Gebruiksvriendelijke koffieautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Koffiemachine

 
 

Gebruiksvriendelijke koffieautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een zaak in Antwerpen
Graag offertes van een koffiemachine. Ik wil niet de goedkoopste machine, maar ook niet de duurste, niet de kleinste, maar ook niet de grootste. Het is voor een autogarage, voor klant en personeel. Graag een automaat op wateraansluiting, waar automatisch kopjes uitkomen bij keuze koffie. Eventueel koffie met suiker en melk opties en chocolademelk. Deze zal gratis zijn voor klant en personeel. Graag offerte op huur/leasebasis.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor bedrijf in Diepenbeek
Wij zijn op zoek naar koffiemachine waar we verschillende koffievariëteiten in vinden. Het zou ook moeten gaan om een automaat waar we zowel warme chocolademelk als heet water voor soep en thee kunnen gebruiken. Per dag zullen we ongeveer 100 kopjes gebruiken. Alvast bedankt
Koffiemachine
Brussel
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brussel
Ik had graag zowel een aankoop en een huurofferte verkregen voor enkele koffieautomaten. Deze zullen dienen voor intern gebruik van ons personeel zo'n 125 mensen. Met welke leverancier en hoeveel koffieautomaten we uiteindelijk wensen te plaatsen zal nog zeer sterk afhankelijk zijn van uw offerte. Gelieve dus zo'n uitgebreid mogelijke offerte op te maken met voldoende informatie en uw opinie over welk type en en aantal u zou aanraden.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een school in Zottegem
Graag een offerte voor de plaatsing van een koffieautomaat voor de leerkrachtenkamer. Deze zal enkel voor koffie dienen en heeft geen muntsysteem nodig. Dagelijks gebruik ongeveer 30 mensen. Graag zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een showroom in Diksmuide
Ik ben op zoek naar een aankoopofferte voor een koffieautomaat voor de showroom. Mijn budget ligt tussen de 1000 en de 2000€. Ik zoek een aantrekkelijk, makkelijk handelbare automaat zonder muntsysteem ,dat ofwel op de waterleiding kan worden aan gesloten ofwel een waterreservoir heeft van minimum 3 à 4 l. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Klerken
Ik zoek een aankoop offerte voor een koffieautomaat voor mijn personeelsleden. Graag een gebruiksvriendelijke en simpele automaat voor koffie en andere warme dranken zonder muntsysteem.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brecht
We zijn een kleine Kmo actief in de dienstverlening. Deze automaat zou dagelijks door onze medewerkers op kantoor gebruikt worden, 4 man in totaal. Gelieve offertes op te sturen van gebruiksvriendelijke automaten, bij voorkeur met capsules. Ik ben geïnteresseerd in zowel de prijs en voorwaarden voor huur en aankoop , zodat we deze kunnen vergelijken.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Dendermonde
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben een waterleiding, dus deze koffieautomaat zal makkelijk aan te sluiten zijn. Dagelijks te gebruiken door 5à9 personen. Enkel koffie of espresso graag.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een vereniging in Damme
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik van 20 tot 50 personen. Het is mogelijk om de koffiemachine aan te sluiten bij een wateraansluiting. Zowel een offerte van huur als voor koop. Hartelijk dank alvast.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Aarschot
Dit zal gebruikt worden voor intern gebruik binnen het bedrijf. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een simpel koffiemachine voor vrij gebruik. Asook voor een automaat met muntsysteem en andere warme dranken. Graag ook een offerte voor zowel huur als aankoop
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Olen
Graag een offerte voor verschillende automaten. we werken met een dikke 50 mensen in het bedrijf en zullen de automaat gebruiken voor intern gebruik. Graag hadden we ook een offerte en meer informatie ontvangen in zowel de huur als de aankoop van automaten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een koffiehuisje in Antwerpen
Ik heb recent een zaak gekocht in Antwerpen centrum waar ik met een koffiehuisje wil beginnen. Hiervoor ben ik op zoek naar een deftige automaat voor verschillende soorten warme dranken: Late, capuchino, espresso, warme choco, koffie verkeerd, .... Ik wens ook graag informatie over huur; leasing en aankoopvoorwaarden. Bedankt voor een snelle reactie
Koffiemachine
Antwerpen
koffiemachien voor een horecazaak in Antwerpen
Ik heb een horecazaak en zoek een snelle koffiemachine voor groot gebruik. Liefst een die werkt met gemalen koffie
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een autobedrijf in Hasselt
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine voor ons autobedrijf. We schatten 10à15 koffiedrinkers per dag. Alvast bedankt voor de prijsvoorstel.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een voetbalvereniging in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben in het weekend meer bezoekers dan doordeweeks. Naar schatting komen we uit op 60 personen. De koffiemachine hadden we graag enkel met koffie. Alvast bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Kooigem.
Per 1 november ga ik een manege overnemen. Ik had dan graag voor de klanten een warme drankenautomaat willen plaatsen. Ik wens de automaat met muntinworp. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Luik
Koffiemachine voor een bedrijf in Luik.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Dagelijks zullen er 15à20 personen gebruik maken van de machine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. alvast bedankt!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Bree.
Graag een prijsvergelijking van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 10à15 personen. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een autogarage in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks zullen 4 vaste werknemers gebruik maken van de koffiemachine. Aangezien we een autogarage zijn zullen ook klanten gebruik maken van deze koffiemachine. De offerte die ik graag ontvangen is van een koffiemachine met enkel koffie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bakkerij in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine voor onze bakkerij. Te gebruiken door 6 personen. Het ligt aan de prijs of ik een toestel wens met enkel koffie of ook met allerlei warme dranken. In afwachting op uw reactie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben meerdere koffiemachine op de zaak. Van verschillende merken. Nu hadden we graag 1 koffiemachine geplaatst, die de rest gaat vervangen. Graag een offerte van een koffiemachine. Te gebruiken door 5à10 personen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een immobedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een koffiemachine met een koffiebonen-maler. Dagelijks te gebruiken door bezoekers. 5à10 per dag. Alvast bedankt!
Koffiemachine
Antwerpen
Vervanging koffiemachine voor traiteur in Antwerpen
Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe koffieautomaat ter vervanging van ons oud toestel. Dit toestel zal in de keuken geplaatst worden voor onze personeelsleden.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben een restaurant. Daarbij zouden we graag koffie voor de klanten willen schenken. Ze vragen naar verschillende soorten koffie. Graag een koffiemachine met verschillende soorten koffie. Vriendelijk bedankt voor de offerte.

Gebruiksvriendelijke koffieautomaat

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.