Gadget voor campagne: Ontvang nu meerdere offertes voor Promotiemateriaal

 
 

Gadget voor campagne: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Gadgets voor studenten bedrijf
Wij zijn een studenten bedrijf en wij zijn op zoek naar gadgets (originele schrijfwaren, waterpistolen, markeerstiften, potloden, sleutelhangers, gsm-hangers.) Graag logo, 4-kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: klant zou graag beginnen met een 50 stuks per item. Graag een prijsvoorstel. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Gadget of relatiegeschenk voor ondernemersplanwedstrijd
Gadget of relatiegeschenk voor elke geïnteresseerde. Het moet iets origineels zijn dat de mensen aanspreekt. Iets dat de mensen bijhouden en dat op een bureau blijft rondslingeren. Een klein gadget, niet te duur. Er zou eventueel wel een of meer logo’s opkomen en een verwijzing naar een website. Welke logo’s er precies op komen valt nog te bekijken naargelang het gadget dat we kiezen. Oplage: +/- 1.500 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: voor een ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Gadget voor beurzen
Graag hadden wij een gadget gehad, om uit te delen op beurzen. Aangezien ons product voor een extra stimul zorgt op planten, hadden we graag een gadget dat ook extra energie geeft, daarom dachten we aan AA batterijen of een energiedrank. Kleuren zouden we beperken tot 2 à 3 en de naam van het product. Graag even creatieve voorstellen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een distributeur van meststoffen, sproeistoffen, alles wat voor tuin-en landbouw bestemd is. Graag uw prijsopgave voor een 2.000-tal exemplaren. Bedankt.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Campagne rond vrijwilligerswerk
Wij zijn op zoek naar nieuwe ideeën voor een nieuw campagne rond vrijwilligerswerk. De insteek van de campagne zou het werven van vrijwilligers moeten zijn. Zo hebben we nu reeds 2 jaar een 'Zet de stap, laat je strikken'-campagne gevoerd. Als gadget verdeelden we daarbij schoenveters. Op de gadget zal de logo verschijnen alsook de URL naar onze website toe, beide in één kleur (zwart). Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in West-Vlaanderen. Graag gadget aan maximum €0,50/stuk (druk en BTW inclusief). Oplage: 10.000 exemplaren. Alvast bedankt voor de snelle reactie.