Database

Vergelijk gratis offertes om een database te kopen of huren

Geef uw marketingacties een boost met de aankoop of huur van een database:
  • Bereik nieuwe doelgroepen
  • Betere verkoopsresultaten
  • Extra groeistimulans voor uw bedrijf
Ontvang gratis offertes, vergelijk prijzen en vind de beste database voor uw bedrijf!


Offertes aanvragen

Ik wil een database huren of kopen

 
* 1. Wenst u een database te kopen of te huren?
 
 
* 2. Welk type database wenst u?
 
 
* 3. Welke gegevens wenst u in de database?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Database: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Zwevenzele
We zoeken een offerte voor een database. Momenteel hebben we sterk verouderde database. We zoeken een database van architecten, interieurarchitecten bouwondernemers, bouwpromotoren en winkelinrichters. Dit is voor Nederlandstalige bedrijven in heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingactie.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database van ondernemers
Ik zoek voor mijn bedrijf een database van alle ondernemers/zelfstandigen van de Gemeente Assenede, Boekhoute en Oosteeklo. Ik geef opleidingen.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Waregem
We zoeken een database van mensen die een bouwvergunning verkregen hebben in Oost- & West-Vlaanderen maar ook Antwerpen. Wij doen in- en exterieurwerken.
Aankoop of huur van database
Antwerpen
Database interieurwinkels voor een bedrijf in Brasschaat
Graag had ik wat meer info gekregen over de werking en de prijzen in verband met het huren/kopen van een adressenbestand. Ik ben geïnteresseerd in alle adressen in de Benelux van tuincentra, doe-het-zelfzaken en woondecoratiewinkels (Topinterieur, Weba, Molecule, …). Geen architecten en diensten, enkel winkels die goederen verkopen. Het is de bedoeling dat we een éénmalige mailing naar deze adressen versturen.
Adressenbestand
Limburg
Database voor een accountantkantoor in Hasselt
Wij zijn op zoek naar een database van vrije beroepen, ondernemingen in de industiële sector met 5 tot 30 werknemers. Dit is voor een mailingactie. Wijzelf zijn een accountantkantoor. We zijn actief in Limburg.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een zaak te Kluisbergen
Ik zoek een adressenbestand van garages met lichte bedrijfswagens, zoals Mercedes, Citroen,... Vooral in Belgie, Luxemburg mag ook.
Aankoop of huur van database
West-Vlaanderen
Database voor een bedrijf in Ieper
Wij zijn op zoek naar de adressen van communicanten voor 2018 in de regio van de Westhoek.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een mailingactie | Lochristi
Ik zoek een database met adressen uit heel Vlaanderen. Ik zoek voornamelijk opleidingscentra. Ik verhuur vergaderlocaties of -plaatsen voor opleidingen. Dit is voor een mailingactie.
Aankoop of huur van database
Luik
Database voor een telemarketingbedrijf in Malmedy
We zijn een bedrijf actief in de telemarketing. We zijn op zoek naar een database van particulieren en jonge samen wonendne of recent gehuwden. Vooral in West-Vlaanderen en de westkant van Oost-Vlaanderen Dit is voor een call actie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Datacleaning voor een advocatenkantoor in Waregem
Gezocht: cleane correcte contactlijst. Wij willen onze contactdatabase updaten zodat we de juiste contactgegevens hebben om klanten te kunnen uitnodigen op events e.d.

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 

Kwalitatieve B2B-adresbestanden aan de laagste prijs