Gevel bezetten: Ontvang nu meerdere offertes voor Gevelrenovatie, gevelwerken

 
 

Gevel bezetten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Deurle
Ik wil gevelwerken voor mijn huis laten doen. Blijkbaar is de spouw te klein (2-3cm) om te isoleren. Vandaar dat we nu kijken naar het isoleren van de gevel met afwerking in crepi of steenstrips. || Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning || Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : 150m², huis van 1952. Nog voor dit jaar.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik wens een offerte voor de achtergevel op te voegen. De voorgevel is reeds afgewerkt. Momenteel is deze achtergevel bezet. Deze zal moeten worden verwijederd, opgeveoegd en opnieuw bezet, en schilderen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelwerken in de regio Buggenhout
Ik wens gevelbekleding voor mijn prive. Graag bekleding met steenstips voor de voorgevel, opp. +16m², wanneer is te bekijken. Rijhuis van 1922.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Gevelrenovatie voor een woning in Wachtebeke
Ik wens de gevel te bezetten te crepie. De huidige gevel is in vrije gevelsteen. Oppervlakte nooit opgemeten. Ik wens enkel de voorgevel te bekleden.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
Gevelrenovatie voor een woning in As
Ik wens de voorgevel te bezetten. Deze heeft twee verdieping. De voorkant zijn witte geschilderd geglazuurde stenen . Ik vermoed dat de muur een spouwmuur is. Totale oppervlakte 42m² wel een 14-15m² ramen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Gevelrenovatie voor een woning in Opwijk
Dit is voor een vrijstaande woning. Ik wens vooral de linker zijgevel en de voorgevel te bewerken. Oudere woning waar de linkerkant volledig moet worden opgevoegd en vervolgens wens ik deze te bezetten. De voorgevel is nu bezet maar heeft scheuren. Deze zal dus ook in orde moeten worden gebracht.