Gas: Ontvang nu meerdere offertes voor Condensatieketel

 
 

Gas: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Aanvraag Condensatieketel te Grimbergen
Eigenaars, graag ontvangen wij offertes voor een condensatieketel, wij wensen een bestaande ketel te vervangen, het betreft een ketel op gas.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Aanvraag condensatieketel te Zellik
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een condensatieketel, graag wensen wij een bestaande ketel te vervangen, het betreft een ketel op gas.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
West-Vlaanderen
Condensatieketel voor de regio Brugge
Ik zou een andere condensatieketel voor in mijn huis. Nu een Rapido, huis van 1992, nu op gas.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Antwerpen
Condensatieketel voor de regio Kapellen
We zoeken een andere condensatieketel voor het kantoor. Nu een Elco (valt veel in panne).
Condensatieketel
West-Vlaanderen
Aanvraag condensatieketel te De Panne
Wij zoeken offertes voor een condensatieketel. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben reeds een ketel van Vaillant. Deze ketel dateert van 1997, en wij wensen deze te laten vervangen. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas, en wij wensen verder te gaan met een ketel op gas. 1997 vaillant new gas eignrs
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Limburg
Verwarmingsketel voor een woning in Houtalen
Ik heb nu mazout en ga binnenkort omschakelen naar gas dus ben op zoek naar een nieuwe installatie betreft een gelijkvloerse woning van ongeveer 120m2 .

Gas

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.