Dakwerker: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakwerken

 
 

Dakwerker: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Molenstede
Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ieper
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu is het een dak met bitumen dakbedekking. Een nieuwe laag of epdm? Bouwjaar 1961, opp. +180m². Ondergrond moet gekontroleerd worden, uitvoering voorjaar 2018
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Willebreok
Prijsofferte van een nieuw geïsoleerd dak met onderdak en een nieuwe veluxraam en een nieuwe dakgoot vooraan het dak Dit is een Frans dak dat we wensen te isoleren , dakgebinte en onderdak vervangen. Momenteel een kleine verzakking. 90-95m². werken uit te voeren volgend jaar in het voorjaar gelieve een antwoord terug te krijgen alstublieft
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Kermt
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nu hellend pannendak, wil nieuwe pannen+isolatie, bouwjaar 1965, opp. +100 zeker. Kan in voorjaar 2018.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Liedekerke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Garage met roofingdak, opp. +20m², wil soort van platen daarop, wanneer is nog te zien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Broechem
Ik wil het mijn dak vernieuwen. Het gaat om het vervangen van het onderdak,panlatten ,nieuwe pannen , plaatsen dakraam , isoleren en bekleden zijgevel. De woning is gebouwd in 1941. Het gaat om een oppervlakte van 170 m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Baarlevelde
Ik wil het dak van mijn huis/hoeve laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +100m², bouwjaar 18de eeuw (vrijstaand). Contact na 16u aub.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Aarschot
Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moeilijk bereikbaar. Dan zou de dakgoot ook nog moeten hersteld of vernieuwd worden. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Ik wil mijn dak laten herstellen. Het gaat om een woning gebouw d in 1944. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, opp. +100m² wil graag isoleren+velux, bouwjaar 60 jaar. Wanneer is nog te zien.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Ichtegem
Voor mijn huis wil ik dakwerken. Nu hellend pannendak, wil graag nieuwe pannen+isoleren+ dakgoten, dergelijke, opp. +100m², vrijstaand huis van 1989. Wanneer is nog open.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Voor ons huis wil ik dakwerken laten doen. Plat roofingdak moet vernieuwd worden + isoleren, opp. +15m², bouwjaar 1983. Nu lekt het op 2 ^plaatsen. Kan spoedig doorgaan.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio De Pinte
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Dakgoot vervangen+ zink en 4 aflopen, +40 lopende meter, ook werken aan plat. Bouwjaar rond 1960, termijn is te bespreken. Contact na 17u aub.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Adinkerke
We hebben momenteel een oud dak waar de schoorstenen moeten worden versterk en gerenoveerd. Met slecht weer krijgen we water in de zolder. Eventueel ook dak verstereken. Ook is er een bijgebouw van een werkplaats dat bekeken.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Harelbeke
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Klein lek in hellend dak, allicht bij Velux dakraam ===> Aantal dakpannen te verwijderen, lek dichten (in onderdak?) en herplaatsen dakpannen vereist? Huis van 1938.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Oostende
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Nieuwe roofing op het plat dak, opp. rond de 50m², bouwjaar 1911. Het lekt nu, dus toch redelijk spoedig te doen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Moorsel
Ik wil dakwerken voor mijn woning. Huis van 1830, wil nieuwe bedekking(pannen), balken nakijken, isoleren, dergelijke,.... Opp. +30m, nu leiendak, wanneer is te bespreken.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Moerzeke
Ik heb een lekkage aan me dak. Ik wil het huis binnenkort verhuren en voorkomen dat mijn huurder waterschade heeft. Dit is een woning gebouwd in de jaren 70.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
Verhogen van een plat dak, wegnemen huidige isolatieplaten en plaatsen van nieuwe isolatie. Het huidige dak is in roofing. Oppervlakte van ongeveer 30-35m². Ook is er beneden nog een terras dat bekeken zou moeten worden
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Het is een dak van een handelspand. Het is een plat dak met 2 of 3 lichtkoepels daar komt water uit. Hierdoor hebben wij vochtplekken. Het dak zou dus vernieuwd moeten worden. De woning is 20 jaar oud.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen van dak te Oostende
Ik wil mijn dak vernieuwen. Wij denken dat er enkele platen kapot zijn. We willen deze vervangen. Het dak is ongeveer 30 m².
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Sint-Niklaas
Ik krijg water binnen rond de schouw de lood dient te vervangen worden en er moet een deksel op komen ter bescherming van regen. Huis van rond 1950.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Bekkevoort
We wensen een nieuw dak voor ons bestaand huis. Volledig nieuw dak er op(isolatie, balken, pannen, ....). Vrijstaand huis van 1937, termijn is nog open.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken te As
Het gaat over een dak van een tuinhuis. Het is een tuinhuis met een leien dak. De oppervlakte is 4 x 3 meter. De leien zijn geverfd, maar de verf is eraf aan het waaien. We zouden willen kijken of het dak vervangen moet worden.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Herstellingswerken aan dak te Assebroek
Ik wil mijn dak helemaal renoveren. Als het moet nieuwe dakpannen en nieuwe isolatie. De woning is gebouwd in de jaren 50.

Dakwerker

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?