Frisdrankautomaat

Op zoek naar een koude drankenautomaat?

Hou uw frisdrank koel en uw personeel tevreden. Met een koudedrankenautomaat zorgt u voor:
  • Heerlijke frisdranken
  • Uitstekende werksfeer
  • Tevreden bezoekers
Wenst u meer info? Onze leveranciers bieden u een gratis offerte aan!


Offertes aanvragen

Ik zoek offertes voor een koude drankenautomaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief alle bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankautomaat?
 
 
* 2. Heeft u reeds een drankleverancier?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Frisdrankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca-Cola automaat voor residentie in Oostende
Ik had graag een offerte ontvangen voor een Coca-Cola automaat voor in een toeristische residentie. Dit zijn een aantal appartementen die verhuurd worden.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Coca-Cola automaat voor vakantiecentrum, Westende
Ik zou een Coca-Cola automaat willen voor in een vakantiecentrum. De automaat zou voornamelijk bedoeld zijn voor klanten.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een zaak te Borgerhout
Voor ons bedrijf zoeken we een frisdrankautomaat. Dit is enkel voor het personeel (10-15 medewerkers), zelf bijvullen en met betaalfunctie.
Coca-Cola automaat
Limburg
Aanvraag Coca-Cola automaat te Gingelom
Graag huur- en aankoopoffertes voor een Coca-Cola automaat. Wij gebruiken nog geen drankautomaat. Dit is voor gemiddeld 7 personen, wij zouden deze binnen plaatsen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat voor een krantenwinkel in Geebets
Ik heb een krantenwinkel en zou buiten een Coca-Cola automaat willen plaatsen voor de klanten. Geen voorkeur voor huur of aankoop.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint-Lievens-Houtem
Wij zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor een tiental mensen voor dagelijks gebruik. Alle opties staan open.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola Cola automaat of plaatselijke drankcentrale?
In ons bedrijf hebben we een drankautomaat van een plaatselijke drankcentrale voor de eigen personeelsleden. We zouden nu graag deze leverancier vergelijken met een frisdrankautomaat van Coca Cola. De beslissing valt in januari.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Turnhout
Dit is voor een officecentrum. We zijn recent verhuis naar een nieuwe bouw. Momenteel 30-40 mensen maar er is nog een eerste verdieping die wordt verhuurd later waar nog eens 100 mensen kunnen zitten. We zoeken nu een offerte om beneden een automaat te plaatsen, momenteel hebben we nog geen voorkeur voor huur, aankoop of full service.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een bedrijf in Oostende
Ik zoek een offerte voor een frisdrankautomaat. Dit is om te plaatsen bij de kleedkamers. Automaat met muntionworp. Graag zowel een offerte voor huur , aankoop als leasing.
Frisdrankautomaat
Vlaams Brabant
Aanvraag Frisdrankautomaat te Mechelen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Frisdrankautomaat. Dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn. Momenteel gebruiken wij nog geen Frisdrankautomaat. Hier zouden een 20tal personen gebruik van maken. Wij wensen deze Frisdrankautomaat binnen te plaatsen.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in heverlee
Dit is vooral voor intern gebruik en geen muntinworp. Graag zowel een huur, aankoop en leasingofferte.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
coca cola automaat voor een bedrijf in Scherpenheuvel
Ik zoek een offerte voor een frisdrankautomaat. Dit is voor een parking die we zullen plaatsen. Deze zal opengaan in september. Dit is een automaat om onder een afdak te plaatsen. Daar wordt elektriciteit voorzien. Graag zowel een huur , aankoop als leasing offerte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Brussegem
Wij verkopen in de zomer ijskreem in horretjes. Nu we zouden de klanten ook graag de mogelijkheid geven om iets te drinken. Dit ook in de winter. In de automaat zouden wij geen alcohol plaatsen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Bedrijf uit Herentals is op zoek naar een frisdrankautomaat.
3 mensen gaan gebruik van de automaat. In de automaat cola, sprite, fanta, nestea, en water. We zijn er nog niet uit of we het gaan aankopen of huren. We zijn op zoek naar een kleine automaat geen grote.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Politiezone Haacht is op zoek naar een frisdrankautomaat.
We weten nog niet of we het apparaat zelf gaan bijvullen of niet. We zouden wel graag hebben dat we het apparaat kunnen huren. Wat er in zou moeten zitten zijn de klassiekers maar ook bruiswater zou er zeker mogen inzitten en ook Ice tea.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Firma uit Budingen wenst een frisdrankautomaat te plaatsen
Wij hebben onze zaak langs een druk bezochte fietsroute. Wij zouden graag een frisdrankautomaat plaatsen. Hierover wensen wij zoveel mogelijk info te krijgen welke modellen welke prijs enzovoort.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wilrijk
Deze automaat zal zowel door medewerkers als bezoekers gebruikt worden. We hebben namelijk een opleidingscentrum. Graag een offerte voor zowel huur, aankoop als full service voorwaarden.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Herselt
We zoeken een frisdrankautomaat voor in het gemeentehuis te plaatsen. Deze zou zowel dienen voor personeel als bezoekers. Graag een automaat met flesjes.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een hotel in Limburg
Wij hebben reeds een leverancier die voor de bevoorading in de bar en het restaurent zorgt, maar zouden nu graag een frisdrankautomaat in de lobby plaatsen. Deze zak gebruikt worden door onze hotelgasten. We liggen in een nogal groot wandelgebied met weinig winkels; dus we willen de klant graag iets aanbieden om te kunnen drinken voor ze vertrekken.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor een fabriek in Limburg
Ik Ben werknemer in een fabriek in Limburg. We hebben op dit moment geen frisdranken . We kunnen op een algemene vergaderen namens de werknemers voorstellen doen. Daarom zou ik verder infromatie en een vrijblijvende offerte wensen pm deze op de vergadering voor te leggen.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een frisdrankautomaat voor al deze medewerkers.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Een kleine twintig personen zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Gaat het hier over een aankoop of een jaarlijks huurcontract? Gelieve verdere informatie op te sturen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor op een oprit in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een frisdrankenautomaat laten plaatsen op een oprit in onze wijk. Dagelijks passeren er meer dan 10 personen op de fiets. Graag een vrijblijvende offerte.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Drankenautomaat offerte voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Op dit moment bieden wij gratis dranken aan . Ik zou nu liever een automaat aankopen en zelf in de bevoorading voorzien.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat om in een serviceflat te plaatsen
Voor een serviceflat zijn wij op zoek naar een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.

Hou uw dranken koel en uw personeel tevreden!