Dakwerken

Ontvang gratis offertes van dakwerkers uit uw buurt

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project.

Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 3. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Dakwerken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een huis te Noorderwijk
Graag wil ik dakwerken laten uitvoeren voor mijn huis. Nu heb ik een leiendak met een Velux en een schouw. Ik zou een soort van overzetdak willen. De oppervlakte bedraagt meer dan 80 m². Het bouwjaar is 1937.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken na stormschade in Kessel
Door de storm is mijn dakgoot er aan de ene kant afgekomen en aan de andere kant is ze losgekomen. Achteraan heb ik ook nog een plat dak waar dat ik een lek heb. Graag offertes om deze herstellingen uit te voeren.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een plat dak (Dendermonde)
We hebben een plat dak dat geïsoleerd moet worden en dat we ook willen voorzien van een lichtkoepel. Momenteel ligt er een zeer oude roofing. Geen idee van de oppervlakte.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker regio Melle gezocht om nieuw dak te plaatsen
Ik zoek een dakwerker. Ons huis heeft een hellend dak (oppervlakte ongeveer 100 m²) en dat moet nieuwe pannen en dakgoten krijgen, geïsoleerd worden, ... Er moet dus eigenlijk een zo goed als nieuw dak komen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Nieuwe dakpannen plaatsen in Tienen.
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakpannen. Ook zijn er twee kleien daken die geïsoleerd moeten worden. Dit zijn golfplaten die mogelijks nog asbest bevatten.
Dakwerken
Antwerpen
Zinken dakgoot vervangen (Tisselt)
Ik zoek offertes voor het vervangen van een dakgoot. De woning is van 1939 en het dak bestaat uit sneldekpannen. Het is waarschijnlijk nog altijd de originele dakgoot. Deze is in zink en heeft een plastic bekleding die 30 jaar geleden is aangebracht. Het dak zelf werd 25 jaar geleden vernieuwd.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakgoot herbekleden in Oudenaarde
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het herbekleden van een bestaande dakgoot. De huidige dakgoot is in pvc-latten. De woning dateert van 1938.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Paal
We zouden graag offertes ontvangen voor werken aan ons dak. Het is momenteel bedekt met leien (uit 1977). We zouden een onderdak, isolatie en dakpannen willen. Eventueel zouden we zelf de dakpannen en de isolatie kunnen leggen naargelang de prijs. We houden de opties dus nog open. We hebben ook reeds panelen voor een zonneboiler. Later zouden we hier later zonnepanelen op wensen te plaatsen.
Graag contacteren tussen 12u en 13u of na 17u.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken leien dak in Dilbeek
We hebben een leien dak met een lek aan een Velux raam. Ik had dit lek graag willen laten herstellen.
De leien liggen niet goed aan 3 Veluxen. Ons huis is meer dan 10 jaar oud.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Dendermonde
Ons plat dak is slecht gelegd door een algemene aannemer in het jaar 2015. Binnen hebben we geen lek, maar ter hoogte van de regenbuizen buiten zijn er vochtige plekken. Een ander probleem hebben we bij ons hoofd dak met dakpannen. Daar is ter hoogte van een ijzeren schouw een lekkage. De platen zijn vochtig. Vooral op de zolder.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Complete renovatie dak - Avelgem
Het hellende dak op ons huis zou volledig gerenoveerd moeten worden. Dit betekent de bakgoten aan beide kanten vernieuwen door hanggoten, 2 nieuwe veluxen plaatsen en nieuwe dakpannen en onderdak plaatsen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Breden
We hebben een probleem met de dakpannen waar langs alle kanten water komt. Woning van de jaren 40. Orginele dak.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Tervuren
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een van een volledige nieuw dak. Inclusief dakgebinte en onderdak. Huidige dak bestaat uit dakpannen met onderdak en isolatie. Woning van 1890.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Herent
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakpannen en isolatie ertussen plaatsen. Ook vervangen van twee dakvensters. Woning van de jaren 30.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Gentbrugge
Voor mijn huis wil ik dakwerken laten doen. Het is een rijhuis van de jaren '50. Er zou een volledig nieuw dak moeten komen, zowel plat als hellend.Nu is er een gewoon pannendak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dak beschadigd na sneeuw - Dakwerker gezocht
Na de sneeuwval was er plots een lek in ons dak. Het gaat hier om een hellend dak van 90m2. We zoeken een dakwerker die dit snel kan herstellen.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag dakwerken te Bierbeek
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakwerken, wij wensen onze schouw achteraan onze woning te laten metsen, deze schouw is bereikbaar via ons plat dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakwerken te Zingen,
Egenaars, wij zoeken offerets voor dakwerken, wij hebben een hellend dak, wij kennen de grootte niet precies, wij wensen een nieuw dak te plaatsen (er is ook geen onderdak aanwezig momenteel).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Plat dak van 30m² isoleren vanaf buitenkant op bestaande dakbedekking, geen idee wat dit precies. Afwerking epdm, pvc of bitumen nog niet beslist. 1 afvoer. 6m lood aan gevel. Gelieve vanaf 17u bellen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Brugge
Beste Graag ontvangen wij offertes voor dakwerken. Wij contacteren u ivm een lek in ons dak (plat dak 3x2 meter) dak (zink). Graag hadden wij een offerte voor nieuw dak of herstelling van het lek. Kunnen wij een afspraak met u maken om dit te komen bekijken? Mvg, Bradt Liesbet
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Molenstede
Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Er sijpelt water binnen waar 2 hellende daken in een hoek samenkomen. Nazicht, herstelling, herplaatsing van een 4tal meter lood. Dit is een dak met dakpannen. Dit is een beschermde woning.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Leuven
Dakwerken Ik wens een zadeldak in Leuven te vernieuwen inbegrepen het plaatsing van isolatie. Ik wens het onderdka en dakbekleding. Liefst dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Broechem
Ik wil het mijn dak vernieuwen. Het gaat om het vervangen van het onderdak,panlatten ,nieuwe pannen , plaatsen dakraam , isoleren en bekleden zijgevel. De woning is gebouwd in 1941. Het gaat om een oppervlakte van 170 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Aarschot
Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moeilijk bereikbaar. Dan zou de dakgoot ook nog moeten hersteld of vernieuwd worden. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio