Drankautomaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Koude drankautomaat

 
 

Drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Drankautomaat voor ZEB winkels
Coca-Cola automaat gezocht voor voor ZEB winkels. Graag contact voor offerte op maat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben verantwoordelijk voor het magazijn. De zaakvoerder had mij gevraagd om te informeren naar frisdrankenautomaat. We wensen deze zo weinig mogelijke zelf te beheren. En dus de aanvulling, onderhoud en ophaling van geld door u te laten verzorgen. Deze automaat is voor een 25-30 mensen dagelijks intern gebruik, plus eventuele leveranciers. En zal binnen kunnen worden geplaatst.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een slagerij in Knokke
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik, dus de eigen personeelsleden van de slagerij. Deze zal binnen geplaatst worden. Momenteel hebben we nog niet beslist of we een huurcontract nemen, een automaat aankopen of iets anders doen. U mag dus een zeer uitgebreide offerte met de nodige informatie opmaken.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Eeklo
Graag een offerte voor het plaatsen van een frisdrankenautomaat. Het bedrijf telt een 30-tal medewerkers. Dagelijks schat ik een 15à20 personen die gebruik zullen maken van de automaat.
Chaudfontaine automaat
Oost-Vlaanderen
Offertevergelijk voor waterautomaat Chaudfontaine voor 1.000 gebruikers
Wij zijn een secundaire school en wensen onze frisdrankautomaat te vervangen door een (gezonde) waterautomaat (plat en/of bruisend waterflessen met munten). De automaat zal tijdens de middag voor 1.000 leerlingen beschikbaar zijn. Buiten de middag (tijdens de lessen) zal deze niet beschikbaar zijn. Graag een offerte voor full service waterautomaat (Chaudfontaine).
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Maldegem
Ik wens deze automaat te gebruiken voor intern gebruik van onze personeelsdienst, dit naast onze huidige brouwer die de kantine verzorgt. U mag rekenen op een kleine 50 man intern. Deze automaat is om binnen te plaatsen. Bij voorkeur graag een leasing of huurofferte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 35à50 man. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
We hadden ooit een frisdrankenautomaat samen gedeeld met een andere firma. Nu moeten we onze eigen toestel gaan huren/kopen. Dagelijks zijn er 15à20 werknemers die gebruik willen maken van een frisdrankenautomaat. Uiteraard gaan ook bezoeker gebruik maken van de machine.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Te gebruiken vanaf 10 personen. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 5à9 personen. Vriendelijk bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Waregem.
We willen een frisdrankenautomaat voor onze zaak plaatsen. Dagelijks lopen er toch wel meer dan 20 personen langs. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor Hotel in West-Vlaanderen
De frisdrankenautomaat zou geplaatst moeten worden in een hotel. Op dit moment hebben we een lokale brouwer die drank levert maar we zouden naast hem graag de Drankenautomaat gebruiken zodat ook s 'avonds laat de klanten iets kunnen kopen om te drinken
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Voor mijn nieuwe zaak wens ik een frisdrankenautomaat te plaatsen. Wat kost dat? Dagelijks hoop ik op 10 frisdrankendrinkers.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Kermt.
We zijn met 6 personen werkzaam. Ik wil graag weten wat het me gaat kosten als ik een frisdrankenautomaat ga plaatsen in onze zaak. In afwachting op de offerte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een nachtwinkel in Antwerpen.
Ik heb een nachtwinkel en ik wil graag voor de nachtwinkel een frisdrankenautomaat plaatsen. Wanneer de winkel gesloten is moeten de klanten de gelegenheid krijgen om alsnog frisdrank te kunnen kopen via de frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Henegouwen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Ellezelles
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben 20à40 personeel in dienst.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lummen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor een bedrijf. Gemiddeld gebruik van 5à10 personen.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor krantenwinkel in Limburg
Wij hebben hier een 2-tal frisdrankautomaten staan maar die zijn stuk. Graag had ik een voorstel gekregen voor een nieuwe frisdrankautomaat om buiten onze winkel te plaatsen. Deze moet dus bestemd zijn tegen onweer e.d. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Voor het ogenblik ga ik zelf blikjes gaan halen in de winkel en hou ik dit bij als een van onze medewerkers een blikje wenst. Aangezien er nu meer en meer vraag is naar een frisdrankautomaat had ik graag een voorstel gekregen. Graag uw beste prijsofferte. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben 25 mensen werken bij ons op het bedrijf. Graag een prijsvoorstel van een frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een frisdrankenautomaat voor een horecagelegenheid. Dagelijks door meer dan 100 bezoekers te gebruiken.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een sportvoedingswinkel in Limburg.
We hebben een sportvoedingswinkel in Limburg aan een drukke baan. We willen graag weten of het mogelijk is om een frisdrankenautomaat te plaatsen bij ons?
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-vlaanderen
Graag een prijsvergelijking voor een frisdrankenautomaat. Wij wensen het automaat enkel te huren, aanvullen zouden we zelf doen. Is dat mogelijk?
Koude drankautomaat
Brussel
Kleine frisdrankautomaat voor schoonheidsinstituut, Brussel
Graag een voorstel voor een kleine frisdrankautomaat, dit voor een schoonheidsinstituut in Brussel. Wij beschikken over een kleine frigo dat we zelf aanvullen met blikjes e.d. het probleem is dat sommige klanten wel betalen, anderen niet! Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor zeilclub in Oostende
Graag een prijsofferte voor een frisdrankautomaat dat klanten zouden kunnen gaan gebruiken als er niemand aan de bar staat. Het betreft een zeilclub, open van maart tot en met oktober. Afname zal vooral in de weekends en schoolvakanties gebeuren. Bedankt.

Drankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.