Fotovoltaïsche installatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Fotovoltaïsche installatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerte voor zonnepanelen op dak
Offerte voor zonnepanelen dak oppervlakte 5 x 14 meter.
Zonnepanelen
Limburg
Kostprijs zonnepanelen, Limburg
Wij willen graag weten wat het eventueel kost / oplevert om zonnepanelen op ons dak te laten installeren. (Wij zijn net uit Nederland naar België verhuisd, en komen dus waarschijnlijk niet in aanmerking voor subsidies).
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen, provincie Limburg
Ik ben op zoek naar een rendabel installatie zonder subsidies! Graag had ik een voorstel gekregen voor het plaatsen van zonnepanelen. Gezin bestaande uit 3 personen. Alvast bedankt.

Fotovoltaïsche installatie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.