Fruit op werk: Ontvang nu meerdere offertes voor Levering fruitkorf

 
 

Fruit op werk: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens een wekelijkse fruitlevering voor in totaal 42 man. Graag een fruitmand. Ik wens enkel biofruit gelieve niet te reageren indien u hiervoor niet kunt zorgen.
Levering fruitkorf
Brussel
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Brussel
Graag een offerte voor een fruitmand voor ongeveer 30 mensen. We zullen zo'n 3 tot 4 keer per jaar gebruik maken van uw diensten.
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens een dagelijkse levering of minstens twee keer per week. Het bedrijf telt in totaal zo'n 50 medewerkers. Ik wens graag prijzen te vergelijken alsook wat verdere informatie over de praktische kant, bedeling, leveringen , enz ...
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
We zijn een bedrijf van 200 tot 250 mensen. Ik had graag een eerste contact verkregen voor de opstartring van een wekelijkse verse fruitlevering. Mijn eerste idee was het leveren van een verse fruitmand per dienst; maar ik sta uiteraard open voor uw advies voor een andere verdeling. Graag een eerste algemene offerte met prijzen voor levering en praktische informatie zoals leveringstermijn, ophaling, aanbod van fruit enz...
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlervering voor een bedrijf in Genk
Wij zouden dagelijks fruit willen aanbieden aan +/- 100-150 personen. Liefst zo gevarieerd mogelijk. Over de precieze verdeling word intern nog gepraat.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf hoofdzetel in Zwijnaarde
We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier aangezien we over deze samenwerking niet meer tevreden zijn. Daarom graag uw prijsofferte voor de levering van verse fruitmanden op het werk. We wensen 3 vestigingen te bedelen. In Gent ongeveer 250 medewerkers, hiervoor 3 fruitmanden, een voor elke verdieping. Brussel heeft 100 medewerkers, ook 3 fruitmanden voor evenveel verdiepingen. In Aalst, 40 medewerkers, kan een centrale fruitmand aan de receptie worden geplaatst.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Zandvliet
Graag hadden we een offerte verkregen voor de wekelijkse levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte voor een fruitmand voor 5-10 mensen dagelijks gebruik.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Wommelgem
Wij wensen een vrijblijvende offerte voor een wekelijkse fruitlevering; maximum 100 personen. We zouden deze graag op twee verschillende plaatsen willen aanbieden in ons bedrijf. De cafetaria voor onze eigen personeelsleden; en een voor de klanten en bezoekers aan de ontvangstbalie. Deze dienst zal waarschijnlijk ingaan vanaf begin 2013.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Zonhoven
Ik wens graag een vrijblijvende offerte voor in totaal 14, personen. Ik zou deze graag op een centrale plaats vrij willen aanbieden. Graag wat verdere informatie over de prijs en de praktische aanpak.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorflevering voor een bedrijf in Ieper
We zouden vanaf begin volgend jaar in onze cafetaria graag vers fruit willen plaatsen voor onze medewerkers. We hebben een kleien 140 personeelsleden die van een cafetaria gebruik maken. Ik wens hiervoor vrijblijvende offertes alsook voorstellen voor de praktische uitwerking.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Melsele
We wensen graag een prijsvergelijking te doen met onze huidige leverancier. We werken met 22 tot 23 mensen op kantoor en hebben in totaal twee fruitkorven. De verdeling hiervan wensen wij echter zelf te doen.
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte voor zowel wekelijks als tweewekelijks levering. Dit hangt af van de grootte en leveringstermijnen. We werken op kantoor met een vaste ploeg van 5 mensen. Ikzelf neem als officemanager de dagelijkse beslissingen.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Zwijndrecht
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op kantoor. We hebben wel minder dan 10 werknemers op het werkvloer, zal het nog interessant voor ons zijn?
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Oostende
Graag offerte voor het wekelijks leveren van 265 stuks hard fruit te verdelen over 7 locaties binnen het gebouw van ons bedrijf. We wensen dit vanaf begin volgend jaar aan te bieden
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
U mag een offerte opmaken voor een 30 tot 40 mensen. Specifieker kunnen we niet zijn omdat we vaak met externe werken.
Levering fruitkorf
Limburg
offerte voor fruitmanden op het werk
23 werknemers
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik kan momenteel geen precies aantal geven , maar op ons hoofdkantoor werken er ongeveer 200 mensen. We zouden graag de verschillende diensten willen voorzien van een verse fruitmand. Graag ontvang ik uw offertes met voldoende verdere informatie. Eind november zal de uiteindelijke beslissing vallen met wie we verdergaan.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn momenteel bezig om het budget op te maken voor volgend jaar. Daarom zouden we graag vrijblijvende offerte ontvangen voor deze te kunnen voorleggen. Vervolgens zullen we dan vanaf 2013 dit invoeren. Graag naast een offerte voor 20-25 personen; ook graag voldoende informatie over jullie werking , de leveringstermijnen enz ...
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Sint-Niklaas
We werken in totaal met een 20-25 mensen in het bedrijf waarvan 10 op kantoor. Ik denk dat het interessant is om een offert op te maken voor deze tien mensen.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het levering van vers fruit. We zijn met een 10tal personen op het kantoor. Ik ben benieuwd of het zal aanslaan op kantoor.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Levering vers fruit voor een autogarage in Kortrijk
Graag een vrijblijvende offerte van een fruitkorf. We zijn in onze garage werkzaam met 18 personen. De offerte had ik graag over de wekelijkse levering van fruit. Bedankt voor het contact.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Vers fruit voor een bedrijf in Knokke Heist
Graag een vrijblijvende offerte van fruitlevering op kantoor. We zijn met 15 personen werkzaam. We hadden graag de prijsvoorstel willen ontvangen van maandelijkse levering.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorf voor een bedrijf in Vichte
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op het werk. we zijn met 23 personen werkzaam. Om te weten of het zal aanslaan had ik graag een offerte willen ontvangen van het wekelijks leveren en om de 14 dagen levering van fruitkorven.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Levering vers fruit voor een carrosserie
We zijn met 6 personen werkzaam. We hadden graag gebruik gemaakt van het leveren van vers fruit voor het bedrijf. Een wekelijkse levering zal ideaal zijn. Graag een vrijblijvende offerte.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen en Brussel
Graag een offerte van levering vers fruit voor 2 locaties. In Antwerpen zijn we met 45 personen werkzaam en in Brussel met 15 werknemers werkzaam. We hadden graag een wekelijkse levering gehad. Vriendelijk bedankt voor de offerte.

Fruit op werk

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.