Gevel isoleren

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Gevel isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Limburg
Gevelisolatie vrijstaande woning
Ik zoek offertes om de gevel te laten isoleren van mijn jaren 50 woning. Het gaat om een vrijstaande woning en een oppervlakte van in totaal 120 m².
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Schade aan gevel door waterinsijpeling - Gevelwerker te Kuurne gezocht
Ons huis heeft een gevel in crepi, maar door waterinsijpeling is er schade aan de betonrand. We zoeken een gevelwerker om dit op te lossen en tegelijkertijd ook isolatie te plaatsen.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Ranst
Graag offertes voor het isoleren van de zijgevel van onze woning en een stuk van de achterkant van de woning. Achteraan bevinden zich drie ramen en aan de zijkant geen. Het gaat om een vrije gevel van ongeveer 120 m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevel isoleren + houten bekleding voor een woning in Ronse
Ik wens mijn huis te isoleren (minimum 15cm dikte) en tegelijkertijd een houten gevelbekleding laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 180 m². Er zitten 20 vensters en 5 deuren in het huis. Eerst zal ook de spouwmuur nog geïsoleerd worden.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie van aanbouw + volledig isoleren - regio Hemiksem
Wij zoeken iemand die de gevel van een aanbouw kan bekleden met Thermowood. Het is een bijgebouw achter de woning. De volledige buitengevel moet ook geïsoleerd worden. De woning zelf is reeds gerenoveerd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Zijgevel isoleren en bekleden | Deinze
Ik zoek een offerte voor het bekleden en isoleren van de zijgevel van ons huis (bouwjaar 1930). Momenteel zijn de gevelstenen nog totaal onbewerkt.
Buitenmuurisolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Izegzem
Woning van de jaren 30-40. Ik wens een prijsvergelijking te doen tussen de gevel te isoleren of eventueel de gevel af te breken en een nieuwe spouwmuur te plaatsen of eventueel een gevelsteen voor te plaatsen om zo de gevel te isoleren. Halfopen woning in vrije gevelsteen. Momenteel ben ik in het buitenland maar ben weer bereikbaar vanaf de eerste maandag van december.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Duffel
We willen gevelwerken voor ons huis. vrijstaand huis van +10 jaar oud, wil buitenmuuriso/crepi, nu gewone baksteen, opp. +100m². Voorjaar 2018 kan dit, vraag huisnummer bij contact.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Antwerpen
We willen gevelwerken voor ons huis. Betreft achtergevel rijhuis ( >20jaar ) isoleren, en bezetten Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +55m².
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Tunrhout
: Beste, Ik heb net een huis gekocht met mijn vriendin dat aan verbouwingswerken toe is. Graag hadden wij de optie bekeken om ons huis langs buiten te isoleren. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen om te bekijken of dit binnen ons budget valt. Halfopen woning +- 125m².
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Lovendegem
Vrijstaande woning waar we een gevel wensen te isoleren. Dit is een gebouw van 1979. Gevel in itonsteen. Volle stenen muur van 25cm dik.
Gevelwerken
Antwerpen
Gevelwerken in de regio Balen
Graag willen we onze buitengevel laat opmaken met crepi, om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning van 1964,, welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : ± 130 m2. Voorjaar 2018 denken we.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Brugge
Dit is voor de de voorgevel van een rijhuis te bewerken. Ik wens hier isolatie en steen strips te plaatsen. Gebouw van de jaren 40. Gevels zijn geschilderd.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Aaigem
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Cementbepleistering/crepie op de gevels || Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning || Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : +40m². Huis van 1800 ergens, liefst dit jaar nog.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Hoboken
Graag buitenmuuriso voor mijn woning. Halfopen huis van jaren 30, rond de 80-100m², mag isolatie of steenstrips dergelijke,... voor najaar 2017.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Beerzel
Ik heb een halfopen woning waar ik de open zijgevel van wens te isoleren. Gebouw van de jaren 50. De zijgevel is een oppervlakte van 90-100m². Vrije gevelsteen maar wel enkele ramen in de gevel.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Isolation des murs extérieurs pour propriété privé à Tervuren 3080
-Propriété privé situé à Tervuren 3080. - Devis pour l'isolation d'un mur extérieur. - Mur en brique, il s'agit d'une ancienne maison. - Ce mur a isoler est a isoler par l'extérieur (crépis ou bardage; a conseiller). - Compter 90 m² environ pour ce mur. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Buitenmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Wetteren
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat in totaal om 4 muren. De woning is gebouwd in 1945. Het is een alleenstaande woning.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Antwerpen
Dit is voor de isolatie van een voor en achtergevel van een gebouw met 4 appartementen. IK doe deze aanvraag trouwens met de mede iegenaars. Gevels zijn in opbouw van vrije baksteen en we wensen deze vanaf de buitenkant te isoleren. Gebouwen van de jaren 70.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Hove
Dit is voor een hoekwoning. Ik wens de voor en zijgevel hier te isoleren. Woning is 93 jaar oud. De voorgevel en zijgevel zijn beide baksteen maar de een is gecementeerd en aan de zijkant staan er leien. We vermoeden een oppervlakte van rond de 50-55m². Werken voor na de zomer.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Meerhout
We zoeken buitenmuuriso voor ons huis. Vrijstaand huis van 1966, 3 gevels te doen, zeker nog voor dit jaar.
Buitenmuurisolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor een woning in Steenokkerzeel
Ik wens drie gevels te isoleren. Hiervan is er een gevel waar een stuk bijgebouw is aangezet. De gevels moeten volledige in crepi gezet worden. Dit zijn volle stenen muren van de jaren 50. Gevels nu in vrije gevelsteen maar rond de raamkozijen betegeld.
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Kontich
Dit is een vrijstaande woning waarvan ik drie tot twee gevels te isoleren. Woning van makkelijk 100 jaar oud. Woning is geschilderd en bepleisterd.
Buitenmuurisolatie
Limburg
Buitenmuurisolatie voor in de regio Gingelom
We zoeken buitenmuuriso te laten doen voor ons huis. Vrijstaand huis van 1960 ergens, enkel nodig voor achtergevel, opp. +30m². Graag crepie op, tijdstip is te bespreken.
Buitenmuurisolatie
Limburg
Buitenmuurisolatie voor een woning in Zuttendaal
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de 4 ghevels van een woning van jaren 1969. Gevels in vrije gevelsteen. Plan is nu de gevelsteen verwijderen, isolatie laten plaatsen en een nieuwe gevelsteen plaatsen. Gevels zullen ter plaatsen moeten worden opgemetenn. Werken gepland voor deze zomer.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag