Drukken op canvas: Ontvang nu meerdere offertes voor Speciaal drukwerk

 
 

Drukken op canvas: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Canvas drukwerk
Als grafisch vormgever wil ik mijn ontwerpen en deze van andere ontwerpers aanbieden op canvas aan een heel uitgebreid doelpubliek. Hiervoor ben ik op zoek naar een professionele drukkerij in Oost-Vlaanderen die kan drukken op canvas en tevens ook de canvas opspannen op een frame. De drukwerken worden door ons afgehaald en nadien door ons verstuurd naar de klant. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie: Dendermonde. Kwaliteit en prijs is voor deze klant heel belangrijk, zij wensen namelijk exclusieve decoratiemateriaal aan te bieden aan scherpe prijzen. De bestanden worden door hen aangeleverd in het gewenste formaat.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van een canvas
Wij zijn op zoek naar een leverancier van een canvas met afmetingen: breedte 6m en hoogte 8m met als tekst VICTORIA, website adres en telefoonnummer met een foto gespreid over de gehele canvas. Bobex kwaliteitscontrole, op 25/03/2009: Zie ook bijlage bij de offerteaanvraag op Bobex. Deze canvas zal dienen om een gevel te bekleden. Bedankt voor uw offerteopgave.