Energiebesparing offerte: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Energiebesparing offerte: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op hellend dak plaatsen in Mechelen
Ik wil zonnepanelen op mijn hellend leiendak. Het dak zelf is oost/west gericht, ik verbruik 3800 kwh. Het is een rijhuis van 1955. Ik zou de zonnepanelen graag in de komende 3 maanden plaatsen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op bijbouw of hellend dak Lembeke
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak of bijbouw(plat), 6000 kwh, ik doe een volledige renovatie. Termijn is open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Aalter
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en een zuidkant, 3 personen, bouwjaar 1995, wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wil zonnepanelen voor op ons gebouw. Plat roofingdak, opp. +50m², hoog verbruik, rijhuis van 1910 ergens. Termijn is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Idegem
Ik zoek zonnepanelen voor op de woning. Hellend pannendak maar orientatie niet zo goed, +3400 kwh, bouwjaar 2013. Wanneer maakt niet uit.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Hever
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend leiendak en zuidoost gericht, 3500-4000 kwh, huis van +10 jaar oud. Tijdstip is nog open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Booischot
Ik zoek zonnepanelen voor op onze woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1989, wanneer is nog te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bornem
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een huishouden bestaat uit 2 personen. De woning is gebouwd in 1987.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Turnhout
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Het is een woning gebouwd in 1986. Dit is voor een huishouden van 5 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op roofingdak (plat dak) prijsopgave
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes.
De woning heeft een plat roofingdak en dat is zuidgericht. De oppervlakte is 55m² en het huis is gebouwd in 1960. We wonen hier met 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Kapellen
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en vooraan zuidgericht, 4000 kwh, bouwjaar huis 1979. Misschien voorjaar 2018.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op zuidwest gericht dak
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend platte pannendak en zuidwest gericht, 3400 kwh, bouwjaar 1970, termijn is te zien.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op oud huis
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Het heeft een hellend pannendak dat op het zuiden is gericht. Het huis is meer dan 100 jaar oud, maar is gelukkig al gerenoveerd. Ergens in 2018 willen we de panelen plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Ham
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend dak met nieuwe golfplaten en zuidgericht, opp. +45m², 4 personen, bouwjaar +10 jaar oud. Kan voorjaar 2018.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Deinze
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis of bijbouw. Hellend alu-dak of plat dak en zuidgericht, 5 personen, bouwjaar 2006. Tijdstip is te zien.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Waregem
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak en zuidgericht, 3800 kwh, opp. +35m², bouwjaar 1960. Wanneer is aan de kosten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zomergem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidgericht, 1 persoon, bouwjaar huis 1972, termijn ergens in 2018.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Kruis
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellenbd pannendak of plat EPDM dak kan, 4420 kwh, bouwjaar 1956 (later renovatie). Termijn is te zien.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in lichtervelde
Het hellend dak dat bekeken moet worden is een pannendak. Dit is 10 jaar oude en voorzien van onderdak en isolatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Waregem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Plat roofingdak, opp. 80m², 4 personen, nieuwbouw (ver klaar). Kan begin 2018.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Herenthout
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend sandwichpanelen dak en zuidgericht, 4000 kwh ongeveer, bouwjaar 1970 ergens. Tijdstip is te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Voor op ons huis willen we zonnepanelen offertes. Hellend leien/pannendak of plat dak kan, 2 personen, bouwjaar 1918. Opp. is te zien, termijn is te bespreken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Beernem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Licht hellend roofingdak en zuidgericht, +3300 kwh, huis van +10 jaar oud, kan ergens in 2018.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Lokeren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak en deels zuidgericht, 5-6000 kwh, bouwjaar +10 jaar. Termijn is nog open.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (nieuw dak) en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1970 ergens. Wanneer is aan de prijzen.

Energiebesparing offerte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.