons kantoor te plaatsen. Hij zal uitsluitend door onze binnendienst (8 man) genuttigd worden.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een transportbedrijf in Puurs
We werken met 4 mensen op het bureau en dan nog een mechanieker en een 30tal chauffeurs op de baan. We zouden deze automaat op ons kantoor willen plaatsen zodat iedereen er gebruik van kan maken.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola Automaat voor een bedrijf in Ternat
We zouden graag een automaat willen plaatsen in het atelier. Hier werken in totaal 137 mensen. Gelieve verdere informatie op te sturen ivm huurvoorwaarden, aanbod , plaatsing enz.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een studentenhuis in Antwerpen
Wij zijn een vereniging van eigenaars van studentenhuizen. Nu zouden we graag in een gebouw waarin een kleine 100 studenten verblijven willen uitrusten met Cola automaten. We zouden er een tweetal willen plaatsen. Gelieve een vrijblijvende en uitgebreide offerte op te maken.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een bed & breakfast in Brugge
We zouden deze automaat in de zaak willen plaatsen zodat onze bezoekers ook iets kunnen nemen om te drinken als ze later toekomen. We houden een bed & breakfast open.
Coca-Cola automaat
Limburg
Cola automaat voor een garage in Lommel
Ik heb een garage en zou hier een cola automaat willen plaatsen voor mijn klanten en passanten. Het aantal kan sterk variëren van dag op dag.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
coca-cola automaat voor een bouwbedrijf in Westrozebeke
We zijn een bouwbedrijf met 11 mensen in dienst, maar deze zijn vaak afwezig. Daarom denk ik dat het beter is om het kleinere automaat aan te schaffen. Graag een offerte met alle verhuurvoorwaarden.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-cola automaat voor een advocatenkantoor in Leuven
We zijn met 28 personen werkzaam op het advocatenkantoor. We hadden graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Graag een prijsvoorstel van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Ophasselt
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We maken nog geen gebruik van een frisdrankenautomaat. We hadden deze willen plaatsen voor 20à50 personen per dag. Bedankt voor het voorstel.

Gratis offerte

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.