Database excell format: Ontvang nu meerdere offertes voor Aankoop of huur van database

 
 

Database excell format: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Brussel
Database huren voor een beveiligingsfirma in Brussel
We zijn een bedrijf gespicaliseerd in alarmsystemen. We zouden graag voor onze klantenlijst uit te breiden een database huren. We zijn voornamelijk geintreseerd in eigenaars van huizen, appartementen of mensen die huizen of appartementen huren. Onze doelgroep is van 25-55 jaar. Graag extra aandacht voor eigenaars van villa's.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een workshop, Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een database van bedrijven waar ik mijn workshop "zakkelijke etiquette" kan geven. Ik denk hierbij vooral aan middegrote en grote bedrijven maar er kunnen eventueel ook kleienre bedrijven tussenzitten. Gelieve een ruime offerte op te maken met voldoende informatie, dank u.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Aanvullen van huidig database
Database (access of excell format) met welbepaalde categorie opdeling (bistro, brasserie, catering, feestzaal, grootkeuken, hotel, OCMW centra, restaurant, rusthuizen, scholen, slager, taverne, traiteur, vishandel, ziekenhuizen). Tot nu toe werd dit allemaal manueel aangevuld in een database die we zelf hebben opgesteld, de bedoeling is dus dat we aan de hand van uw database dit werk kunnen gaan besparen en zo dus onze database kunnen gaan aanvullen. In eerste instantie enkel de contactgegevens van klanten gelegen in West- en Oost-Vlaanderen, eventueel (afhankelijk van prijs) gans Belgiƫ of een groot deel ervan. Budget: < 1.000 EUR. Alvast bedankt.

Database excell format

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.