Database aankopen: Ontvang nu meerdere offertes voor Aankoop of huur van database

 
 

Database aankopen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Aankoop van een database voor een bedrijf in Deurne
In het kader van prospectie voor ons facilitair meetinstrument in de regio Vlaanderen en Brussel, zijn wij op zoek naar een databank. Doelgroep: managers binnen het vakgebied Facility Management, verantwoordelijken Infrastructuur, gebouwenbeheerders die zich situeren in kantooromgevingen (min. 100 werkplaatsen), hotels & ziekenhuizen. Graag een prijsindicatie die ze kunnen opnemen in hun businessplan. Reageren kan via vermeld mailadres. Bedankt.
Aankoop of huur van database
Limburg
Database bouwers en verbouwers over gans België
Graag de kostprijs voor een database van bouwers en verbouwers over gans België. Alvast bedankt.

Database aankopen

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.