Dakwerken: Ontvang nu meerdere offertes voor Dakwerken

 
 

Dakwerken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag dakwerken te Bierbeek
Eigenaars, wij zoeken offertes voor dakwerken, wij wensen onze schouw achteraan onze woning te laten metsen, deze schouw is bereikbaar via ons plat dak.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakwerken te Zingen,
Egenaars, wij zoeken offerets voor dakwerken, wij hebben een hellend dak, wij kennen de grootte niet precies, wij wensen een nieuw dak te plaatsen (er is ook geen onderdak aanwezig momenteel).
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Plat dak van 30m² isoleren vanaf buitenkant op bestaande dakbedekking, geen idee wat dit precies. Afwerking epdm, pvc of bitumen nog niet beslist. 1 afvoer. 6m lood aan gevel. Gelieve vanaf 17u bellen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Brugge
Beste Graag ontvangen wij offertes voor dakwerken. Wij contacteren u ivm een lek in ons dak (plat dak 3x2 meter) dak (zink). Graag hadden wij een offerte voor nieuw dak of herstelling van het lek. Kunnen wij een afspraak met u maken om dit te komen bekijken? Mvg, Bradt Liesbet
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Molenstede
Ik wil mijn dak helemaal vernieuwen. Het is een huis van de jaren 70. Het is een hellend dak.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Brugge
Er sijpelt water binnen waar 2 hellende daken in een hoek samenkomen. Nazicht, herstelling, herplaatsing van een 4tal meter lood. Dit is een dak met dakpannen. Dit is een beschermde woning.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Leuven
Dakwerken Ik wens een zadeldak in Leuven te vernieuwen inbegrepen het plaatsing van isolatie. Ik wens het onderdka en dakbekleding. Liefst dakpannen.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Broechem
Ik wil het mijn dak vernieuwen. Het gaat om het vervangen van het onderdak,panlatten ,nieuwe pannen , plaatsen dakraam , isoleren en bekleden zijgevel. De woning is gebouwd in 1941. Het gaat om een oppervlakte van 170 m².
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Aarschot
Mijn huis heeft een licht hellend dak in leistenen. Er zit momenteel een lek dat moet hersteld worden. Het volledige dak zou ook moeten geïsoleerd worden. Dit zal niet evident zijn aangezien de zolder vele hoekjes en kantjes heeft waarvan sommige moeilijk bereikbaar. Dan zou de dakgoot ook nog moeten hersteld of vernieuwd worden. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Asse
Dit is voor een gebouw waarin drie appartementen zitten. Ik zoek een offerte voor het veranderen van een dakbekleding. Een deel van de appartementen is in het dak ingewerkt. Gebouw van 1935. Verbouwd in 1993. Dak bestaat uit dakpannen en er is nog geen onderdak of dakisolatie voorzien.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Berlaar
Graag wil ik dakwerken voor men woning. Nu hellend leiendak, wil een onderdak+isoleren en nieuwe leien, opp. 70m². Bouwjaar rond 1965, contact voor 13u30 aub.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken te Opwijk
Ik wil mijn dak laten herstellen. Het gaat om een woning gebouw d in 1944. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Heusden-zolder
Ik zoek een offerte voorherstellingswerekn voor roofing daken. Ik wens nu de roofing laag te vervangen. De huidige roofing laag is zo'n 15 jaar oud. Woning van 1978.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Gistel
Vernieuwen van hellend dak van achtergebouw (keuken badkamer bergplaats). Momenteel is dit een dak in dakpannen. Volgens mij is dakgeninte nog in goede staat en er is reeds een onderdak aanwezig in de keuken maar niet in de berging.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor de regio Schaffen
Ik wil dakwerken voor mijn woning-bijbouw. 2 bijbouwen, plat dak moet er , opp. +40m² en +16m². Wanneer is aan de offerte.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Brasschaat
Dit is een doodlopende straat te bereiken via de hoogboomsteenweg. Het is voor een probleem met de dakpannen waardoor er een daklek. Geen idee of het dak ooit al vervangen geweest. Geen onderdak voorzien. geen zolder bereikbaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor een woning in Balen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuw dak op een bestaand bijgebouw. Hier moet dakbekleding en onderdak te plaatsen. Eventueel bestaande dakpannen recupereren. Gebouw van de jaren 90.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Turnhout
Ik wil mijn dak laten nakijken van mijn huis. Bouwjaar 1945, hellend pannendak nu, er is ergens een lek aan het dak. Graag afspreken en bekijken.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor een woning in Gingelom
Het hoofdgebouw is nog niet aan vervanging toe maar op de bijgebouwen zijn er oudere gebouwen waarvan het dak vervangen moet worden. Deze daken hebben leien en ik heb geen idee welk matriaal deze daken zijn, mogelijk asbest.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Lichtaart
Ik wil dakwerken voor mijn huis (nieuwbouw). Allemaal platte roofingdaken, opp. 150m², op 4 verschillende niveaus. Nog voor dit jaar.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Buggenhout
Ik wil een offerte voor een het vernieuwen van een dak. Hellend dak met 2 veluxramen te plaatsen Verder willen ook onze plat dak renoveren. Hierop wensen wij een nieuw geïsoleerde lichtkoepel.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken te Moerzeke
Ik heb een lekkage aan me dak. Ik wil het huis binnenkort verhuren en voorkomen dat mijn huurder waterschade heeft. Dit is een woning gebouwd in de jaren 70.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Kortrijk
Beste, Werken betreffen het verwijderen van 2 traditionele schoorstenen buiten op het dak. Beide zijn zo'n 0.5m a 1.0m hoog. Na verwijderen moet het dak ook opnieuw gedicht worden met pannen. Beide schoorstenen zijn toegankelijk via plat dak van de buren. Schouwen bereikbaar via een plat dak van de buurman. Werken zouden redelijk dringend moeten uitgevoerd worden.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Vernieuwen van dak te Oostende
Ik wil mijn dak vernieuwen. Wij denken dat er enkele platen kapot zijn. We willen deze vervangen. Het dak is ongeveer 30 m².
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Oostkamp
Vervangen van een dakgebinte en dak bekleding van een bijgebouw van de jaren 30. Het dak zou daarna dienen voor de plaatsing van zonnepanelen.

Dakwerken

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?